Ποιος ευθύνεται για την εξαφάνιση του boeing; Οι εξωγήινοι, σύμφωνα με το 10% των Αμερικάνων
Ποιος ευθύνεται για την εξαφάνιση του boeing; Οι εξωγήινοι, σύμφωνα με το 10% των Αμερικάνων

Σύμφωνα με την έρευνα που έκανε το CNN, σχετικά με τη χαμένη πτήση 370 των μαλαισιανών αερογραμών, οι Αμερικανοί δηλώνουν... απαισιόδοξοι πως υπάρχουν επιζώντες, ενώ καταλογίζουν ευθύνες στην κυβέρνηση της Μαλαισίας για τους χειρισμούς της στην υπόθεση.

Οι περισσότεροι αμερικανοί όπως αναφέρει το newsit, πιστεύουν πως η έρευνα για το χαμένο boeing της Malaysian Airlines πρέπει να συνεχιστεί, όμως σχεδόν οι μισοί θεωρούν πως οι έρευνες γίνονται σε λάθος σημείο, σύμφωνα με μία νέα εθνική ψηφοφορία.

Η ψηφοφορία αυτή του CNN έχρεται δύο μήνες μετά την εξαφάνιση του αεροπλάνου, στο οποίο επέβαιναν 239 άνθρωποι, οι περισσότεροι εκ των οποίων Κινέζοι. Η πτήση ξεκίνησε από την Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας.

Το 79% των ερωτηθέντων θεωρεί πως δεν υπάρχουν επιζώντες, με τις αρχές να ανακοινώνουν πρόσφατα τη διακοπή των εναέριων ερευνών, αφού δε βρέθηκαν συντρίμμια στην επιφάνεια του ωκεανού, για να επικεντρωθούν σε μία υποθαλάσσια έρευνα που θα καλύψει 60.000 τετραγωνικά μέτρα, διαδικασία που θα διαρκέσει 6 με 8 μήνες.

Περισσότεροι από τιους μισούς Αμερικανούς, πιστεύουν πως το ευρύ κοινό θα ανακαλύψει τελικά τι συνέβη, με το υπόλοιπο ποσοστό να δηλώνει σίγουρο πως η μοίρα των επιβατών θα παραμείνει για πάντα ένα μυστήριο.

Σχετικά τώρα με τις πιθανές αιτίες της εξαφάνισης του μοιραίου boeing, οι Αμερικανοί πιστεύουν κατά 26% πως είναι αρκετά πιθανό να ευθύνεται το πλήρωμα του αεροπλάνου, ενώ σχεδόν οι μισοί δηλώνουν σχεδόν σίγουροι για το παραπάνω σενάριο.

Σχεδόν 6 στους 10 θωρούν πως τρομοκράτες ευθύνονται για το συμβάν, ενώ το 42% δηλώνει πως έγινε αεροπειρατεία. Εντύπωση, ωστόσο, προκαλεί πως σχεδόν 1 στους 10 θεωρεί πως εξωγήινοι, ή όντα από κάποια άλλη διάσταση έχουν εμπλακεί στην υπόθεση αυτή.

Σχετικά με τις έρευενες, το 69% δηλώνει πως πρέπει να συνεχιστούν, με το ερώτημα, βέβαια, να είναι το πού, αφού οι μισοί από τους ερωτηθέντες λένε πως το αεροπλάνο (ή τα ερείπιά του), βρίσκονται στον Ινδικό Ωκεανό, στην περιοχή δηλαδή που γίνεται ήδη η έρευνα.

Μόνο 1 στους 4 υποστηρίζει πως η κυβένηση της Μαλαισίας έκανε “καλή δουλειά” στο να διαχειρίζεται τις έρευνες και στο να πληροφορεί το ευρύ κοινό.

Η έρευνα βασίστηκε σε συνεντεύξεις 1.008 ενηλίκων Αμερικανών και έγινε τηλεφωνικά, ενώ δίνεται και 3,5% πιθανότητα δειγματοληπτικού σφάλματος.

ΒΓΗΚΕ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ,νέο τρίγωνο το βερμούδων! ;;;Η Μαλαισία Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει. Το αεροσκάφος εξαφανίστηκε
ΚΑΙ πως φαίνεται τελικά ότι είναι άσχετοι στα ΜΜΕ ! ήξερε να αποφύγει τα ραντάρ άλλαξε την πορεία του Μπόινγκ!! tanea.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications