28 Μαρ 2017

Ο λαός αυτός δεν μαθαίνει, δεν βάζει ποτέ μυαλό,Αρέσκεται να ρίχνει το φταίξιμο της κατρακύλας του σε κακούς ξένους

Ο λαός αυτός δεν μαθαίνει, δεν βάζει ποτέ μυαλό,Αρέσκεται να ρίχνει το φταίξιμο της κατρακύλας του σε κακούς ξένους

Ο λαός αυτός δεν μαθαίνει, δεν βάζει ποτέ μυαλό,δεν έχει να ελπίζει σε τίποτα.

Δεν έχει πολιτικό ή κοινωνικό πολιτισμό, είναι υλιστής μέχρι τις πιο ενδόμυχες ενορμήσεις του και έπειτα από δεκαετίες αφαίμαξης της χώρας του, έχει "μάθει" μόνο να είναι ληστρικός επιδρομέας, κλεφταρματωλός μέσα σε ένα κράτος που δεν τον ενδιαφέρει και το οποίο το βλέπει ως όχημα για την προσωπική του αυτοπραγμάτωση στο Δημόσιο, όπου θέλει να παράγει ένα ωραίο, στρογγυλό, καμπυλόσωμο μηδενικό.

Αρέσκεται να ρίχνει το φταίξιμο της κατρακύλας του σε κακούς ξένους που τον επιβουλεύονται, τον εκμεταλλεύονται, και τον αφήνουν σακάτη, ενώ στην πραγματικότητα αν κάτσει κανείς να απαριθμήσει όλα τα σκάνδαλα, όλα τα φαγοπότια, όλες τις μίζες, όλες τις πουστιές, τις ψευτιές και τις αλητείες που έχει κάνει ο ίδιος, όλο το παιχνίδι ψήφων που έστησαν διαχρονικά στην πλάτη του οι πολιτικοί που ψήφιζε και με τα δύο χέρια!

Όλη την εκμετάλλευση και την κλοπή στην οποία έλαβε μέρος συνειδητά και ασυνείδητα, αν έχει κάτι ανάμεσα στα αυτιά του και μια ρημάδα σταγόνα αξιοπρέπειας μετά από δεκαετίες εθνικής πνευματικής ξευτηλας, θα τρομάξει, θα ντροπιαστεί, και θα πάει να κρεμαστεί από καμιά γέφυρα για να σώσει τα παιδιά του από τον εαυτό του.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Ο λαός αυτός δεν μαθαίνει, δεν βάζει ποτέ μυαλό,Αρέσκεται να ρίχνει το φταίξιμο της κατρακύλας του σε κακούς ξένους
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: