ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ερπετοειδείς αναφέρονται σε μαρτυρίες βαθιά μέσα στους αιώνες, αλλά ποιοι είναι και από πού ήρθαν?

Άλλοι θεωρούν ότι οι ερπετοειδείς ήταν όντα που εξελίχθηκαν στη γη και άλλοι ότι ήρθαν από τον αστερισμό του Δράκοντα (Draco).

Μέσα από άπειρους αυτόπτες μάρτυρες, έχουμε συγκεντρώσει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την πραγματική προέλευση των ερπετοειδών εξωγήινων, το ποιοι είναι και το ποιες είναι οι προθέσεις τους. Οι ερπετοειδείς εξελίχθηκαν σε δύο πλανήτες παράλληλα, ο ένας ήταν η Γη και ο άλλος ήταν ο Δρακόνις

>

(Draconis), ένας πλανήτης κοντά στο φωτεινότερο αστερισμό του Δράκοντα (Draco). Από αυτούς τους δύο μακρινούς πλανήτες, θα δημιουργούνταν τελικά 2 "κάστες" ερπετοειδών οι οποίοι με την εξέλιξή τους, θα διαμόρφωναν τον πλανήτη και τον πολιτισμό μας όπως τον ξέρουμε σήμερα.

Στην αρχαιότητα, ήταν γνωστό ότι οι γήινοι ερπετοειδείς ήταν φιλειρηνικοί και "ήσυχοι", ενώ οι ερπετοειδείς του Δράκοντα είχαν πολεμικό και "κακό" πνεύμα..

Πολύ ενδιαφέρον απόσπασμα μιας ομιλίας του Αϊκ, στην οποία αναλύει πώς μπήκε στη λογική να ερευνήσει για την ύπαρξη των ερπετοειδών. Μια προοπτική που και σ'εκείνον αρχικά φάνταζε εξωπραγματική.

Οι αλλεπάλληλες συναντήσεις του με ανθρώπους που του αφηγούνταν λίγο ως πολύ το ίδιο πράγμα, και η συμβολή του πνευματικού και στενού του φίλου Κρέντο Μούτβε, ενός σοφού μαύρου δασκάλου με εκπληκτικό εύρος γνώσεων, ήταν καταλυτική στο να τον οδηγήσουν σ'αυτή την έρευνα που έβγαλε πολλά.

Δείτε την ερμηνεία που δίνει, η οποία εκλογικεύει αρκετά κάτι που εκ πρώτης όψεως μπορεί να φανεί φαιδρό/παράλογο. Αλλη μια σημαντική διαδρομή του ανθρώπου που ξεκλειδώνει μυαλά, συνυπολογίζει και την πιθανότητα αυτού που θεωρούμε απίθανο, και αν μη τι άλλο, μας βάζει τουλάχιστον στη λογική να μην βαστάμε με απόλυτες λογικές ένα άκαμπτο σύστημα πεποιθήσεων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications