οι Σύριοι επιτρέπεται να τρώνε γατιά σκυλιά και γαϊδούρια και αν η κατάσταση δεν βελτιωθεί μπορούν να φάνε τους νεκρούς,

το Μέτρο των θρησκευτικών ηγετών ελευθερώνει την κατανάλωση,για την πρόληψη που οι Σύριοι λιμοκτονούν!!!

Μια ομάδα της Συρίας με κληρικούς εξέδωσε θρησκευτικό διάταγμα, γνωστό ως φετφά, επιτρέποντας στους επιζώντες του πολέμου να τρώνε τα είδη των κρεάτων που συνήθως απαγορεύεται από το Ισλάμ.

Σε ένα βίντεο, οι θρησκευτικοί ηγέτες εμφανίζονται λέγοντας ότι οι κάτοικοι της Ghouta μια αγροτική περιοχή κοντά στη Δαμασκό, μπορούν να φάνε γάτες, και γαϊδούρια για να τους κρατήσει από το να πεθαίνουν από την πείνα.

Οι κληρικοί είπαν ότι η φετβά είναι επίσης μια προειδοποίηση για τον κόσμο, προσθέτοντας ότι αν η κατάσταση συνεχίσει να επιδεινώνεται, οι επιζώντες δεν θα έχουν άλλη επιλογή παρά να τρώνε τους νεκρούς. Το μήνυμα συμπίπτει με την μουσουλμανική γιορτή του Eid al-Adah - η οποία συνήθως είναι ένας χρόνος εορτασμού.

Παρόμοιες fatwas έχουν εκδοθεί σε άλλες πόλεις της Συρίας, όπως Χομς και το Χαλέπι, καθώς η σύγκρουση επιδεινώθηκε σε αυτά τα μέρη.

 Πείνα

Η επικήρυξη εκδόθηκε εν μέσω μιας κρίσης πείνας στα προάστια Muadhamiya, στην πρωτεύουσα της Συρίας, η οποία ελέγχεται από τους αντάρτες.

Οργανώσεις ανθρωπιστικής βοήθειας κάνουν έκκληση προς την κυβέρνηση του Προέδρου Bashar Al-Assad, να επιτρέψει την είσοδο της στην περιοχή, όπου έχουν παγιδευτεί πολλοί κάτοικοι.

Εκατοντάδες πολίτες, κάποιοι μεταφέρουν φορεία, δραπέτευσαν από Muadhamiya το Σαββατοκύριακο μετά από μια προσωρινή κατάπαυση του πυρός.

Παράλογη κατάσταση
Σύμφωνα με οργανώσεις παροχής βοήθειας, την παροχή τροφίμων και άλλων προμηθειών σε αυτές τις περιοχές που βρίσκονται υπό επίθεση θα πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα, έτσι ώστε να διαλύσει το οπλοστάσιο προγράμματα των χημικών όπλων στη Συρία.

Ο γενικός διευθυντής των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, Christopher Stokes, περιγράφει ως «παράλογη» την κατάσταση στην οποία οι επιθεωρητές χημικών όπλων επιτρέπεται να κυκλοφορούν ελεύθερα σε περιοχές με απελπισμένους πολίτες ενώ οι ανθρωπιστικές αποστολές, έχουν απαγορευτεί.
Εκατοντάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν στις 21 Αυγούστου από ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν με χημικά στις περιοχές της Zamalka, Ein Tarma και Muadhamiya. Οι επιθεωρητές δεν έχουν καθορίσει ποιος ήταν υπεύθυνος για τις επιθέσεις με χημικά - κυβέρνηση και αντάρτες αλληλοκατηγορούνται ακόμα..

ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ αντιγραφή μόνο με ενεργό λινκ.Άδεια Creative Commons

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications