Εξηγήθηκε "επιστημονικά" το πέρασμα του Μωυσή..για χαζούς,.Ο αέρας άνοιξε το νερό
 Φαραώ κρατούσε αιχμάλωτους γιά χρόνια τους Εβραίους

Ο ερευνητής του πανεπιστημίου του Κολοράντο (ΗΠΑ), Καρλ Ντριούζ, ειδικός γιά τα ατμοσφαιρικά θέματα, τεκμηρίωσε, τελευταία, το φυσικό φαινόμενο, που επέτρεψε τη βιβλική «Έξοδο» του Μωϋσή από την Αίγυπτο, όπου ο Φαραώ κρατούσε αιχμάλωτους γιά χρόνια τους Εβραίους.

Όπως επισημαίνει ο κ. Ντριούζ, έχει πλέον εντοπιστεί και το «πέρασμα» της βιβλικής «Εξόδου», που έγινε πριν από 3.000 έτη, που θα ήταν αδύνατη, εάν δεν βοηθούσε η ίδια η Φύση, όπως ακριβώς περιγράφεται στη Βίβλο.

«Το χώρισμα των υδάτων, στ’ αριστερά και στα δεξιά των Εβραίων, όπως ακριβώς αναφέρεται στη Βίβλο, έχει επιστημονικό υπόβαθρο», βεβαίωσε ο Αμερικανός ερευνητής.

«Εβραιόπουλα διέσχισαν με στεγνά πόδια τη θάλασσα, ενώ τα ύδατα αριστερά και δεξιά τους είχαν σχηματίσει τείχη», βεβαιώνει η Βίβλος, «ακολουθώντας τον Μωϋσή με το σηκωμένο του χέρι προς την κατεύθυνση των υδάτων».

Έως σήμερα, οι ερευνητές ματαιοπονούσαν, για να βρουν ακριβώς το σημείο του «περάσματος» του Μωϋσή, παρά τις όποιες βιβλικές περιγραφές. «Τα τρία γεωγραφικά σημεία που αναφέρει ο βιβλικός αφηγητής, σήμερα δεν υπάρχουν», εξηγεί ο ερευνητής από το Κολοράντο.

άλλη μια μπαρούφα τον ειδικών ! παρόλο που υπάρχουν αναφορές για μαγικά σύννεφα, ακτίνες φωτός κτλ βλέπε Βοήθεια στον Μωυσή από Εξωγήινους, τα ίδια τα βιβλία σας τα λένε κύριοι παπάδες η άπλα διάβασε τι γράφει η έξοδος από τους ίδιους τους χριστιανούς,

Ο κ. Ντριούζ και ο συνάδελφός του ωκεανογράφος, Χαν Ουέϊγκινγκ, εστίασαν μόνον στις γεωγραφικές περιοχές όπου φυσούν πολύ έντονοι ανατολικοί άνεμοι, με τη μεγάλη βοήθεια της Πληροφορικής. Όλα συνέβησαν στα ανατολικά του ‘δέλτα’ του Νείλου, κατέληξαν, σχετικά κοντά στο σημερινό Πορτ Σάϊντ, όχι στην Ερυθρά θάλασσα…

Με δορυφορική βοήθεια, οι δύο ερευνητές περιέγραψαν την ακριβή τοποθεσία του «περάσματος», όπου μπορεί να φυσήξουν σφοδρότατοι ανατολικοί άνεμοι…

Δηλαδή, άνεμοι ωριαίας ταχύτητας τουλάχιστον 100 χλμ. μαίνονταν –γιά ένα 12ωρο– και κυριολεκτικά «έταμαν» τα ύδατα μέχρι ένα μεγάλο βάθος, ώστε δημιουργήθηκε τελικά ένα ‘στεγνό’ πέρασμα, μήκους τριών χλμ., και πλάτους πέντε χλμ., τούτο τουλάχιστον επί 4 ώρες, δηλαδή έναν χρόνο ικανό γιά τη βιβλική «Εξοδο» των Εβραίων.

Κατόπιν, η στάθμη των υδάτων επανήλθε στην προτέρα κατάσταση κι είναι εύλογο οι στρατιώτες του Φαραώ, που τους καταδίωκαν, να πνιγούν… υποστηρίζουν οι δύο ερευνητές.

–Όλες οι πληροφορίες των δύο ερευνητών γιά το θέμα είναι στον ιστότοπο τους, δηλαδή στην ιστοσελίδα της «Public Library of Science».

Σχόλιο: Τώρα πως γίνετε απο τον πολύ αέρα να ανοίξουν τα ύδατα σε μεγάλο βάθος ώστε να δημιουργήθει τελικά ένα ‘στεγνό’ πέρασμα, μήκους τριών χλμ., και πλάτους πέντε χλμ, και οι άνθρωποι και τα παιδιά να περπατάνε...όρθιοι χωρίς να τους παίρνει ο αέρας; η ο άνεμος ήταν επιλεκτικός δεν άφησε τους στρατιώτες του Φαραώ ! και άλλες τέτοιες που λέει η "επιστημονική έρευνα"

η έξοδος λοιπόν γράφτηκε για τους ανθρώπους εκείνης της εποχής που δεν ήξεραν τίποτα από τεχνολογία ! αν έβλεπαν ένα αεροπλάνο θα έλεγαν ότι είναι ο θεός με ένα σιδερένιο πουλί που βγάζει φωτιά και ήχο 500 σαλπιγων! τώρα πως γίνεται ενώ είναι αυτονόητα να καταλάβει κάνεις ότι οι αναφορές μιλούν για εξωγήινους και τεχνολογία οι ακτίνες φωτός ,κτλ να πιστεύουν μετά από τόσα χρόνια την θεϊκή παρέμφαση?

και μια ερώτησή η ο Φαραώ κρατούσε αιχμάλωτους για χρόνια τους Εβραίους κάτι ήξερε ! τώρα δεν λέτε ότι για όλα φταίνε οι Εβραίοι; και τελικά ο Χριστιανισμός είναι εβραϊκή θρησκεία Ελεύθερος αετός,

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

pou na katalabeis apiste ta theopneysta keimena tis palaias diathikhs....

Ανώνυμοςείπε...

Ωχ, κοιτάξτε ένας άσχετος που "καταλαβαίνει" ακόμακαι όταν δεν έχει κανένα αληθινό στοιχείο για το τι είναι κυριολεκτικό και τι μεταφορικό.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications