Βίβλος το βιβλίο που το έγραψαν όπως ήθελαν!, εκείνοι που ήρθαν από τον ουρανό, οι πεσμένοι άγγελοι του θεού ( εξωγήινοι) ήταν οι  Νεφελίμ και δεν ήταν μόνο ο αρχάγγελος.Μιχαήλ

Celestials (ουράνιοι) έχουν περιγραφεί σε θρησκευτικά -ιστορικά κείμενα ως υπερβατικές οντότητες που παρενέβησαν στον ανθρώπινο πολιτισμό, με τη μορφή αγγέλων και προστάτες.

οι Celestials έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανθρωπότητα, συμφωνία με εξωγήινες οντότητες ή άλλες μορφές ζωής που έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν σημαντικά τον ανθρώπινο πολιτισμό. με τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, παρενέβαιναν άμεσα. (βλέπε κατακλυσμό κτλ). Το απόκρυφο βιβλίο του Ενώχ αναδεικνύει έντονα τη σχέση μεταξύ των ουράνιων, (εξωγήινοι στην ανθρωπότητα). Στο Βιβλίο του Ενώχ, μια ομάδα 200 εξωγήινων οντοτήτων που ονομάζεται «Nephilim», ή «έκπτωτοι άγγελοι», έρχονται στη Γη αυτό οφείλεται στην έλξη τους προς τα ανθρώπινα θηλυκά.

Η ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ. ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

 βιβλίου του Ενώχ και όχι η βίβλος λέει την αλήθεια !
Και συνέβη όταν αυξήθηκαν οι υιοί των ανθρώπων, εκείνες τις μέρες να γεννηθούν ωραίες και χαριτωμένες θυγατέρες. Και οι άγγελοι, τα τέκνα του ουρανού, τις είδαν και τις πεθύμισαν, και είπαν μεταξύ τους: ‘ Ελάτε, ας εκλέξουμε για μας συζύγους από τα τέκνα των ανθρώπων και ας γεννήσουμε για μας δικά τους τέκνα.’ Και ο Σεμιαζάς, που ήταν αρχηγός τους, τους είπε: ‘ Φοβάμαι πως δεν θα συμφωνήσετε να κάνουμε αυτό το πράγμα, και μόνος εγώ θα πληρώσω την τιμωρία μιας μεγάλης αμαρτίας.’ Και όλοι αυτοί απάντησαν προς αυτόν και είπαν: ‘ Ας ορκιστούμε όλοι όρκο, και ας δεσμευτούμε μεταξύ μας με αμοιβαίες κατάρες για να μην εγκαταλείψουμε το σχέδιο αυτό αλλά να πράξουμε αυτό που αποφασίσαμε.’ Τότε ορκίσθηκαν όλοι μαζί και δέσμευσαν τους εαυτούς τους με αμοιβαίες κατάρες. Και συνολικά ήταν διακόσιοι, όσοι κατέβηκαν κατά τις μέρες του Ιάρεδ επί της κορυφής του όρους Ερμών, και το ονόμασαν Ερμών, διότι ορκίσθηκαν και αναθεμάτισαν ο ένας τον άλλον πάνω σ’ αυτό. Και αυτά είναι τα ονόματα των αρχηγών τους: Σεμιαζάς ο αρχηγός τους, Αραθάκ, Κιμβρά, Σαμμανή, Δανειήλ, Αρεαρώς, Σεμιήλ, Ιωμειήλ, Χωχαριήλ, Εζεκιήλ, Βατριήλ, Σαθιήλ, Ατριήλ, Ταμιήλ, Βαρακιήλ, Ανανθά, Θωνιήλ, Ραμιήλ, Ασεάλ, Ρακειήλ, Τουριήλ. Αυτοί είναι οι αρχηγοί τους κατά δεκάδες.
Κεφάλαιο 6, στίχοι 1 – 8.
Και όλοι οι υπόλοιποι έλαβαν μαζί με αυτούς για τον εαυτό τους γυναίκες, και ο καθένας διάλεξε από μία, και άρχισαν να εισέρχονται σε αυτές και να μολύνουν τον εαυτό τους μαζί τους, και δίδαξαν σε αυτές γοητείες και φαρμακείες και ριζοτομίες, και τις έμαθαν να γνωρίζουν τα βότανα. Και αυτές συνέλαβαν, και εγέννησαν μεγάλους γίγαντες, ύψους τριών χιλιάδων πήχεων, οι οποίοι καταβρόχθισαν τους κόπους των ανθρώπων. Και άρχισαν να αμαρτάνουν κατά των πτηνών και των ζώων, και των ερπετών, και των ιχθύων, και να τρώγει ο ένας τις σάρκες του άλλου, και να πίνουν το αίμα. Και η γη κατηγόρησε τους ανόμους.
Κεφάλαιο 7, στίχοι 1 – 6.
Και ο Αζαήλ δίδαξε τους ανθρώπους να κατασκευάζουν ξίφη, και μαχαίρια και ασπίδες και θώρακες, και έκαμε εις αυτούς γνωστά τα μέταλλα της γης και την τέχνη της κατεργασίας αυτών, και ψέλια και στολίδια, και τη χρήση του αντιμονίου και το καλλωπισμό των βλεφάρων, και όλα τα είδη των πολύτιμων λίθων και όλα τα βαφικά. Και έγινε πολλή ασέβεια, και διέπραξαν πορνεία και επλανήθησαν και διεφθάρησαν από τις διδασκαλίες αυτών. Ο Σεμιαζάς τους δίδαξε τις γοητείες και τις ριζοτομίες, ο Αρμαρώς την λύση των γοητειών, ο Ρακειήλ την αστρολογία, ο Χωχιήλ τα σημεία της γης, ο Σαθιήλ τους αστερισμούς, ο Σεριήλ την πορεία της σελήνης Κεφάλαιο 8, στίχοι 1 – 4.

οπως βλέπουμε ήταν πολλοί άγγελοι εξωγήινοι! στην γνωστή βίβλο ούτε λόγος για την ύπαρξη πολλών αρχαγγέλων, γίνεται λόγος μόνο σε έναν, στον Μιχαήλ τον αρχάγγελο. που φυσικά έγινε θεόσταλτος!! φυσικά η διασταύρωση γέννησε τέρατα τα γνωστά τέρατα της αρχαιότητας,

Οι ουράνιοι εμφανίζεται στο Βιβλίο του Ενώχ ως προστάτες της ανθρωπότητας που είναι εύκολο να παρασυρθεί από μικρές ομάδες εξωγήινων που εκμεταλλεύονται την επιθυμία του ανθρώπου, για τις προηγμένες τεχνολογίες και γνώσεις.

Το Βιβλίο του Ενώχ περιγράφει μια κατάσταση που δεν έρχεται σε αντίθεση με ό, τι υπάρχει στη σύγχρονη εποχή από την άποψη της μυστικές συμφωνίες μεταξύ της κυβέρνησης με οντότητες, κάποιες εξωγήινες ομάδες . Οι συμφωνίες αυτές έχουν οδηγήσει σε περίεργα γενετικά πειράματα, μαζικές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εκτεταμένη χειραγώγηση της ανθρώπινης κοινωνίας.

Η ιστορία θα επαναληφθεί με ουράνια άμεση παρέμβαση για τον τερματισμό της επιρροής από μια ομάδα εξωγήινων που είναι σε συνεργασία με την ανθρώπινη ελίτ;

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

....Απορρια- "εκ των πραγματων δεν υπαρχει Θεος. Ο διαβολος γτ υπαρχει?? αφου υπαρχει το ασπρο και το μαυρο, το μπροστα και το πισω η μερα και η νυχτα το καλο και το κακο.... Υπαρχει διαβολος και δεν υπαρχει Θεος?? γινεται??

george-aetosείπε...

ποιος μίλησε για διάβολο ??? οι ίδιες οι θρησκείες για να τραβούν κόσμο! έτσι και αλλιώς όλοι είμαστε αμαρτωλοί γιατί κάποια και καλά έφαγε ένα μήλο κάποτε και άλλα τέτοια χαζά!!! το ισλάμ είναι η απόδειξη πως οι θρησκείες φτιάχνουν πρόβατα μιας και είναι οι πιο κολλημένοι

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications