Τα κορίτσια της βιομηχανίας του πο..... χωρίς μακιγιάζ
 χωρίς μακιγιάζ

Δεν υπάρχει χειρότερο για μια γυναίκα κοκέτα που κυκλοφορεί πάντα περιποιημένη με τη βλεφαρίδα στρωτή, την πουδρίτσα καμαρωτή και το μαλλί στην τρίχα, να πεταχτεί στο σούπερ μάρκετ για πελτέ έτσι όπως κινείται μέσα στο σπίτι της και να πέσει πάνω σε γνωστό και μάλιστα άντρα!

Αισθάνεται ρόμπα ξεκούμπωτη, με κουλουράκι τριμμένο στην τσεπούλα παρέα με χαρτοπετσέτα, όπως έβαζε η γιαγιά μας. Αλλά είναι αδύνατον να είσαι πάντα φτιαγμένη, εκτός κι αν είσαι η Γιάννα Αγγελοπούλου ή η Στάη και σε χτίζουν δεκατρείς με το που θα ξυπνήσεις, μια και άλλες εκατόν τρεις, φροντίζουν για τις καθημερινές σου υποχρεώσεις.

Αυτά για μας τις γυναίκες της διπλανής πόρτας, που πίσω από αυτή την πόρτα κρύβουμε την απεριποίητη ομορφιά μας ή, αν το δούμε κι άλλιώς, αφήνουμε τον εαυτούλη μας ελεύθερο να αναπνεύσει ανεμελιά και οξυγόνο, ως τη στιγμή που θα τον περιποιηθούμε κατά τις επιταγές της ευπρέπειας παντρεμένης με τη μόδα και βγούμε έξω το βράδυ ή πάμε το πρωί στη δουλειά μας Στη δουλειά βεβαίως, δεν πας "φορτωμένη" πας απλώς περιποιημένη.

Υπάρχουν όμως δουλειές, σαν αυτή που κάνουν τα κορίτσια των φωτογραφιών μας, που τις απαιτούν φτιαγμένες στην εντέλεια. Η βιομηχανία του πορνό δεν δέχεται γυναίκες με ένα λιπ γκλος και λίγο ρουζ στο μαγουλάκι. Απαιτεί άψογη εμφάνιση στο μεγαλύτερο βαθμό. Τα κορίτσια βεβαίως υποκύπτουν στις απαιτήσεις της δουλειάς τους, αλλά επειδή γενικότερα αυτή η δουλειά αν και καλοπληρωμένη είναι μάλλον πολύ κουραστική, όταν δεν δουλεύουν...γίνονται σαν εμάς που πάμε στο σούπερ μάρκετ με τις φόρμες. Και για να μας πείσουν γι αυτό, δέχτηκαν να ποζάρουν άβαφες και αχτένιστες. Δείτε και μόνοι σας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ !!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ SORRY ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΕΦΑΡΜΌΖΕΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΕΔΩ,, ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ!!!

Draven Star Alana Croft Elle AlexandraKat Dior Rilee Marks,21 Jessica Mor Eidyia  Yasmine DeleonPuma SwedeDani+Daniels  Melissa+Hill Chanel+PrestonCassandra+Nix Allie+HazeDarryl+HanahNikki+Benz  Rilee+MarksAmor+Hilton Jessica+Mor  Yasmine+DeleonJessica+Nyx Brenda+Moreno Aria+Amor  Anikka+Albrite Krysta+Kaos Niki+Lee+YoungOdette+Delacroi Proxy+Paige Penny+Pax  Sophie+DeeSierra+Cure  Samantha+Saint Veruca+JamesTori+Black










Draven StarAlana CroftElle Alexandra 45 Kat DiorRilee Marks,21 Jessica MorEidyiaYasmine DeleonPuma+Swede 37Dani Daniels 23Melissa Hill 43Chanel PrestonCassandra Nix 21Allie Haze 26Darryl Hanah 41Nikki Benz 32Rilee Marks 21Amor Hilton 21Jessica MorYasmine DeleonJessica Nyx 21Brenda MorenoAria AmorAnikka AlbriteKrysta Kaos 23Niki Lee YoungOdette Delacroi 23Proxy Paige 23Penny PaxSophie DeeSierra CureSamantha Saint 26Veruca JamesTori+Black

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications