Εξωγήινος με ράσα από παλαιολιθική εποχή στο tassili, γιαυτό το καθιέρωσαν

Kατάλαβες τώρα γιατί όλοι οι άγιοι (απλοί άνθρωποι δλδ) έχουν αυτή την εικόνα? Ανεξήγητη αινίγματα για κάποιους, έχουν εξήγηση όμως!

Οι Bραχογραφίες του Tassili. βρίσκεται στο Οροπέδιο Tassili , ορεινή περιοχή στη μέση της ερήμου Σαχάρα στη νοτιοανατολική Αλγερία. Το ψηλότερο σημείο είναι το Adrar Afao, στα 2.158 μέτρα . Η πλησιέστερη πόλη είναι Τζάνετ, που βρίσκεται 10 χλμ. νοτιοδυτικά. Μεγάλο μέρος του Tassili προστατεύεται φυσικά απο την έρημο με δάσος κυπαρισσιού, αλλα και ως αρχαιολογικό μέρος που ορίζεται ως Εθνικό Πάρκο φυσικής, και πολιτιστικής κληρονομιάς. Με περισσότερα από 15.000 δείγματα βραχογραφιών.

Αυτή είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο σημαντικές και πιο πλούσιες μορφές τέχνης από την Παλαιολιθική και Νεολιθική εποχή. Τα έργα αυτά μας δίνουν μια πραγματική εικόνα της εξέλιξης των ζώων και των ανθρώπων, στην περιοχή αυτή για περισσότερα από 8.000 χρόνια μέχρι τους πρώτους αιώνες της εποχής μας. Ένα από τα πιο διάσημα έργα του Tassili δείχνει από οτι φαίνεται να είναι κάποιο είδος οχήματος με ένα σχοινί, να τραβάει μια ομάδα γυναικών που φαίνεται να είναι θύματα απαγωγής. Οι γιοι του Θεού πήραν τις κόρες των ανθρώπων στη Γένεση 6:02.

Η πρώτη είδηση για αυτά τα έργα ζωγραφικής ήταν από αξιωματικούς από την Λεγεώνα των Ξένων του πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, ένας από τους αξιωματικούς ο Πλωτάρχης Charles Brenans Djanet σε μια αναγνώριση με καμήλες στο οροπέδιο ανακάλυψε μερικές από αυτές τις σπηλιές και της καταγράφει στο σημειωματάριό του, το 1933, οι αρχαιολόγοι και γεωγράφοι είδαν αυτές οι σημειώσεις και άρχισαν έρευνες, στην αρχαιότητα η περιοχή που δεν είχε κατοικηθεί γιατι ήταν πάντα μια αφιλόξενη περιοχή. Αρκετά χρόνια μετά τα πρώτα σχόλια και εικασίες σχετικά με αυτά τα αινιγματικά σχέδια ήρθαν απο μια ομάδα εξερευνητών που προσπάθησε να πάει σε αυτές τις αφιλόξενες περιοχές για να κάνει την πρώτη σοβαρή επιστημονική μελέτη σχετικά με αυτά τα έργα.

΄Ένας Γάλλος που ονομάζεται Henri Lhote εθνογράφος σταμάτησε την πραγματοποίηση του όνειρου λόγο του πόλεμου.αργότερα και μετά από αρκετά εμπόδια και προσπάθειες για την εξερεύνηση του, το 1956 με την υποστήριξη από τη γαλλική κυβέρνηση και άλλα επιστημονικά ιδρύματα, ο Henri Lhote οργάνωσε μια νέα αποστολή βαθύτερα που ποτέ δεν είχε ερευνηθεί από τους Δυτικούς. Η αποστολή ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του ίδιου έτους, μαζί με 30 καμήλες ένα οδηγό, 2 βοηθούς και διάφορους ειδικούς. Οι δυσκολίες ήταν πολλές, όλων των ειδών δυσκολίες, η περιγραφή: ο δρόμος είναι όλο και πιο απότομος, ογκόλιθοι και πέτρες, το τοπίο γίνεται πιο εντυπωσιακό. Μερικές καμήλες καταρρεύσαν από το βάρος και την ζεστή και έπεσαν στην χαράδρα, τα βότσαλα έχουν ίχνη αίματος από της κοπτικές ακμές των βράχων.Τελικά, μετά από ένα ταξίδι εφιάλτης είδαμε εδώ ένα τοπίο από άλλο κόσμο. Οι βραχώδεις σχηματισμοί που μοιάζουν με φρούρια, κάστρα, στενά φαράγγια, όπως μεσαιωνικά δρομάκια, Σπήλαια, και γκρεμούς, ένα μερος που βρήκαν πολλά έργα ζωγραφικής.

Στους τοίχους εκατοντάδες πίνακες ζωγραφικής, απεικονίσεις των κυνηγών, τοξότες, τα ζώα όλων των ειδών και τις εικόνες των θεών, Σύμφωνα με περιγραφές: , είχαμε να αντιμετωπίσουμε το μεγαλύτερο μουσείο τέχνης στον κόσμο, που υπάρχει προϊστορικά με αρχαίες εικόνες, Αφού εξερευνήσαμε τις περιοχές της Tain Zumak και Tamir, Henry Lothe η ομάδα πήγε σε ένα μέρος που ονομάζεται "Jabbaren" Τουαρέγκ λέξη που σημαίνει "Γίγαντες" και ήταν εδώ, όπου είχε άτυπα σχέδια σε αντίθεση με την προηγούμενα, σε αυτά τα σχέδια παράξενα πλάσματα με στρογγυλά κεφάλια με τεράστιο μέγεθος

Η πιο γνωστή από αυτές τις παραστάσεις όταν καθαρίστηκαν με νερό και σφουγγάρια, σε αυτό μπορείτε να δείτε μια τεράστια φιγούρα είναι πάνω από 6 μέτρα, έγραψε: Το προφίλ είναι απλό, στρογγυλό κεφάλι, χωρίς στοιχεία, θυμηθείτε την εικόνα, από ένα ον από άλλο πλανήτη.

άνδρας βγαίνει από ένα ωοειδές με ομόκεντρους κύκλους θυμίζει ένα αυγό, ή ένα σαλιγκάρι.Η εμφάνιση ορισμένων συμβόλων δίπλα σε αυτά τα σχέδια ,ένα ενδεχόμενο ειναι κάποιου είδους γραφής, έρχεται σε αντίθεση με αυτή που λένε ότι Μεσοποταμία ήταν η γενέτειρα της γραφής.

Αυτές ήταν μόνο μερικές εικόνες,, και φυσικά δεν είναι φαντασίας οπως θέλουν κάποιοι άλλα πραγματικά γεγονότα που τα ζωγράφισαν. οι εξωγήινοι πήραν της γυναίκες! μερικοί είχαν εμφάνιση οπως την πρώτη φώτο, προφανώς μην τρομάζουν τα κοπάδια των ανθρώπων λόγο της διαφορετικότητας.

Post A Comment:

1 comment

Heraείπε...

Τι παπάδες βρέ παιδιά,μακρύ χιτώνα φορούσαν όλοι οι αρχαίοι...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications