"Θα με δείτε στις ειδήσεις.Σκότωσα την γυναίκα μου"

Ο 31χρονος Ντέρεκ Μεντίνα σκότωσε τη γυναίκα του και στη συνέχεια ανέβασε στο Facebook φωτογραφία με το πτώμα της, ζητώντας από τους φίλους του να τον... καταλάβουν.

Η υπόθεση σοκάρει το Μαϊάμι και τις ΗΠΑ γενικότερα. Ένα έγκλημα που ανακοινώθηκε μέσω...

Facebook, με τον θύτη να ποστάρει το άψυχο σώμα του θύματός του, της 26χρονης γυναίκας του.

Αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας φέρεται να είναι ένα 10χρονο κορίτσι, το οποίο όμως ο Μεντίνα δεν τραυμάτισε. Είναι κόρη του Μεντίνα από προηγούμενο γάμο Ο 31χρονος Μεντίνα είχε παντρευτεί τον Απρίλιο του 2012 την 26χρονη Τζένιφερ Αλφόνσο, σύμφωνα με τη Daily Mail. Οι φωτογραφίες που ανέβαζε στο Facebook έδειχναν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Αλλά προφανώς, τα πράγματα δεν ήταν καθόλου έτσι.

«Πάω στη φυλακή ή στη θανατική ποινή για τη δολοφονία της συζύγου μου. Σας αγαπάω παιδιά, θα μου λείψετε, να προσέχετε. Θα με δείτε στις ειδήσεις. Η γυναίκα μου με χτυπούσε. Δε μπορούσα να ανεχτώ άλλο την κακοποίηση οπότε έκανα ό,τι έκανα, ελπίζω να με καταλάβετε», έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο Μεντίνα πριν παραδοθεί στην αστυνομία. Σύμφωνα με όσα έγραφε στη σελίδα του στο Facebook, ο Μεντίνα είναι ηθοποιός και έχει εμφανιστεί στη σειρά Burn Notice Η μακάβρια φωτογραφία έδειχνε την άτυχη 26χρονη στο πάτωμα της κουζίνας του σπιτιού τους, με αίμα να καλύπτει το πρόσωπο και το αριστερό της χέρι. Ο 31χρονος έγραψε "RIP" (Rest In Peace) Τζένιφερ Αλφόνσο.

Το σοκαριστικό post έμεινε στη σελίδα του Μεντίνα για 5 ώρες, πριν η αστυνομία «κατεβάσει» τα πάντα.

Και αφού ανακοίνωσε τη δολοφονία στο Facebook, ο Μεντίνα, σύμφωνα με τη Miami Herald, πήγε και παραδόθηκε στην αστυνομία. Ομολόγησε πως πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα του μετά από καυγά.

Αφού δολοφόνησε τη γυναίκα του και πριν ομολογήσει στο Facebook το έγκλημά του, ο 31χρονος εξομολογήθηκε τα πάντα στον πατέρα του, είπε ο ίδιος ο Ντέρεκ Μεντίνα ο πρεσβύτερος στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό WSVN.

«Μου είπε ότι η γυναίκα του του επιτέθηκε με μαχαίρι, είχαν έναν μεγάλο καυγά και την πυροβόλησε», είπε ο πατέρας του 31χρονου, ο οποίος συνόδευσε τον γιο του στο αστυνομικό τμήμα για να παραδοθεί.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο γάμος του γιου του με την 26χρονη είχε προβλήματα. Ήταν παντρεμένοι τρία χρόνια, αποφάσισαν να χωρίσουν αλλά πέρυσι προσπάθησαν να σώσουν τη σχέση τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications