Η υπόθεση του ποταμού της Κολούμπια (1981) ο ήχος ενός  UFO  ηχητικό ντοκουμέντο

Στις 04.03 π.μ. 17 Μαρτίου του 1981 στο Όρεγκον, ο Λοχίας Russell Yokum του Αστυνομικού Τμήματος Όρεγκον οδηγούσε στην Highway 30, που βρίσκεται δυτικά του ποταμού της Κολούμπια, όταν ένα λαμπρό φως τράβηξε την προσοχή του. Το φως αιωρείται ψηλά πάνω από τα παγωμένα νερά στο ποτάμι προς το αεροδρόμιο Πόρτλαντ, περίπου 20 μίλια μακριά.

Αυτό που τράβηξε την προσοχή του Λοχία ήταν πόσο λαμπρό ήταν το φως,σαν να ήταν φως της ημέρας. ο Λοχίας Yokum κάλεσε αμέσως να ενημερώσει για το μυστηριώδες φως που ταξιδεύει στο ποτάμι. Μέσα σε λίγα λεπτά ήρθαν και άλλοι αστυνομικοί καθώς και πολίτες, μάρτυρες της περίεργης δραστηριότητας μέχρι νωρίς το πρωί. Προς έκπληξή τους, το UFO βγάζει ένα ήχο στροβιλίζεται για λίγα λεπτά πριν εξαφανιστεί στο σκοτάδι.

η συνομιλία καταγράφηκε καθώς και το στροβίλισμα ο ήχος που έβγαλε το UFO ακούγεται καθαρά .

Τι ήταν αυτό το φωτεινό και θορυβώδη αντικείμενο στον ποταμό Κολούμπια;

το φως ήταν σφαιρικό. Όσο για το χρώμα, είπαν ότι ήταν ένα ανοιχτό πορτοκαλί, ενώ ένας μαρτυράς δήλωσε κάτι μεταξύ πορτοκαλί και κόκκινο. Το σφαιρικό φως πετούσε πάνω από τον ποταμό σε ύψος μεταξύ 25 και 30 μέτρων, προκαλώντας μεγάλη λάμψη στο νερό.

Το εκτιμώμενο μέγεθος του φωτός ήταν 10 μέτρα σε διάμετρο. Ερευνητές απέκλεισαν το φεγγάρι (λάθος κατεύθυνση), ένα σκάφος λαθροκυνηγού (απίθανο, γιατί να επιστήσει την προσοχή με το να φωτίζει ολόκληρη την περιοχή;), Ένα μπαλόνι, ή μια ψευδαίσθηση (πολλοί μάρτυρες). αναλύθηκε επίσης η εγγραφή. Ο ήχος εμφανίζει δύο κορυφές μεταξύ 1.000 και 3.000 hertz (κύκλοι p / δευτερόλεπτο), χωρίς αρμονία ομοιόμορφη. Όταν η ταινία αναπαράγεται προς τα πίσω, τα δεδομένα δεν αλλάζουν. μια αλλαγή βήματος στον ήχο, λίγο πριν το UFO εξαφανιστεί χωρίς να αφήσει ίχνος.

Αυτή η παρατήρηση προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αλλά δεδομένου ότι δεν δόθηκε απάντηση εκείνη την εποχή, όπως είναι σύνηθες με πολλές θεάσεις UFO, η ιστορία έπρεπε να ξεχαστεί. η ηχογράφηση του περιστατικού και οι δηλώσεις πολλών μαρτύρων. Η παρουσία αυτού του τύπου του φωτός είναι κοινή σε επαφές του πρώτου και του δεύτερου βαθμού . Για παράδειγμα, αυτά τα φώτα έχουν παρατηρηθεί εδώ και δεκαετίες στην Yakama Indian Reservation (Washington State, USA).

Ο αριθμός των αναφορών από την εν λόγω περιοχή είναι τόσο μεγάλος που εκείνη τη στιγμή J. Allen Hynek είχε προτείνει να προβεί σε λεπτομερή έρευνα για να μελετήσει το φαινόμενο, δυστυχώς, δεν θα μπόρεσε να βγάλει οριστικό συμπέρασμα, ακόμη και σήμερα, το φαινόμενο παραμένει ένα μυστήριο. Ωστόσο, η συλλογή εκθέσεων είναι συγκλονιστικές, και περιλαμβάνει καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, παρατηρήσεων φωτεινών αντικείμενων σε σχήμα δίσκου που δείχνει μια ευφυΐα στην συμπεριφορά τους. Σε ορισμένες περιπτώσεις οι μάρτυρες υποστηρίζουν ακόμη ότι έχουν κυνηγηθεί από αυτά τα σφαιρικά φωτεινά ΑΤΙΑ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications