τι έλεγε κάποτε !!! Τατιάνα Στεφανίδου: Εάν με αφήσει ο Ευαγγελάτος θα πεθάνω
τι έλεγε κάποτε !!! Τατιάνα Στεφανίδου: Εάν με αφήσει ο Ευαγγελάτος θα πεθάνω

Η Τατιάνα Στεφανίδου σε συνέντευξή της στο περιοδικό hello πιο αποκαλυπτική από ποτέ άνοιξε την καρδιά της και σε μια κατάθεση ψυχής και μίλησε για τις εύκολες και δύσκολες στιγμές στην καριέρα της και της οικογενειακής της ζωής.

Για την αίσθηση που τις έχει αφήσει η πορεία της εκπομπής της, αυτή την τηλεοπτική σεζόν, είπε:Θα έλεγα ότι αυτή η χρονιά είναι μία από τις καλύτερές μου στην τηλεόραση. Όταν ήρθα πριν τρία χρόνια στο Star έπρεπε να βρω κι εγώ το Star και εκείνο εμένα. Ήμουνα ένα όνομα και ένα τηλεοπτικό προϊόν, το οποίο ήταν πάρα πολλά χρόνια κτισμένο προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Οι δύο δρόμοι μας λοιπόν έπρεπε να ευθυγραμμιστούν γιατί δεν ήμουν κάτι εύπλαστο που μπορούσες να το αλλάξεις εύκολα. Προσπάθησα να ενταχθώ σε αυτή την πιο χαρούμενη ατμόσφαιρα του καναλιού αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μου ταίριαζε απόλυτα. Έτσι λοιπόν στην πορεία και ο κόσμος με έμαθε σε αυτό που κάνω αλλά και εγώ έμαθα το κοινό του καναλιού .

Για τη περσινή εκπομπή «Μίλα» που θεωρήθηκε μια άτυχη στιγμή της καριέρας της, αν συμφωνεί, δήλωσε: «Ήταν πραγματικά μια άτυχη στιγμή γιατί δεν απέδωσε τηλεθέαση και δεν είχε την αποδοχή του κόσμου. Ήταν ένα concept που εμπνεύστηκα πέρυσι το καλοκαίρι, μου άρεσε πολύ και θεώρησα ότι θα ταίριαζε στο κανάλι. Ίσως τελικά να μην ήταν αρκετά καλή η εκτέλεση. Να μη δέσαμε δηλαδή ως ομάδα. Ήταν μια αποτυχημένη προσπάθεια που ζήτησε το κανάλι στη μέση της χρονιάς να την αλλάξω και να επιστρέψω σε αυτό που έκανα την πρώτη χρονιά».

Για το αν μετά από τόσο χρόνια στον χώρο αν μπορεί να διαχειριστεί μια αποτυχία, εξήγησε: «Την αποτυχία την αναγνωρίζω αμέσως και την αποδέχομαι. Μάλιστα οφείλω να σας πω ότι πέρυσι που δεν πήγα καλά, βλέποντας γύρω μου τα πράγματα να αλλάζουν, πολλούς αξιόλογους συναδέλφους να μην έχουν δουλειά, ομίλους να κλείνουν, σκέφτηκα ότι ίσως μπορεί να έχει έρθει και η δική μου ώρα να μου πει το κανάλι ότι τελειώσαμε. Μια σκέψη από την οποία ηρέμησα μετά την πρόταση του Star να αλλάξει το concept και βλέποντας βέβαια τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου σε αυτή την αλλαγή από την πρώτη κιόλας εβδομάδα».

Για το αν έχει νοιώσει κάποια στιγμή να «παίρνουν» τα μυαλά της αέρα, ανέφερε: «Όχι και το εκφράζω απόλυτα. Είμαι από τους ανθρώπους που έχουν ρίξει πολλή δουλειά. Δεν μου χαρίστηκε και δεν μου χαρίζεται ακόμα τίποτα. Πάντα ζήλευα συναδέλφους που πήγαιναν για λίγες ώρες στη δουλειά, είχαν πιο light προγράμματα που τους τα ετοίμαζαν οι άλλοι και διασκέδαζαν τον κόσμο με χαρά και γέλιο. Εγώ πάντα με θυμάμαι να δημιουργώ η ίδια μαζί με τους συνεργάτες μου αυτό που παρουσιάζω. Έχω ρίξει τόσο πολλή δουλειά που δεν μου έμενε χρόνος να καβαλήσω το καλάμι».

Για το αν έχει εξοικειωθεί με τη δημόσια εικόνα της και πως αισθάνεται όταν βλέπει τον εαυτό της εξώφυλλο ενός περιοδικού, τόνισε: «Είμαι πλήρως εξοικειωμένη. Ίσως το μόνο που να με κουράζει λίγο είναι το γεγονός ότι όταν πρέπει να πάω μια βόλτα με τα παιδιά στην Κηφισιά ή σε ένα εμπορικό κέντρο για αγορές, επειδή ξέρω ότι υπάρχουν φωτογράφοι πρέπει να είμαι πάντα φροντισμένη. Κατά τ’ άλλα θεωρώ ότι η ζωή μου είναι αρκετά βαρετή για τα περιοδικά, αφού δεν έχει εγκυμοσύνες, χωρισμούς, διαζύγια, νέους συντρόφους».

Για τους φωτογράφους που την αποθανατίζουν συχνά πιασμένη χέρι-χέρι με τον σύζυγο της, συμπλήρωσε: «Είμαστε πάντα χέρι - χέρι με τον Νίκο. Ακόμα και όταν βγούμε έξω για φαγητό με φίλους αλλά και όταν καθόμαστε στον καναπέ του σπιτιού μας. Εάν δεν αγγιζόμαστε σημαίνει ότι για κάποια βλακεία έχουμε τσακωθεί. Έχουμε ανάγκη αυτή την επαφή».

Για το πώς διατηρεί τον έρωτά της ζωντανό μετά από 15 χρόνια, αποκάλυψε: «Εγώ το παλεύω! (γέλια). Ο έρωτας δεν είναι κάτι που υπάρχει από μόνος του. Η καλή ερωτική επαφή, η ερωτική ατμόσφαιρα, το φλερτ θέλουν να κάνεις πράγματα. Προσπαθώ να σκέφτομαι και τον ωθώ να σκέφτεται και εκείνος ακριβώς όπως σκεφτόμασταν ο ένας για τον άλλο όταν γνωριστήκαμε».

Για την δήλωσε που είχε κάνει στην αρχή του γάμου της «Εάν με αφήσει ο Ευαγγελάτος θα πεθάνω» και πως αισθάνεστε σήμερα για εκείνον, πρόσθεσε: «Νομίζω ότι πλέον είναι αμοιβαίο».
Για το αν πιστεύει στο για πάντα μαζί, είπε: «Τώρα πια που ξέρω τον τρόπο πώς να διατηρείς μια σχέση, ναι το πιστεύω!».ΧΑΧΑ!!

ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ !!! ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΖΙ, ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ,,, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΠΑΜ,,, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ,, ΑΣΕ ΔΕ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...ΠΗΓΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ Gossip!!!

Το ΣΟΚ της Τατιάνας με το διαζύγιο!! το τηλε-ζευγάρι χώρισε,,,να συμπαρασταθούν όλοι οι δήθεν λαθρομετανάστες που αγάπα μαζί και η ελιτ στο κορίτσι!!!!

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ενταξει... υπαρχει χρημα θα το ξεπερασετε.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications