τόσο άχρηστοι αστυνομικοί έχουν μπει; έπεσε και τσακίστηκε αστυνομικός της ομάδας Ζ
έπεσε και τσακίστηκε αστυνομικός

Αστυνομική δράση, για την καταπολέμηση του παρεμπορίου πραγματοποίησαν αστυνομικοί της ομάδας Ζ στα Πατήσια.

Πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της πλατείας Κολάτσιου στα Κάτω Πατήσια όπου και γίνεται κάθε Τετάρτη η λαική για τους κατοίκους, αστυνομικοί της Ζ έκαναν ελέγχους για λαθροπωλητές με πάγκους και όχι μόνο.Κατά την διάρκεια των ελέγχων που πραγματοποιούσαν ένας παράνομος μετανάστης που μάλλον έκανε παρεμπόριο κατά την διάρκεια της λαϊκής, πήγε να ξεφύγει από τον έλεγχο και άρχισε να τρέχει.

Αστυνομικός της ομάδας Ζ κατέβηκε από τη μηχανή και τον καταδίωξε πεζός.Κατά την διάρκεια της καταδίωξης, έπεσε σε μια τζαμαρία κομμωτηρίου με αποτέλεσμα να χτυπήσει το χέρι του και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ευτυχώς ο αστυνομικός φορούσε το κράνος του και δεν χτύπησε στο κεφάλι

την τζαμαρία θα την πληρώσει; έτσι είναι όταν το 80% έχει μπει με μέσον !!!για καμιά κλήση κάλοι είναι για αρπάζουν μπόνους,και να τα αρπάζει το κράτος δικαίου!! και να πουλάνε εξουσία,(στο δρόμο μην πάτε διπλά διπλά να εμποδίζατε την κυκλοφορία!)και μην μου πει κάνεις ότι το βλακώδες σύστημα αξιολόγησης έχει σχέση με την αστυνομία!ουδεμιά σχέση.

και μην ξεχνάτε τι είστε, εκτελεστικό όργανο. στυλ το σκυλάκι που κάνει ότι θέλει το αφεντικό του,για 500 ευρώ,(κράτος που αγάπα τους πολίτες του πρόβατα του!) κράτος με διορισμένους από έξω!!

3-4 σχόλια πήγαν στα ανεπιθύμητα,ο λόγος;διότι κάποιοι νομίζουν ότι έχουν 5 πτυχία και θεωρούν ότι είναι μορφωμένοι!δεν είστε!.και χαρακτηρίζουν το blog,ένα ζωντανό παράδειγμα για να το δει κάνεις, ήταν στο στρατό,το 99% τον δοκίμων ήταν στόκοι.δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι πιο αδίσταχτοι άνθρωποι και πιο βλήματα έχουν 5-6 πτυχία,όσο δεν για τους αστυνομικούς; είναι τα σκυλιά του εκάστοτε κράτους, βλέπε ματ, ζουλου! που αν τους πουν να καθαρίσουν την μάνα τους θα το κάνουν!!
δεν υπάρχει πιο σαφές παράδειγμα, προβατισμού ανθρώπων, αστυνομικοί, κόβουν κλήσεις χωρίς να έχουν καν τύψεις οι πιο πολλοί αν όχι το 99%, αδίσταχτοι, αστυνομικοί στρατιωτικοί. η ξεφτίλα του ανθρώπινου είδους, μετά από αυτούς που καθαρίζουν κόσμο για μια θρησκεία! άλλα πρόβατα από εκεί, εφοριακοί, αδίσταχτοι πολίτικοι, κτλ κτλ , όλοι αυτοί έχουν ένα κοινό, άτομα μειωμένης αντίληψης, τα ζώα είναι καλύτερα!!

τι σχέση έχει αν έγραψες καλά με την αστυνομία;αυτοί που θέλουν να γίνουν μπάτσοι λαϊκά θέλουν να έχουν εξουσία στους άλλους κοινός ψώνια,ρωτούσα ένα τύπο που είχε σπουδές Αγγλία τι είναι τα άστρα και έλεγε πέτρες!αν είναι δυνατόν!δεν είναι τυχαίο που το σύστημα βγάζει πτυχιούχους στόκους σήμερα, τους είδα και σε δουλειά που τάχα Εκπαιδεύτηκαν !

κανένα κράτος δεν θέλει έξυπνους,άλλα πρόβατα,να ακολουθούν, οι πιο πολλοί μαθαίνουν κάτι και μέχρι εκεί, στα άλλα είναι τούβλα.και γιαυτό και σήμερα ακόμα και τα πιο τούβλα έχουν πτυχία, μηδέν αντίληψη για τον ίδιο τον κόσμο τους, δεν ξέρουν ούτε πως δουλεύουν αυτά που χρησιμοποιούν!! δεν χρειάζεται να έχεις εκπαιδευτεί σε κάτι αν πραγματικά έχεις μυαλό, το λέει και η ίδια η λέξη: εκπαίδευση, σε εκπαιδεύω σαν το σκυλί!!! το εκπαιδευτικό σύστημα βγάζει στουρνάρια σήμερα.συν ότι όλα για την κονομά!! κέντρα χειραγώγησης ,αφήστε λοιπόν κάποιοι της εξυπνάδες σας,εκ του blog. οποίος θεωρεί τον νεαυτο του μορφωμένο γιατί έχει πτυχία κάνει ,τραγικό λάθος! και αυτοί που καθάρισαν τον άλλον γιατί είπε ότι η ΓΗ γυρίζει μορφωμένοι ήταν!!!

αλήθεια ποσο μυαλό έχει κάποιος να πιστεύει ότι,,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΓΑΛΑΞΙΑ 5000.000.000 ΗΛΙΩΝ ΚΑΙ 1.000.000.000. 000.000.000. 000. 000.000.00.000.000.000. 000.000.000.000.0000.000 ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΘΙΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΎΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΚΕΤΟ ΠΑΝΤΑ ,ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG

Post A Comment:

4 comments

music2είπε...

kala na pa8i o z hahahahahahahahahahahahahahahahahaha o epomenos

Ανώνυμοςείπε...

mono ayto epathe to lamogio ......pali tzampa tin ebgale

Ανώνυμοςείπε...

καλα να παθει το λαμογιο και λιγα επαθε κοιτα να δεισ που αυτοι και στα ατυχηματα τσαμπα την βγαζουν παλι

Ανώνυμοςείπε...

καποιος ζηλευει.......χοχοχοχο
τσιμπα τωρα

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications