Η γάτα σας νομίζει ότι είσαι μια γιγάντια γάτα!!
γάτα

Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας γάτας, ξέρετε μόνο την ανθρώπινη εκδοχή. Υπάρχουν μερικές φόρες που γλείφει το δέρμα σας για να το διατηρήσει καθαρό;. Δυστυχώς, η γάτα σας βλέπει με πολύ διαφορετικό τρόπο, σύμφωνα με το νέο βιβλίο Sense Cat του Βιολόγου John Bradshaw. η γάτα νομίζει ότι είστε μια τεράστια γάτα.

ο Bradshaw ο οποίος μελετά τη συμπεριφορά των κατοικίδιων ζώων για πάνω από 30 χρόνια, αποκαλύπτει μερικές συναρπαστικές εξηγήσεις, για τον τρόπο που οι γάτες ενεργούν με τον άνθρωπο. Πρώτον, δεδομένου ότι οι γάτες δεν έχουν σχεδιαστεί για την συγκεκριμένη λειτουργία πέρα ​​από την ομορφιά, (πχ διαφορετικές φυλές σκυλιών είχαν αναπαραχθεί με την πάροδο του χρόνου, ώστε να παράγουν πιο υπάκουα ζώα), είναι λιγότερο από ό, τι τα οικόσιτα σκυλιά και τείνουν να ενεργούν πιο ενστικτωδώς.

Οι αλληλεπιδράσεις των ζώων με τους ιδιοκτήτες τους οδηγείται από την μαθημένη συμπεριφορά από ό, τι από το καθαρό ένστικτο.

όταν τρίβετε, η δίνει το πόδι είναι ένας τρόπος για να σας αντιμετωπίσει ως μια άλλη γάτα, και είναι ο σαφέστερος τρόπος που οι γάτες χρησιμοποιούν για να δείξουν την αγάπη για μας, σύμφωνα με τον Bradshaw.

Έτσι την επόμενη φορά που θα καλέσετε την γάτα σας, απλά να θυμάστε ότι γι 'αυτήν είσαι ένας γάτος η γάτα που είναι τρομακτικά μεγάλη για λόγους που δεν μπορεί ακόμα να καταλάβει!!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Η δικια μου ειναι κολλημενη επανω μου. Ολους τους αλλους τους ανεχεται οριακα.

Unknownείπε...

Εμενα η γατα μου νομηζει πωσ ειναι η μανα μου!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications