30 Μαΐ 2017

Ανδρομέδιοι: Μια εξωγήινη φυλή

Ανδρομέδιοι: Μια εξωγήινη φυλή

Περιγραφή της φυλής των Ανδρομεδίων από κάποιον που έζησε μαζί τους(?).

Ο ομιλητής αναπτύσσει πολύ περισσότερο το θέμα για τους Ανδρομέδιους και γενικά τους εξωγήινους στο παρακάτω υποτιτλισμένο βίντεο: Παγκοσμιοποίηση και εξωγήινοι.

Ο Nellytbs σχολίασε στο βίντεο: "Είναι πολύ άσχημο να κοροϊδεύετε οποιονδήποτε άνθρωπο, ό,τι και αν κάνει. Δείτε με τα ίδια σας τα μάτια τα σχόλια που γράφετε και σκεφτείτε ποιος φταίει που ζούμε σε έναν κόσμο με πολέμους και δυστυχία.

Έχουμε αφήσει τους κυβερνήτες μας να μας χειραγωγούν, να μας παίρνουν την ζωή, να μας παραπληροφορούν, να μας κλείνουν σε ένα κουτί. Δεν είναι σωστό. Εγώ πιστεύω αυτά που λέει. Ακούω την καρδιά μου και ξέρω ότι είναι αλήθεια.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

2σχόλια:

Ανδρομέδιοι: Μια εξωγήινη φυλή
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

ρε παιδια αυτος που μιλάει για τους Ανδρομέδιους ειναι σε δικό του κόσμο στον κόσμο τον φευγάτων

no imageΑνώνυμος

Καπου πηρε το ματι μου μια ερωτηση .....σε ποιον θεο πιστευεις?.... και του απαντω ....σ εναν θεο παντοκρατορα.... Περα ομως απο αυτο θα ηθελα να πω οτι καλο θα ειναι να ακουμε και να προβληματιζομαστε και να αναρωτιομαστε για ο,τι συμβαινει η θα μπορουσε να συμβη στο απεραντο συμπαν που και αυτο μερος της δημιουργιας ΤΟΥ ειναι. μην ειστε περιφρονητικοι γιατι μπορει να υπαρχουν ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ και πραγματα που δεν μπορουμε ουτε να φαντατουμε.......

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: