Τι έκρυψε η NASA για το Απόλλων 11; (ισπανικό ντοκιμαντέρ)ο διάλογος Άρμοστρονγκ- NASA
Τι έκρυψε η NASA για το Απόλλων 11; (ισπανικό ντοκιμαντέρ)ο διάλογος Άρμοστρονγκ- NASA

Πριν από χρόνια, η δημόσια τηλεόραση πριν κάνουν εισβολή ορδές κομμουνιστών που παριστάνουν τους δημοσιογράφους,αυτός ειναι και ο λόγος που έχει μετατραπεί σε εργαλείο προπαγάνδας και τίποτα άλλο οπως πολλά ΜΜΕ, και δεν ξανά έβαλε τέτοιες "θεωρίες συνωμοσίας" σύμφωνα με την μασονική προπαγάνδα ,για να χλευάζουν άβολες αλήθειες και θέματα οι πάσης φύσεως άσχετοι και ηλίθιοι ,γιατί οι μάζες δεν πρέπει να αναζητούν και να σκέφτονται αλλα να ζουν σε μια ζωώδες κατάσταση, και να αποκρύψουν το μυστικό που καταρρίπτει οτι γνωρίζουν οι μάζες ως δεδομένα για τον κόσμο.

Φιλοξένησε λοιπόν ένα ντοκιμαντέρ ισπανικής παραγωγής σχετικά με τις αλήθειες και τα ψέματα που ειπώθηκαν ή γράφτηκαν για την πρώτη επανδρωμένη αποστολή στη Σελήνη. Η ωριαία παραγωγή (που έκτοτε... χάθηκε από τα αρχεία της ΕΡΤ!) παρουσιάζει βίντεο και ηχητικά που δεν έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας.

Ντοκουμέντα που ανατρέπουν όλα όσα ξέραμε και επιβεβαιώνουν όσα υποθέταμε για τη NASA και τους πραγματικούς λόγους που εστάλησαν στην κατά τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους κατοικημένη και κατάφυτη (!) Σελήνη το «Απόλλων 11» και άλλες πέντε αποστολές.

Στην απευθείας σύνδεση με την Σελήνη, η χρονική καθυστέρηση της άφιξης του ήχου στη Γη είχε επιτρέψει στη NASA να «κόψει» τον συγκεκριμένο διάλογο.

Έτσι, εκατομμύρια τηλεθεατών που παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα τα πρώτα βήματα του ανθρώπου στο φεγγάρι δεν τον άκουσαν ποτέ! Στο ισπανικό ντοκιμαντέρ, ο διάλογος Άρμοστρονγκ- NASA ακούγεται για πρώτη φορά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications