Η άγνωστη και θλιβερή ιστορία της Julia Roberts
Η άγνωστη και θλιβερή ιστορία της Julia Roberts

Το χαμόγελό της έχει κατακτήσει τις καρδιές των θαυμαστών της σε ολόκληρο τον πλανήτη, όμως η αλήθεια πίσω από τη λάμψη, όπως ήρθε στο φως της δημοσιότητας, συγκλονίζει!…Η Julia Roberts δεν είναι το ανέμελο, όμορφο κορίτσι όπως ο κόσμος τη γνώρισε στο Pretty Woman, αλλά μία γυναίκα που έχει ζήσει θλιβερή παιδική ηλικία υποφέροντας στα χέρια του πατριού της.

Λέγεται ότι η διάσημη σήμερα ηθοποιός έτρεμε και σιχαινόταν τον πατριό της, Michael Motes, ο οποίος ήταν αλκοολικός και είχε μετατρέψει τη ζωή της μικρής Julia και των αδερφών της σε μία τραγωδία.

Καθώς η σταρ προωθεί τη νέα της ταινία, όπου υποδύεται μία γυναίκα η οποία επιστρέφει στο πατρικό της για την κηδεία του πατέρα της και βιώνει τις αναμνήσεις μίας δυσλειτουργικής οικογένειας, τώρα οι δαίμονες του παρελθόντος έρχονται να τη στοιχειώσουν και να της υπενθυμίσουν τη δική της προσωπική τραγική παιδική-εφηβική ηλικία.

Η Julia Roberts δεν έχει μιλήσει ποτέ δημισίως για τον πατριό της, ήταν κάτι που αρνιόταν πεισματικά να κάνει. Τώρα εκείνος ετοιμάζεται να εκδώσει τις αναμνήσεις του από τα χρόνια που πέρασε με την οικογένεια της Roberts, αν κι από τότε έχουν περάσει 30 χρόνια.

Ο Motes ήταν παντρεμένος με τη μητέρα της σταρ, Betty, για 11 χρόνια, από το 1972-1983. Στην αίτηση διαζυγίου της ως αιτία χωρισμού έγραψε τη “βίαια μεταχείριση” κι από τότε θεωρεί αυτόν τον γάμο της το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της. Ο μεγαλύτερος αδερφός της Julia, ο επίσης ηθοποιός, Eric Roberts, σε παλαιότερες συνεντεύξεις του είχε τονίσει ότι ο Motes τους κακοποιούσε.

Ο 68χρονος άνδρας, ζει στη Marietta της Τζόρτζια, μόλις 13 μίλια από το σπίτι όπου μεγάλωσε η Julia, και ο περισσότερος κόσμος αγνοεί ότι ήταν απτριός της. Έχει συνταξιοδοτηθεί ως αντικέρ και συγκατοικεί με έναν φίλο του, ενώ είναι εθελοντής ιερέας στην τοπική του ενορία. Όταν τα Μέσα τον προσέγγισαν για να μιλήσει για τον ρόλο του στην ανατροφή της Julia, αρνήθηκε να δηλώσει το παραμικρό, αν και αποκάλυψε ότι συγγράφει βιβλίο. “Δεν δίνω συνεντεύξεις. Δεν χρειάζεται να δικαιολογηθώ. Δεν θα μιλήσω τη δεδομένη στιγμή. Δεν θα μιλήσω όταν οι καταγγελίες δημοσιοποιήθηκαν την πρώτη φορά, δεν θα μιλήσω και τώρα. Υπάρχουν αρκετές παρανοήσεις. Γράφω ένα βιβλίο για τη ζωή μου κι έτσι θα πω τη δική μου άποψη για τα πράγματα”.

Η Betty πήρε διαζύγιο από τον βιολογικό πατέρα της Julia, Walter Grady Roberts, το 1972, κι οκτώ μήνες μετά παντρεύτηκε τον Motes. Ο πατέρας της πέθανε από καρκίνο του φάρυγγα το 1977, στα 44 του χρόνια κι ενώ η σταρ ήταν μόλις 10 χρονών.

Εξηγώντας γιατί δεν μιλά για τον Motes, η Julia Roberts μόνο μία φορά δήλωσε: “Είμαι πολύ ισχυρογνώμων κι έχω μάι ετεροθαλή αδερφή που είναι παιδί της μητέρας μου από τον δεύτερο γάμο της, οπότε επειδή τη σέβομαι όπως και τη μαμά μου, δεν πιστεύω ότι θα ήταν δίκαιο να μιλήσω”.

Αντιθέτως, ο κατά 11 χρόνια μεγαλύτερος αδερφός της Eric, που μετακόμισε λίγο μετά τον γάμο αυτό, ήταν λιγότερο φειδωλός στις δηλώσεις του για τον πατριό τους: “Είτε παντρεύτηκε τη μητέρα μου για να είναι κοντά στα παιδιά της είτε όχι, δεν μπορώ να το γνωρίζω, αλλά ο γάμος αυτός δεν ήταν καλή απόφαση. Ο πατριός μας με τρομοκρατούσε και με κακοποιούσε και φοβάμαι ότι τρομοκρατούσε και τις αδελφές μου Julia και Lisa”.

Σε συνέντευξή του το 1998 είχε πει: “Τρομοκρατούμουν και στη σκέψη τι έπρεπε να υπομείνουν οι καημένες οι αδερφές μου που ζούσαν με τον Motes”, ενώ πηγή κοντά στην οικογένεια είπε: “Ο Motes είναι πρώην αλκοολικός κι όταν ήταν μεθυσμένος, δεν ήταν ό,τι καλύτερο ενώ προκαλούσε συνέχεια καυγάδες με την Betty και τα παιδιά”.

 πηγή 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications