Βρήκε την βιολογική της μητέρα μετά από 23 χρόνια στο Facebook
Βρήκε την βιολογική της μητέρα μετά από 23 χρόνια στο Facebook

Μια γυναίκα στις ΗΠΑ βρήκε τη βιολογική της μητέρα στο Facebook, 23 χρόνια αφότου είχε δοθεί για υιοθεσία.
Η Νάταλι πάντα ήθελε να βρει τη βιολογική της μητέρα.Το Δεκέμβριο, με μια αναζήτηση στο Facebook, η οποία διήρκησε μόλις 15 λεπτά, η Νάταλι Μπέιντερ κατόρθωσε να εντοπίσει την πραγματική της μητέρα, Κολέτ Μπράσερ, αλλά και τον 21χρονο αδερφό της Πέιτον, κατοίκους του Τενεσί, στους οποίους απέστειλε αιτήματα φιλίας.

Η μητέρα της δεν κατάλαβε περί τίνος πρόκειται και δεν αποδέχθηκε το αίτημα φιλίας, κάτι που ωστόσο έκανε ο Πέιτον, ο οποίος αγνοούσε παντελώς την ύπαρξη της αδερφής του.

Ο Πέιτον είπε στη μητέρα του ότι η Νάταλι, σε μια συνομιλία τους, του ανέφερε ότι ήταν αδέρφια και τότε ήταν που η 47χρονη μητέρα του αποκάλυψε το μεγάλο αυτό μυστικό.

Η μικρή Νάταλι είχε δοθεί για υιοθεσία, όταν η δυσχερής οικονομική κατάσταση της μητέρας της, αλλά και το ότι είχε καταταγεί στο στρατό, δεν της επέτρεπαν να τη μεγαλώσει.
Η μητέρα της κρατούσε επαφή μέχρι κάποια στιγμή με τους θετούς γονείς της, αλλά έχασε τα ίχνη τους λίγα χρόνια αργότερα.

Το Facebook ωστόσο έφερε κοντά μάνα και κόρη, καθώς παρόλο που λόγω απόστασης δεν έχουν συναντηθεί ακόμα από κοντά, μιλούν καθημερινά, καλύπτοντας το κενό τόσων χρόνων.
Η 47χρονη μητέρα ευγνωμονεί τόσο το μέσο κοινωνικής δικτύωσης χάρη στο οποίο ήρθαν ξανά σε επαφή, όσο και τους θετούς γονείς της Νάταλι, οι οποίοι τη μεγάλωσαν σε ένα όμορφο περιβάλλον.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications