ήρθε η ώρα να αφήσουμε τον κόσμο να γνωρίζουν την αλήθεια για αλλοδαπούς  δήλωσε ο Μεντβέντεφ,στην Ελλάδα αυτά δεν είναι νέα,
αποκαλύψεις για εξωγήινους

Μια έκθεση από Υπουργείο Εξωτερικών (ΜΑΕ) στην ημερήσια διάταξη του πρωθυπουργού Μεντβέντεφ στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ( WEF ) αυτή την εβδομάδα δείχνει ότι ο Ρώσος Πρόεδρος προειδοποίησε το Ομπάμα ότι "ήρθε η ώρα" να αφήσουμε τον κόσμο να γνωρίζουν την αλήθεια για αλλοδαπους, και αν οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θέλουν να συμμετάσχουν στην πρόσκληση, το Κρεμλίνο θα το κάνει μόνο του.

Το WEF είναι μια ελβετική μη κερδοσκοπική οργάνωση, της Γενεύης και περιγράφει τον εαυτό της ως ανεξάρτητος διεθνής οργανισμός δεσμεύεται να βελτιώσει την κατάσταση του κόσμου, με τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, οι πολιτικοί ηγέτες, ακαδημαϊκοί και της κοινωνίας των πολιτών στη διαμόρφωση της παγκόσμιας ατζέντας, την περιφερειακή και τη βιομηχανία.

είναι περισσότερο γνωστό για την ετήσια σύνοδό του στο Νταβός, ένα ορεινό θέρετρο στην Graubünden, στην ανατολική περιοχή των ελβετικών Άλπεων. Στη συνάντηση θα παρευρεθούν περίπου 2.500 ηγέτες του επιχειρηματικού κόσμου, οι μεγάλοι διεθνείς πολίτικοι ηγέτες,για να συζητήσουν τα πιο πιεστικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος, συμπεριλαμβανομένης της υγείας και του περιβάλλοντος.

περίπου 50 αρχηγοί κυβερνήσεων, συμπεριλαμβανομένης της η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και Ντέιβιντ Κάμερον της Βρετανίας, θα παραστεί στη σύσκεψη πέντε ημερών θα αρχίζει στις 23 Ιανουαρίου.

η οποία περιλαμβάνει το " ανακάλυψη εξωγήινης ζωής », η οποία αναφέρει:« Η δοκιμασία της ζωής αλλού στο σύμπαν θα μπορούσε να έχει σοβαρές ψυχολογικές επιπτώσεις των ανθρώπινων συστημάτων και πεποιθήσεων . "

Εξίσου σημαντικό να ληφθεί υπόψη είναι ότι ο Μεντβέντεφ, μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης βίντεο στις 7 Δεκεμβρίου, 2012 με δημοσιογράφους στη Μόσχα, συνέχισε να ανταποκρίνεται στους δημοσιογράφους και έκανε κάποια σχόλια από τον αέρα, χωρίς να συνειδητοποιήσει ότι το μικρόφωνο του ήταν ακόμα ανοιχτό. Στη συνέχεια, ένας δημοσιογράφος ρώτησε αν « ο πρόεδρος πάρει απόρρητα έγγραφα για τους εξωγήινους , όταν λάβετε το κιτ που απαιτείται για την ενεργοποίηση του πυρηνικού οπλοστασίου της Ρωσίας ", δήλωσε ο Μεντβέντεφ:

Μαζί με το χαρτοφύλακα με τα πυρηνικά τους κωδικούς, ο πρόεδρος της χώρας είναι δεδομένη «άκρως απόρρητο», έναν ειδικό φάκελο . Αυτό ολόκληρος ο φάκελος περιέχει πληροφορίες σχετικά με εξωγήινους που επισκέπτονται τον πλανήτη μας ... Μαζί με αυτό, δίνεται μια απολύτως απόρρητη έκθεση της ειδικής υπηρεσίας που διαχειρίζεται τον έλεγχο των αλλοδαπών στο έδαφος της χώρας μας ... περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα αυτό, μπορείτε να πάρετε από μια γνωστή ταινία που ονομάζεται Men in Black ... δεν θα πω πόσοι βρίσκονται ανάμεσά μας, μπορεί να προκαλέσει πανικό. "

Δυτικές πηγές ειδήσεων εκθέσεων σχετικά με την συγκλονιστική απάντηση για τους εξωγήινους του Μεντβέντεφ, δήλωσε ότι ήταν «αστεία» και ανέφερε την ταινία Men in Black , ο οποίος λανθασμένα υποτίθεται ήταν μια αναφορά στην ταινία του 1997 αμερικανική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας / κωμωδία για δύο μυστικούς πράκτορες αλλοδαπών στις ΗΠΑ

ο Μεντβέντεφ, ωστόσο, δεν αναφέροταν στην αμερικανική ταινία, αλλά αντ 'αυτού, μίλησε για το διάσημο ντοκιμαντέρ Men in Black που περιγράφει με λεπτομέρειες πολλές ανωμαλίες ΑΤΙΑ και εξωγήινους. τα ειδησεογραφικά πρακτορεία προπαγάνδας στην ΗΠΑ στρεβλώνουν τα λόγια του Μεντβέντεφ σκόπιμα

Αν Μεντβέντεφ θα είναι σε θέση να πείσει τον Ομπάμα να πει την αλήθεια για τα UFO και εξωγήινους στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι δύσκολο να γνωρίζουμε, ωστόσο, είναι ότι με ή χωρίς τις ΗΠΑ, το Κρεμλίνο ξεκινήσει κατά πάσα πιθανότητα την διαδικασία της να λέει την αλήθεια για αυτό που ήδη γνωρίζουμε οτι είναι αληθινό.

Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να γνωρίζει την αλήθεια.

ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΝ . ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ .ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ.... Άδεια Creative CommonsCreative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Μη εισαγόμενο .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications