Η αλήθεια για τον μικροσκοπικό εξωγήινο (Βίντεο)

Η αλήθεια για τον μικροσκοπικό εξωγήινο Παγκόσμιο σοκ έχουν προκαλέσει οι εικόνες της σορού ενός μικροσκοπικού εξωγήινου όντος με ανθρωποειδή χαρακτηριστικά και ύψος 15 εκατοστών που εμφανίζεται στο ντοκιμαντέρ... ''Sirius'', η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του οποίου έγινε στις ΗΠΑ την Δευτέρα 22 Απριλίου και θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις αίθουσες
στα τέλη του μήνα. Ο δημιουργός του ''Sirius'', ο γνωστός Αμερικανός βιολόγος και ερευνητής UFO δρ Steven Greer ιδρυτής και διευθυντής του Κέντρου για τη Μελέτη Εξωγήινης Νοημοσύνης (CSETI), είχε υποσχεθεί ότι θα παρουσιάσει αποδείξεις για την εξωγήινη παρουσία στον πλανήτη μας.

Και ήδη προετοιμάζει το έδαφος αποκαλύπτοντας εικόνες από τη νεκροτομή του μικροσκοπικού όντος, η οποία έχει καταγραφεί με την παραμικρή λεπτομέρεια στο ντοκιμαντέρ.

«Δεν πρόκειται για ένα «σύγχρονο ανθρωποειδές», ούτε για κάποια «γενετική ανωμαλία ενός πραγματικού ανθρώπινου σώματος», αλλά για πραγματική Ε.Β.Ε., δηλαδή Εξωγήινη Βιολογική Οντότητα (Extraterrestrial Biological Entity) με διαφορετική από την ανθρώπινη ανατομία!» ισχυρίζεται ο δρ Greer.

Στο ντοκιμαντέρ περιλαμβάνονται απεικονίσεις της δομής και της σύστασης του σώματος του εξωγήινου πλάσματος, αλλά και τα αποτελέσματα εξετάσεων που έγιναν μέσω μαγνητικών τομογραφιών και ισοτοπικών αναλύσεων, πλήρους ανάλυσης του DNA και χρονολόγησης με τη μέθοδο του C-14 για να εξακριβωθεί η ηλικία του, η οποία ακόμη παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.
Όπως αποκαλύφθηκε ωστόσο τη Δευτέρα, το DNA του εξωγήινο είναι ανθρώπινο, αν και ακόμα παραμένουν απορίες!

Ο Steven Greer έχει περιλάβει στο ντοκιμαντέρ και τα πορίσματα εμπειρογνωμόνων. Οι φωτογραφίες του λιλιπούτειου εξωγήινου που βρέθηκε πριν από μερικά χρόνια στην έρημο Ατακάμα της Χιλής, έχουν συναρπάσει όχι μόνο τους ερευνητές UFO, αλλά ακόμη κι αυτούς που δεν πιστεύουν στην ύπαρξή τους!

Ο δρ Greer, που έχει γίνει διάσημος για τις προσπάθειές του να πείσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ να αποκαλύψει την αλήθεια για την εξωγήινη δραστηριότητα στη Γη, έχει επανειλημμένα καταγγείλει τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα ότι επιτείνουν τη μυστικότητα:

«Αυτό που πρέπει να αντιληφθούν οι άνθρωποι είναι ότι όλη αυτή η μυστικότητα γύρω από τα UFO και την ύπαρξη εξωγήινων δεν έχει να κάνει με το φόβο για τους ίδιους τους εξωγήινους, αλλά με τις μεγάλες επιχειρήσεις που δεν θέλουν να μάθει ο κόσμος την αλήθεια».

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τον Greer, η προσέγγιση με τους εξωγήινους θα αποδείξει ότι δεν χρειαζόμαστε πια το πετρέλαιο, τον άνθρακα και την πυρηνική ενέργεια, καθώς θα μας δοθούν άλλου είδους ενεργειακές πηγές, πιο ασφαλείς και πιο φιλικές προς το περιβάλλον.
 πηγη 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications