Ο Paul Walker δολοφονήθηκε; τα  Αποδεικτικά στοιχεία είναι τουλάχιστον ανησυχητικά video

Ο Paul Walker πριν την μπει στο αυτοκίνητο, μια Porsche Carrera GT, ήταν σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση για να βοηθήσει τις χιλιάδες των θυμάτων του τυφώνα που έπληξε τις Φιλιππίνες .

Ο Paul Walker και ο φίλος του ήταν στο δρόμο για να συναντηθεί με έναν που θα τον βοηθούσε να επικοινωνήσει με τους σωστούς ανθρώπους για την πρόληψη παράνομων ναρκωτικών που στάλθηκαν μαζί με τις προμήθειες για τα θύματα του τυφώνα.

Αλλά, επίσης να βοηθούσε αυτούς τους ανθρώπους, ήταν έτοιμος να πει μια συνωμοσία όπου τα θύματα του τυφώνα θα έπαιρναν το πρωτότυπο ενός φαρμάκου ελέγχου των γεννήσεων κρυμμένο ανάμεσα στα ιατρικά εφόδια και τρόφιμα που θα έστειλαν στη χώρα.

Κάποιοι προδόθηκαν και κάποιος σαμποτάρισε τα φρένα, γι 'αυτό δεν λειτούργησαν μετά από μια ορισμένη ταχύτητα.

Τώρα όλα έχουν χαθεί επειδή η ταινία καταστράφηκε στο ατύχημα και οι υπεύθυνοι δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν, καθώς αυτό θα γίνει μια άλλη «θεωρία συνωμοσίας» και κανείς δεν θα πάρει στα σοβαρά. Μήπως ο Paul Walker ήταν τόσο ανεύθυνος ώστε να τρέχει στα όριο και να χάσει τον έλεγχο; ή ήταν η δολιοφθορά και σκοτώθηκε από μια ελίτ τους Illuminati;

Τα αυτοκίνητα όπως μια Porsche Carrera GT του Paul Walker είναι εξοπλισμένα με συστήματα ασφαλείας τελευταίας γενιάς και πέρασε χιλιάδες δοκιμές. Αυτό που κάνει το ατύχημα του Paul Walker πιο ύποπτο είναι ότι η Porsche Carrera GT καταστράφηκε ολοσχερώς.

Η Porsche έχει αναπτύξει μια νέα και πιο ευαίσθητη τεχνολογία του συμπλέκτη για την Carrera GT. Η Porsche Ceramic Composite συμπλέκτη (ΚΑΤΣ) έχει μια περιστρεφόμενη μάζα περίπου 10 φορές ελαφρύτερο από άλλους συμπλέκτες . Τα φρένα είναι επίσης μοναδικά στην Porsche Carrera GT. Το σύστημα της Porsche Ceramic Composite Brake (κεραμικά φρένα) είναι ελαφρύτερα από τα συμβατικά φρένα και είναι εξαιρετικά ευαίσθητα: η Carrera GT μπορεί να επιβραδυνθεί από το 160 km / h σε μια πλήρη στάση σε μόλις λίγα μέτρα.

Μέχρι οι τροχοί της Carrera GT είναι εξαιρετικά ελαφριά. Είναι κατασκευασμένα από σφυρήλατο αντί των συμβατικών κράμα αλουμινίου-μαγνησίου. Ένα σύστημα για την παρακολούθηση της πίεσης των ελαστικών σε κάθε ενα από τους τέσσερις τροχούς που ανιχνεύει αυτόματα όταν η πίεση του αέρα είναι χαμηλή και δίνει μια προειδοποίηση προς τον οδηγό. Ένα κιτ επισκευής ελαστικού στο αυτοκίνητο μπορεί να σφραγίσει τυχόν διαρροές, αποφεύγοντας την ανάγκη για ένα εφεδρικό ελαστικό.

Σύμφωνα με ένα αποκλειστικό βίντεο το αυτοκινήτου του Paul Walker καταστράφηκαν ολοσχερώς και κάηκε σαν από βόμβα ή κάτι που είχε προκληθεί επίτηδες.

ο Paul Walker έχει κάνει μια ταινία για της μυστικές κοινωνίες

Μια ταινία που διερεύνησε το θέμα των "μυστικών κοινωνιών ", ήταν η Skulls (2000). Η ταινία μίλησε για την ισχυρή μυστική κοινωνία "Skulls and Bones ", που βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο του Yale, όπου ακόμη και ο Τζορτζ Μπους ήταν μέλος.

Οι "Skulls" είναι μια απο τις πιο γνωστές και ισχυρές μυστικές κοινωνίες του κόσμου . Και το σήμα της ειναι ένα ανθρώπινο κρανίο με οστά σε σχήμα "Χ" . Μια άλλη ιδιαιτερότητα είναι ο αριθμός 3-2-2 που μόνο τα μέλη γνωρίζουν τον πραγματικό κρυφό νόημα τους. Το 2000 ο Paul Walker έκανε την ταινία, "Secret Society".Δείτε το trailer παρακάτω.

Εάν οποιαδήποτε από αυτές τις θεωρίες που παρουσιάζονται παραπάνω είναι σωστές, τότε οι λέξεις του Walker το 2000 στο The Skulls έχουν εκπληρωθεί, όταν είπε:Αν συνεχίσουμε το σκάψιμο, θα σκάψουμε τον τάφο του Paul Walker. Αυτά τα λόγια ήταν δυστυχώς πολύ προφητικά. Προς το παρόν περαιτέρω έρευνες για την υπόθεση.η νέες πληροφορίες αν προκύψουν θα έχετε ενημέρωση εκ των υστέρων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications