Γυναίκα γεννάει μωρό τέρας!
 Γυναίκα γεννάει μωρό τέρας!

Ο πιό πρόσφατος ισχυρισμός στο δημοφιλές ρητό, «Τα θαύματα δεν τελειώνουν ποτέ," μόλις έχει καταγραφεί στο κράτος της Καντούνα, όπου μια νεαρή γυναίκα Φουλάνι γέννησε ένα μωρό με πρόσωπο-μαιμούς.Η γυναίκα, απο το χωριό SabonIceh , γέννησε ενα πλάσμα που μοιάζει με πίθηκο, τη Δευτέρα το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Kagarko. Μια από τις νοσοκόμες που συμμετείχαν κατά την άφιξη της γυναίκας , δήλωσε ότι, «η έγκυος γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο περίπου στις 07.30 π.μ., τη Δευτέρα. Και την πήραμε αμέσως στην αίθουσα τοκετού. "

"Η γυναίκα ήρθε μέσω της εξωνοσοκομειακής υπηρεσίας (OPD) ο γιατρός ήταν σε εφημερία και αποφάσισε να σπάσει τα νερά της , επειδή ο τράχηλος είχε πλήρη διαστολή. Αφού έγινε η ρήξη, περίπου 26 λίτρα υγρού ξεχύθηκαν, και μετά άρχισε αιμορραγία.

Όλο αυτό το διάστημα, το μωρό ήταν ακόμα στη μήτρα. " "Η αιμορραγία συνεχιζόταν, και φώναξα τον ιατρικό διευθυντή και όταν ήρθε, ετοιμαστήκαμε για να ενεργήσουμε άμεσα. Κατά τη διαδικασία αυτή, το μωρό άρχισε να έρχεται έξω με τα πόδια. Ο ιατρικός διευθυντής μου ζήτησε να σταματήσω και να της επιτρέψω να παραδώσει το μωρό από μόνητης.

Μιλώντας περαιτέρω, η νοσοκόμα είπε, "Γέννησε το μωρό με ισχιακή προβολή και όταν βγήκε, ανακαλύψαμε ότι ήταν ενα ανώμαλο μωρό. Ήταν μισό άνθρωπος και μισό ζώο. Χάσαμε το μωρό αμέσως μετά τον τοκετό.

Η νοσοκόμα που δεν θέλησε να πέι το όνομα της, είπε ότι το μωρό ζύγιζε τέσσερα κιλά και ήταν υγιές, αλλά τα πόδια και τα αυτιά του έμοιαζαν πολύ με εκείνα του πιθήκου, προσθέτοντας ότι η μητέρα του μωρού λαμβάνει σήμερα θεραπεία στο νοσοκομείο. "Έχασε πολύ αίμα και έτσι έπρεπε να το αναπληρώσουμε», πρόσθεσε η νοσοκόμα.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ σχόλιο! εδώ είναι προφανές νομίζω ο λόγος έτσι?πια θαύματα λένε. ότι έκαναν στην αρχαιότητα και γεννούσαν τα γνωστά τέρατα των μύθων που μόνο μύθοι δεν ήταν,,,, γιαυτό τα έκαναν όλα άνω κάτω και ξανά από την αρχή κάποιοι εκεί ψιλά! τον γνωστό κατακλυσμό. βλέπε

άγγελοι που έπεσαν στην ΓΗ Οι άγγελοι και οι ΕΛΟΧΙΜ είναι δυο διαφορετικές οντότητες-------- --------Οι πραγματικοί θεοί του ανθρώπου ! και όχι κάποιος που έγινε μετά από 300 χρονιά θεός!

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Το νεογέννητο της φωτογραφίας πάσχει από ένα σύνδρομο, γνωστό στην ιατρική κοινότητα εδώ και δεκαετίες. Λέγεται ανεγκεφαλία (αγενεσία του εγκεφάλου)

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications