ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ,  130 ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΌ AL-NUSRA JABHAT!
χριστιανοί πυροβολήθηκαν

Πριν από λίγες ώρες, 130 χριστιανοί συνελήφθησαν κοντά στην πόλη του Χαλεπίου στη Συρία,

συμπεριλαμβανομένων παιδιών και γυναικών.οι χριστιανοί πυροβολήθηκαν και στη συνέχεια αποκεφαλίστηκαν. κάηκαν και θάφτηκαν σε μαζικό τάφο. Αυτό είναι μέρος του ευρύτερου σχεδίου ότι η ισλαμική παράταξη πρέπει να ανακτήσει τη γη που ισχυρίζονται ότι ανήκει στους σουνίτες στη Συρία και το Ιράκ. Λένε ότι σύντομα θα εισέλθουν στο Λίβανο.

Στη φωτογραφία συλληφθεί ένας Χριστιανός από την πολιτοφυλακή σε χαντάκι με άλλους Χριστιανούς είναι ήδη νεκρός. Σημειώστε το σταυρό που έχει στο λαιμό.

Η πρακτική της βίας που χρησιμοποιείται από τους αντάρτες της Τζιχάντ είναι αρχαία και θεωρείται από πολλούς ως πυλώνας του Ισλάμ. Τζιχάντ είναι μια αραβική λέξη που σημαίνει "προσπάθεια", αλλά κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα αλλαξε τη μετάφραση σε «ιερός πόλεμος».

Είναι γραμμένο στην ισλαμική παράδοση, η εφαρμογή της Τζιχάντ:

«Πήγα στον Μωάμεθ και του είπα:« στον Αγγελιοφόρο του Αλλάχ, ποια είναι η καλύτερη τζιχάντ;ο Μωάμεθ είπε, «ένας άνθρωπος του οποίου το αίμα αυτό και το άλογό του είναι τραυματίες» (Sunan Ibn Majah 2794).

Ωστόσο, οι περισσότεροι Μουσουλμάνοι στον κόσμο δεν πιστεύου ότι η Τζιχάντ «θα ρίξει το αίμα του εχθρού». Ωστόσο, αυτή η γραμμή είναι η σημαία σε πολλές ριζοσπαστικές φατρίες.

Η δολοφονία των χριστιανών στη Συρία είναι μέρος μιας εθνοκάθαρσης και κατάκτηση της γης. Ο αγώνας για τη γη, παρεμπιπτόντως, θα φέρει πιθανότατα τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο για την περιοχή και τον κόσμο.

Δεν είναι όλοι οι Χριστιανοί που σκοτώνονται είναι "ευαγγελικοί" ή "αναγεννημένοι". Πολλοί είναι Χριστιανοί, επειδή γεννήθηκαν σε χριστιανικές φυλές. Ωστόσο, δηλώνουν τον Ιησού ως Κύριο.

Ενώ ο κόσμος περιμένει να συζητήσουν πώς θα προχωρήσουν με το «ζήτημα της Συρίας," χιλιάδες εξακολουθούν να πεθαίνουν.

ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ! ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΜΩΑΜΕΘ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ! ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ! Η ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ.....ΣΟΡΡΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! πηγή ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications