ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Βρέθηκε Γοργόνα στον Ειρηνικό Ωκεανό!

Η εικόνα στο ΒΙΝΤΕΟ είναι πέρα για πέρα σοκαριστική. Θα δείτε με προσοχή ψαράδες να προσπαθούν να ανεβάσουν τα δίχτυα τους και ξαφνικά ένα χέρι να ξεχωρίζει και κατόπιν να χάνεται στη θάλασσα...

Η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA) επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν γοργόνες και ότι ο αριθμός τους αυξάνεται

μάλιστα δημοσίευσε το άρθρο στο περιοδικό «Ocean» με τίτλο «αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη Υδάτινου ανθρωποειδούς.»

Η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών ανακοίνωσε ότι οι γοργόνες που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε έργα ζωγραφικής σε σπήλαια στα τέλη της Παλαιολιθικής (Stone Age) περιόδου περίπου το 30.000 χρόνια π.Χ, υπάρχουν και ζουν σε όλους τους ωκεανούς του κόσμου.

Την ίδια ώρα το Animal Planet μετέδωσε πρόσφατα ένα ειδικό ντοκιμαντέρ με την ονομασία «Γοργόνες» και σε αυτό είδαμε όλοι την εικόνα της νεκρής γοργόνας.

Οι γοργόνες λένε οι ειδικοί ότι ζουν στην πλειοψηφία στα θερμά νερά της Καραϊβικής και της Μεσογείου, αλλά έχουν εντοπιστεί και στην περιοχή του Ειρηνικού και Νότιου Ατλαντικού Ωκεανού.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ γιατί να μην υπάρχουν ? όπως τόσα όλα που έγραφαν χρονιά πριν άλλα η ψευτο 'επιστήμη' τα έκανε μύθους ,,,ότι δεν βολεύει! αφού είναι μύθοι όλα αυτά τότε γιατί δεν είναι και οι θρησκείες? στο άτομο που σχολίασε απο κάτω στα σχόλια πάτα αρχαία μυστήρια στο μενού και διάβασε τα και άπαντα στον εαυτού σου άλλα σε αφήνει το καθεστώς που πιστεύεις? οι θρησκείες είναι το ναρκωτικό τον λαών και δημιούργημα του ανθρώπου θα γελάνε με τα χάλια μας κάποιοι σου θυμίζω όταν πήγαν οι αγγλοι στην Αμερική τους έβλεπαν σαν θεούς ,,,

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications