το Google Chrome  έχει  πρόβλημα με την τελευταία ενημέρωσή!
 Google Chrome

Το Google Chrome έχει ενημερωθεί.Έκδοση 32.0.1700.76 m από εχθές που έκανε την αυτόματη ενημέρωση όλο προβλήματα είναι! εκτός και μόνο σε μένα τα κάνει,,,,! δεν έχει να μην κάνει αυτόματες ενημερώσεις εδώ δεν κάνω στο pc.

αν και όταν όλοι έβαζαν mozila μια εποχή εγώ σαν κόντρα στην μάζα που πάω, είχα βάλει το chrome τότε που το ήξεραν ελάχιστοι, ένα πράγμα δεν μου άρεσε μόνο.

οι αυτόματες ενημερώσεις! και που δεν έχει κάπου να της κλείσεις! καταρχήν προβλήματα που είδα εγώ, ωραία που έβαλε την πλαϊνή μπάρα , άλλα ,τελευταία ποσο μάλλον μετά την ενημέρωση τρώει κολλήματα !
υπάρχει περίπτωση να μην φορτώσει της βιβλιοθήκες jquery και άλλες πχ και του facebook ! να μην δουλέψουν τα javasprits, δεν δουλεύει ο ορθογραφικός έλεγχος η μάλλον τρώει κολλήματα . υποψία για τα βελάκια .. έχει γίνει αργός σε σχέση με παλιότερα,ειδικά ,μετά την τελευταία ενημέρωση, θα περιμένω να δω μήπως και κάνουν νέα ενημέρωση να τα διορθώσουν , αυτό είχε γίνει και παλιότερα, μέχρι στιγμής ο πιο γρήγορος είναι ο maxthon μάλλον θα κάνω αυτόν πρώτο οπως πάει η δουλειά, οποίος θέλει κατεβάζει το exe του maxthon από εδώ,  θα περιμένω να δω αν στρώσει το θέμα αν όχι από την αρχή εγκατάσταση και βλέπουμε .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications