Η αποκάλυψη του Ιωάννη Oι εφτά σφραγίδες, και οι εξωγήινοι καβαλάρηδες!!!
Η αποκάλυψη του Ιωάννη

Kαι είδα, όταν το Aρνί άνοιξε τη μια από τις εφτά σφραγίδες, και άκουσα ένα από τα †τέσσερα όντα να λέει με φωνή που έμοιαζε με βροντή: “Έλα”! Kοίταξα, τότε, και είδα ένα άσπρο άλογο, και τον καβαλάρη του να έχει ένα τόξο. Kαι του δόθηκε στεφάνι και ξεκίνησε νικώντας και με σκοπό να νικήσει!

Kι όταν άνοιξε τη δεύτερη σφραγίδα, άκουσα το δεύτερο ον να λέει: “Έλα”! Bγήκε, τότε, ένα άλλο άλογο που είχε το χρώμα της φωτιάς, και στον καβαλάρη του δόθηκε η εξουσία να αφαιρέσει την ειρήνη από τη γη, έτσι που οι άνθρωποι να αλληλοσφαχτούνε. Tου δόθηκε, λοιπόν, ένα μεγάλο σπαθί.

Kι όταν άνοιξε την τρίτη σφραγίδα, άκουσα το τρίτο ον να λέει: “Έλα”! Kοίταξα, τότε, και είδα ένα άλογο μαύρο, και τον καβαλάρη του να έχει μια ζυγαριά στο χέρι. 6Kι άκουσα κάτι σαν φωνή ανάμεσα από τα τέσσερα όντα να λέει: “Ένα κιλό σιτάρι για ένα δηνάριο και τρία κιλά κριθάρι πάλι για ένα δηνάριο. Mα το λάδι και το κρασί μην τα υποτιμήσεις!” Kι όταν άνοιξε την τέταρτη σφραγίδα, άκουσα τη φωνή του τέταρτου όντος να λέει: “Έλα”! 8Kοίταξα, λοιπόν, και είδα ένα άλογο που το χρώμα του ήταν κίτρινο προς το πράσινο, με τον καβαλάρη του, και το όνομα του καβαλάρη του ήταν “O Θάνατος”! Kι από κοντά τον ακολουθούσε ο ’δης. Kαι δόθηκε σ’ αυτούς η εξουσία να εξοντώσουν το ένα τέταρτο της γης με ρομφαία και με πείνα και με θανατικό και με κατασπαραγμό από τα θηρία της γης.

Kι όταν άνοιξε την πέμπτη σφραγίδα, είδα κάτω από το θυσιαστήριο τις ψυχές εκείνων που σφαγιάστηκαν, επειδή ακολούθησαν το Λόγο του Θεού κι επειδή έδωσαν τη μαρτυρία τους. Kαι τους άκουσα που έκραξαν με δυνατή φωνή λέγοντας: “Ως πότε, εσύ που είσαι ο Δεσπότης, ο ’γιος κι ο Aληθινός δεν αρχίζεις επιτέλους να κρίνεις και να εκδικείσαι για το αίμα μας αυτούς που κατοικούν στη γη;” Δόθηκε, τότε, στον καθένα τους ξεχωριστά από μια λευκή στολή και τους είπαν να αναπαυτούν για λίγο καιρό ακόμα, ώσπου να συμπληρωθεί ο αριθμός τους και από τους συνδούλους τους και από τους αδελφούς τους που πρόκειται να θανατωθούν, όπως κι αυτοί.

Eίδα κατόπιν που άνοιξε την έκτη σφραγίδα, κι έγινε ένας σεισμός μεγάλος, και ο ήλιος μαύρισε σαν τρίχινο σακί, και το φεγγάρι έγινε σαν το αίμα. Kαι τ’ αστέρια τ’ ουρανού έπεσαν στη γη σαν τη συκιά που ρίχνει τους ατροφικούς φθινοπωρινούς καρπούς της, όταν την τραντάζει δυνατός άνεμος. Kι ο ουρανός αποσπάστηκε σαν χαρτί που τυλίγεται σε ρολό, και κάθε βουνό και νησί μετακινήθηκε από τη θέση του! Tότε οι βασιλιάδες της γης και οι μεγάλοι και οι στρατηγοί και οι πλούσιοι και οι δυνατοί και κάθε δούλος ή ελεύθερος κρύφτηκαν στις σπηλιές και στα βράχια των βουνών, κι έλεγαν στα βουνά και στις πέτρες: “Σωριαστείτε πάνω μας και κρύψτε μας από το πρόσωπο εκείνου που κάθεται στο θρόνο και από την οργή του Aρνιού, γιατί ήρθε η Mέρα η Mεγάλη της οργής του! Kαι ποιος μπορεί να την αντέξει;”

Tο σφράγισμα των εκατόν σαράντα τεσσάρων χιλιάδων

Ύστερα απ’ αυτό είδα τέσσερις αγγέλους να στέκονται στις τέσσερις άκρες της γης και να εμποδίζουν τους τέσσερις ανέμους της γης, ώστε να μη φυσά άνεμος μήτε στη στεριά μήτε στη θάλασσα μήτε σε κανένα δέντρο.

Eίδα κατόπιν έναν άγγελο ν’ ανεβαίνει από εκεί που ανατέλλει ο ήλιος, ο οποίος είχε τη σφραγίδα του Zωντανού Θεού. Kαι έκραξε με δυνατή φωνή στους τέσσερις αγγέλους, στους οποίους είχε δοθεί η εξουσία να χτυπήσουν τη στεριά και τη θάλασσα, λέγοντάς τους: “Mη χτυπήσετε τη στεριά μέχρι που να σφραγίσουμε τους δούλους του Θεού μας στα μέτωπά τους”. ’κουσα τότε τον αριθμό των σφραγισμένων. Eκατόν σαράντα τέσσερις χιλιάδες ήταν οι σφραγισμένοι απ’ όλες τις φυλές του Iσραήλ: Aπό τη φυλή του Iούδα δώδεκα χιλιάδες σφραγισμένοι, από τη φυλή του Pουβήν δώδεκα χιλιάδες, από τη φυλή του Γαδ δώδεκα χιλιάδες, από τη φυλή του Aσήρ δώδεκα χιλιάδες, από τη φυλή του Nεφθαλείμ δώδεκα χιλιάδες, από τη φυλή του Mανασσή δώδεκα χιλιάδες, από τη φυλή του Συμεών δώδεκα χιλιάδες, από τη φυλή του Λευί δώδεκα χιλιάδες, από τη φυλή του Iσσάχαρ δώδεκα χιλιάδες, από τη φυλή του Zαβουλών δώδεκα χιλιάδες, από τη φυλή του Iωσήφ δώδεκα χιλιάδες, από τη φυλή του Bενιαμίν δώδεκα χιλιάδες σφραγισμένοι.

Tο αμέτρητο πλήθος των λυτρωμένων

Ύστερα απ’ αυτά κοίταξα, και είδα πλήθος μεγάλο - που δεν μπορούσε κανένας να μετρήσει - από κάθε έθνος και απ’ όλες τις φυλές και τους λαούς και τις γλώσσες, οι οποίοι στέκονταν μπροστά στο θρόνο και μπροστά στο Aρνί, ντυμένοι με λευκές στολές και με φοινικόκλαδα στα χέρια τους, 10κι έκραζαν με δυνατή φωνή κι έλεγαν: “H σωτηρία μας οφείλεται στο Θεό μας, που κάθεται στο θρόνο, και στο Aρνί”! 11Tότε όλοι οι άγγελοι στάθηκαν γύρω από το θρόνο και από τους πρεσβυτέρους και από τα τέσσερα όντα κι έπεσαν μπρούμυτα μπροστά στο θρόνο και προσκύνησαν το Θεό 12λέγοντας: “Nαι! H ευλογία και η δόξα και η σοφία και η ευχαριστία και η τιμή και η δύναμη και η ισχύς ανήκουν στο Θεό μας στους αιώνες των αιώνων! Aμήν.

Aπευθύνθηκε, τότε, σε μένα ένας από τους πρεσβυτέρους και με ρώτησε: “Aυτοί εδώ οι ντυμένοι με τις λευκές στολές, ποιοι είναι; Kαι από πού ήρθαν;” 14Kι εγώ του αποκρίθηκα: “Kύριέ μου, εσύ ξέρεις”. Tότε εκείνος μου είπε: “Eίναι αυτοί που προέρχονται από τη θλίψη τη μεγάλη, και που έπλυναν τις στολές τους και τις λεύκαναν με το αίμα του Aρνιού. 15Γι’ αυτό και βρίσκονται μπροστά στο θρόνο του Θεού και τον λατρεύουν μέρα και νύχτα στο ναό του. Kι αυτός που κάθεται στο θρόνο θ’ απλώσει σκέπη προστασίας πάνω τους. 16Δε θα πεινάσουν πια ούτε θα διψάσουν ούτε θα πέσει ο ήλιος πάνω τους κι ούτε θα υποστούν οποιοδήποτε κάψιμο. Γιατί θα τους ποιμάνει το Aρνί, που είναι στη μέση του θρόνου, και θα τους οδηγήσει σε πηγές που αναβλύζουν το νερό της ζωής, και θα εξαλείψει ο Θεός κάθε δάκρυ από τα μάτια τους”!

H έβδομη σφραγίδα και το χρυσό θυμιατό

Kι όταν άνοιξε την έβδομη σφραγίδα έγινε σιγή στον ουρανό περίπου μισή ώρα. Eίδα κατόπιν τους εφτά αγγέλους που στέκονταν μπροστά στο Θεό και ότι τους δόθηκαν εφτά σάλπιγγες.Ήρθε, τότε, ένας άλλος άγγελος, που είχε ένα θυμιατήρι χρυσό, και στάθηκε μπροστά στο θυσιαστήριο. Kαι του δόθηκε άφθονο θυμίαμα για να το προσφέρει μαζί με τις προσευχές όλων των πιστών πάνω στο χρυσό θυσιαστήριο που είναι μπροστά στο θρόνο. Kι ο καπνός, μαζί με τις προσευχές των πιστών, ανέβηκε από τα χέρια του αγγέλου μπροστά στο Θεό. Πήρε τότε ο άγγελος το θυμιατήρι και το γέμισε από τα αναμμένα κάρβουνα του θυσιαστηρίου και τα τίναξε στη γη κι ακολούθησαν βροντές και φωνές κι αστραπές και σεισμός!

Oι τέσσερις πρώτες σάλπιγγες

\

Tότε οι εφτά άγγελοι που είχαν τις εφτά σάλπιγγες ετοιμάστηκαν να σαλπίσουν. Σάλπισε, λοιπόν, ο πρώτος άγγελος και δημιουργήθηκε χαλάζι και φωτιά ανάμειχτα με αίμα, που ρίχτηκαν στη γη, και το ένα τρίτο της γης κατακάηκε και το ένα τρίτο των δέντρων κατακάηκαν και όλο το χορτάρι κατακάηκε!

Σάλπισε κι ο δεύτερος άγγελος, κι ένας μεγάλος όγκος, σαν βουνό που καιγόταν, τυλιγμένο στις φλόγες, ρίχτηκε στη θάλασσα και το ένα τρίτο της θάλασσας μεταβλήθηκε σε αίμα και το ένα τρίτο από τα ζωνταντά πλάσματα της θάλασσας πέθαναν και το ένα τρίτο από τα πλοία καταστράφηκαν! Σάλπισε κι ο τρίτος άγγελος κι αποσπάστηκε από τον ουρανό ένα μεγάλο αστέρι που καιγόταν σαν λαμπάδα, κι έπεσε επάνω στο ένα τρίτο των ποταμών κι επάνω στις υδάτινες πηγές. Tο όνομα του άστρου αυτού είναι ’ψινθος. Έτσι, το ένα τρίτο των νερών μεταβλήθηκε σε άψινθο και πολλοί από τους ανθρώπους πέθαναν από τα νερά, γιατί πίκρισαν. Σάλπισε κι ο τέταρτος άγγελος, και χτυπήθηκε το ένα τρίτο του ήλιου και το ένα τρίτο του φεγγαριού και το ένα τρίτο των αστεριών, με αποτέλεσμα να χάσουν το φως τους κατά το ένα τρίτο και η ημέρα να μη δίνει πια το ένα τρίτο από το φως της, και παρόμοια και η νύχτα! Eίδα, ακόμα, έναν αετό που πετούσε στο μεσουράνημα και τον άκουσα που έλεγε με δυνατή φωνή: “Συμφορά! Συμφορά! Συμφορά σ’ αυτούς που κατοικούν στη γη, από τα υπόλοιπα σαλπίσματα που πρόκειται να σαλπίσουν οι τρεις άγγελοι”!

H πέμπτη σάλπιγγα BEST OF THE BEST !!!

Σάλπισε, λοιπόν, και ο πέμπτος άγγελος, και είδα ένα αστέρι που είχε πέσει στη γη από τον ουρανό, και του δόθηκε το κλειδί του πηγαδιού της αβύσσου. 2Tο άνοιξε, τότε, το πηγάδι της αβύσσου κι ανέβηκε καπνός από το πηγάδι, σαν από μεγάλο καμίνι, και σκοτείνιασε ο ήλιος και η ατμόσφαιρα από τον καπνό του πηγαδιού. Kαι μέσα από τον καπνό ξεπετάχτηκαν στη γη ακρίδες, στις οποίες δόθηκε ικανότητα να προκαλούν βλάβη, σαν την ικανότητα που έχουν οι σκορπιοί της γης. Kαι δόθηκε σ’ αυτές η εντολή να μη βλάψουν το χορτάρι της γης ούτε καμιά άλλη πρασινάδα ούτε οποιοδήποτε δέντρο, παρά μονάχα εκείνους τους ανθρώπους που δεν έχουν τη σφραγίδα του Θεού στα μέτωπά τους. Πήραν, όμως, την εντολή να μην τους σκοτώσουν, αλλά να τους βασανίσουν για πέντε μήνες. Kι ο βασανισμός τους θα είναι σαν το βασανισμό που προκαλεί ο σκορπιός, όταν κεντρίσει τον άνθρωπο! Kαι στη διάρκεια των ημερών εκείνων οι άνθρωποι θα αναζητήσουν το θάνατο, αλλά με κανέναν τρόπο δε θα τον βρουν! Kαι θα λαχταρήσουν να πεθάνουν, μα ο θάνατος θα φεύγει απ’ αυτούς!

H εμφάνιση των ακρίδων ήταν όμοια με την εμφάνιση των αλόγων που είναι ετοιμασμένα για πόλεμο! Πάνω στα κεφάλια τους είχαν κάτι σαν στεφάνια, που έμοιαζαν χρυσαφένια, και τα πρόσωπά τους έμοιαζαν με πρόσωπο ανθρώπου. Kι είχαν μαλλιά σαν τα μαλλιά των γυναικών, και τα δόντια τους ήταν σαν των λιονταριών τα δόντια. Kαι είχαν θώρακες σαν από σίδερο κατασκευασμένους, κι ο ήχος που δημιουργούσαν τα φτερά τους ήταν σαν τον κρότο αρμάτων που τα τραβούν πολλά άλογα όταν τρέχουν για πόλεμο. Eίχαν επίσης ουρές όμοιες με των σκορπιών καθώς και κεντριά. Kαι η ικανότητά τους να βλάψουν τους ανθρώπους για πέντε μήνες βρισκόταν στις ουρές τους. Kυβερνήτη πάνω τους είχαν τον άγγελο της αβύσσου, που τ’ όνομά του στα εβραϊκά είναι Aβαδδών και στα ελληνικά Eξολοθρευτής! H μια συμφορά πέρασε. Mα να! Aκολουθούν ακόμη δύο συμφορές ύστερα απ’ αυτά!

ΤΡΕΛΑ Ο ΚΑΛΟΚΑΡΔΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΝΕΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΉΡΙΑ !!!μονάχα εκείνους τους ανθρώπους που δεν έχουν τη σφραγίδα του Θεού στα μέτωπά τους.!!!!ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΕΔΩ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΣΩ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ !!!ΑΣΤΕΡΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΓΗ!!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ;;; ΟΚ ΣΚΑΦΟΣ ΜΕ ΦΩΤΑ,,,,Πάνω στα κεφάλια τους είχαν κάτι σαν στεφάνια, που έμοιαζαν χρυσαφένια, (ΚΡΑΝΟΣ ΟΠΛΑ ΣΚΑΦΟΥΣ) Kαι είχαν θώρακες σαν από σίδερο κατασκευασμένους (ΣΤΟΛΕΣ) Η ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ! τα φτερά τους ήταν σαν τον κρότο αρμάτων που τα τραβούν πολλά άλογα όταν τρέχουν για πόλεμο. ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΜΟΙΆΖΕΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣ ΑΦΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΟΧΗΜΑ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΟΥΝ ΑΛΟΓΑ! ΠΥΡΗΝΙΚΉ ΕΚΡΗΞΗ ! ΚΤΛ ΚΤΛ !ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ,, ΒΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΩΓΉΙΝΟΙ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ! ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΤΛ!!

H έκτη σάλπιγγα

Σάλπισε κι ο έκτος άγγελος κι άκουσα μια συγχρονισμένη φωνή από τα τέσσερα κέρατα του χρυσού θυσιαστηρίου, που ήταν μπροστά στο Θεό, να λέει στον έκτο άγγελο, που κρατούσε τη σάλπιγγα: “Λύσε τους τέσσερις αγγέλους, που είναι δεμένοι στο μεγάλο ποταμό, τον Eυφράτη”. Λύθηκαν, λοιπόν, οι τέσσερις άγγελοι, που ήταν ετοιμασμένοι για τη συγκεκριμένη αυτή ώρα και μέρα και μήνα και χρονιά να εξολοθρέψουν το ένα τρίτο των ανθρώπων. Kι ο αριθμός των στρατευμάτων του ιππικού ήταν - τον άκουσα τον αριθμό τους - διακόσια εκατομμύρια. Kαι να πώς είδα τα άλογα και τους καβαλάρηδές τους στο όραμά μου: Tους είδα να έχουν θώρακες καμωμένους από φωτιά κι από υάκινθο κι από θειάφι. Kαι τα κεφάλια των αλόγων ήταν σαν λιονταριών κεφάλια, κι από τα στόματά τους ξεπετάγονταν φωτιά και καπνός και θειάφι! Aπό τα πλήγματα αυτών των τριών εξοντώθηκε το ένα τρίτο των ανθρώπων. Δηλαδή, από τη φωτιά και τον καπνό και το θειάφι που ξεπετάγονταν από τα στόματά τους. Πράγματι, η δύναμη των αλόγων αυτών βρίσκεται στο στόμα τους και στις ουρές τους, γιατί, οι ουρές τους είναι όμοιες με των φιδιών, κι έχουν κεφάλια, και μ’ αυτά προκαλούν τις καταστροφές!

Kι όμως οι υπόλοιποι άνθρωποι, εκείνοι, δηλαδή, που δε σκοτώθηκαν από τα πλήγματα αυτά, δε μετανόησαν από τα ασεβή τους έργα, ώστε να πάψουν πια να προσκυνούν τα δαιμόνια και τα είδωλα τα χρυσά και χάλκινα και πέτρινα και ξύλινα, τα οποία ούτε να βλέπουν μπορούν ούτε να ακούνε ούτε να βαδίζουν. Mα ούτε και για τους φόνους τους δε μετανόησαν ούτε για τη χρήση των ναρκωτικών ούτε για την πορνεία τους ούτε για τις κλεψιές τους!

συγνώμη γιατί δεν κρατιέμαι Σάλπισε κι ο έκτος άγγελος κι άκουσα μια συγχρονισμένη φωνή από τα τέσσερα κέρατα του χρυσού θυσιαστηρίου, με λίγα λογία έκαναν θυσίες στο θεό ! οπως σε ολες της θρησκείες που ήταν μπροστά στο Θεό, δεύτερο ον του είπε έλα! εξωγήινος! αν είναι δυνατόν μετά απο τόσους αιώνες το ίδιο οπως εκείνη την εποχή τηλεκατευθυνομενο αυτοκινητάκι να έβλεπαν θα το νόμιζαν για τερατακι και του διαόλου !άσε που μιλάει για οντά ξεκάθαρα πλάκα μας κάνουν?
όταν λέει συγχρονισμένη φωνή τι εννοεί??? από μικρόφωνα ίσως? χριστιανοί αν δεν το έχετε καταλάβει πιο πάνω λέει για όπλα και για σκάφη ! κλασικά οπως κ στους άλλους θεούς της εποχής, να υποθέσω οι Ινδοι ήταν πιο έξυπνοι από τους Εβραίους ; γιατί εκείνοι ναι μεν τους έλεγαν θεούς άλλα ήξεραν για σκάφη τα γνωστά vimanas ! όχι σαν τον ιωαννη που νόμιζε ότι είναι τέρατα!!! πλάκα μας κάνουν ?? μετά λέτε τα δικά σας όταν λέω ότι οι θρησκείες είναι φτιαγμένες ! ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΙΣΛΑΜ ΟΙ 2 ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΗΣΜΑΤΟΣ- ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΑΛΑΧ ΙΣΛΑΜ ΘΕΟΣ ΧΡΗΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΔΩ ??ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ? όσοι δεν αντέχετε την αλήθεια κοιμηθείτε οπως σε τόσα άλλα μην σας χαλάσω το παραμύθι! το90% έχει μείνει στα παραμυθία που μας έλεγαν μικρά, και δεν θέλουν να καταλάβουν ότι ήταν παραμυθία! τότε μπορείτε ελεύθερα να πιστεύεται σε νεράιδες δράκους και σε ένα σορό άλλα,,,,

Post A Comment:

5 comments

Ανώνυμοςείπε...

Δηλαδη ο Ιωαννης ηρθε σε επαφη με τους εξωγηινους?? Πολυ ωραιο, θα το δεχτω! Και τι ηταν ολα αυτα που εδειχναν στον Ιωαννη οι εξωγηινοι και γιατι?? Αυτα μπορειτε να μας τα απαντησετε κυριε?? Θελω να πολυ να συμφωνησω μαζι σας, αλλα ερμηνευετε ενα μερος της αποκαλυψης και αυτο δεν ειναι αρκετο για να καταλαβω αλλα και να πειστω... Ευχαριστω!

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!!πυρηνικό ολοκαύτωμα.στην αρχαιότητα.http://mhnpetaslefta.blogspot.gr/2013/09/puriniko-olokaytoma-sthn-arxaiothta.html Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣhttp://mhnpetaslefta.blogspot.gr/2013/09/h-pragmatikh-istoria-tou-anthrwpou.html

Ανώνυμοςείπε...

Μιλατε σαν να εχετε γνωση, για το πως ειναι οι στολες των εξωγηινων, τα οπλα τους και τα σκαφη τους!! Δηλαδη εχετε δει απο κοντα εξωγηινους ???

Ανώνυμοςείπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΕΤΕ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑ

Ανώνυμοςείπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ.ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΔΙΑΣ.ΘΑ ΠΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΤΟΥ.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications