11 Ιουλ 2013

Η μαλάκια πάει και ερχετε! στο ιντερνετ


Η μαλάκια πάει και ερχετε! Λοιπόν παρατηρώντας μια σελίδα στο facebook διαπιστώνω οτι τελικά σε αυτη την χωρά είναι όλα ας μου επιτραπεί η έκφραση χάλια! Μονό η βλακεία πάει μπροστά . Δεν εξηγείτε αλλιώς  , αν πάρουμε παράδειγμα οτι. Σελίδες με χαζές και ανούσιες εκφράσεις περνούν like  πάνω από 100 χιλιάδες  το περίεργο στην υπόθεση είναι οτι ο εκάστου διαχειριστής διαχειρίστρια  γράφει μπούρδες και από κάτω βλέπεις εκατοντάδες like!!!!  γιατί πάτανε like ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν γιατί! Μια φίλη είπε , θέλει λίγο τρελά η ζωή για να ξεφύγουμε από τα προβλήματα μας τι γίνεται όμως όταν αυτη γίνεται βλακεία! είπαμε

καλα να ξεχνιόμαστε αλλά μην γινόμαστε και μαλακές!  Και να μας θεωρούν χάζους και βλακές  γιατί έτσι δείχνει το θέμα  , Χαζές σελίδες υβριστικού περιεχόμενο ανεβαίνουν , τελικά τι
γίνεται?
Μετά το συνέδριο F8 που έλαβε χώρα πρόσφατα η έννοια του "Μου αρέσει!" έγινε κεντρικής σημασίας αφού αντικατέστησε την έννοια του "θαυμαστή" για τις εντός του Facebook δημόσιες σελίδες (Facebook Pages) αλλά και συνέδεσε τις εξωτερικές ιστοσελίδες με αυτό. Δηλαδή, αν κάποιες ιστοσελίδες έχουν τα κατάλληλα metadata μπορούν να συνδεθούν με τη καρτέλα πληροφοριών του προσωπικού σας προφίλ! Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αν η δημοσίευση είναι θετική ή αρνητική, το "Μου αρέσει!" όλοι (;) το αντιλαμβάνονται ως "συμφωνώ", "συμπάσχω", γενικά σαν "το διάβασα και σε νιώθω" αφού δεν υπάρχει το αντίθετο σαν επιλογή (ο οπτιμισμός του Facebook).
Δεν είναι δυνατόν να δημοσιεύεις ένα άρθρο για την κατάρρευση της οικονομίας της χώρας ή το θάνατο του αγαπημένου σου κατοικίδιουκαι τα "Like" να έχουν το ίδιο νόημα με τα "Like" που έχει μια δημοσίευση του στυλ "Πέρασα τέλεια στην εκδρομή χθες"! Είναι ένας άγραφος νόμος του


Πρόσφατη έρευνα της Αμερικανικής Ακαδημίας Δικηγόρων Διαζυγίων διαπίστωσε ότι από τις
παράνομες σχέσεις που αποκαλύπτονται μέσω του διαδικτύου, το 66% γίνεται μέσω του Facebook, το 15% μέσω του MySpace, το 5% μέσω του Twitter και το υπόλοιπο 15% μέσω λιγότερο γνωστών ιστοσελίδων.
Άδω θα πείτε άμα είναι στραβό το κλίμα θα πέσει! Όπα όμως  αυτη είναι μια δικαιολογία που λένε για να καλύψουμε τα αυτονόητα?? Μάλλον ναι! Σαν μερικές γυναίκες και άντρες που λένε το κλασικό ( θέλω να μείνω μονή μόνος...!!  Ενω στην ουσία  έχουν βρει άλλον και άλλη! Ποιον κοροϊδεύουν λοιπόν? Εύκολες δικαιολογίες φτηνές επαφές σχέσεις τελικά που πάμε??? Στα χρόνια μου δεν ηταν έτσι τα πράγματα.. Είχαν αξίες ιδανικά ηταν πιο αγνά,Εθισμένες στο Facebook είναι οι γυναίκες και ιδιαίτερα στην εικονική φιλία που προσφέρει το site όπως προειδοποιούν Βρετανοί ψυχολόγοι.
Οι γυναίκες έχουν αποκτήσει εθισμό στην προσθήκη νέων φίλων και θέλουν συνεχώς να κάνουν νέες γνωριμίες με αποτέλεσμα μερικές από αυτές να έχουν στο προφίλ τους εκατοντάδες «φιλίες».
Οι ερευνητές διαπιστώνουν ότι τα ηλεκτρονικά δίκτυα αποτελούν σήμερα υποκατάστατο της...σας τον πλούσιο τον άπληστο που δεν ξέρει τι έχει και θέλει και αλλά και αλλά όλη του η ζωή τα λεφτά

κλασικές γυναίκες! Έχουν 5000 μαλακές φίλους βάζουν το ξοβηζω και μισό κιλό μπόγια στην φάτσα ούτε ο Πικάσο δεν έβαζε τόση στους πίνακες!  και μια Φώτο για να τραβάμε την προσοχή και μυραζουν χυλοπίτες κάθε μέρα δεξιά και αριστερά ! Για επιβεβαίωση και καλα! Μονό που από επιβεβαίωση έγινε ξέυτιλα! Και αλάζονια τους γυναίκες που αν σταματήσεις στον δρόμο να ρωτήσεις που πέφτει  η τάδε οδός ας πούμε πριν καν ολοκληρώσεις νομίζουν οτι τους της πέφτεις και τότε θα ακούσεις   αι στο διαλο μαλακά η άντε να χαθείς γέλια!! Είναι τόσο περιφανές που νομίζουν οτι είναι η θέα Αφροδίτη και όλοι πέφτουν στα πόδια της! Άλλες ψάχνουν τον μάγκα τον λεφτά που θα τον έχουν σκυλάκι τους   γιατί όλες θέλουν έναν άντρα δυναμικό επιτυχημένο με πλούτοι και πολλά λεφτά μονό που τέτοιοι τύποι έχουν μάθει να περνούν από μικρά παιδιά όλα έτοιμα τα είχα πως κυρία μου εσύ η σαχλοκουδουνο απαιτείς να σου δώσει αγάπη αφού όσο πλούσιος είναι τόσο φτωχός είναι από αισθήματα έτσι έχει μάθει  να παίρνει μονό.οι περισσότεροι. Όσο για της άλλες που ψάχνουν έναν τέτοιο τύπο απλά και μονό να του τα τρώνε χμ... Ναι υπάρχουν και αυτοί που πιστεύουν οτι είσαι εκεί γιατί τους αγαπάς και όχι για τα λεφτά τους και μιας και ο καιρός είναι δύσκολος αργά η γρήγορα θα αποκαλυφτείς και τότε άντε γεια! Μετά σου λέει γιατί χωρίζουν τα ζευγάρια μετά από τόσα χρόνια!! Ρόδα είναι και γυρίζει η ζωή , όσο για σένα που θεωρείς οτι οι σχέσεις είναι παιχνιδάκι και πας από την μια σχέση στην άλλη έτσι απλά λες και είναι  φρούτα  κάτσε να δοκιμάσω και λίγο από αυτό άμα δεν μου αρέσει πάω στο άλλο ! Τότε στο τέλος θα μείνεις μονή σου ο λόγος? Γιατί απλά έχεις δοκιμάσει πολλά για κρατήσεις ένα φρούτο θα το βαρεθείς μετά και θα σου φταίει και ο άλλος  η δύναμη της συνήθειας βλέπεις!
ελπίζω να μην με βρίζουν πολύ οι γυναίκες !!! άπλα αυτή είναι η Πραγματικότητα! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ έχω κάνει και ψυχολόγος !!! μετά από γιατρός προγραμματιστής τελευταία και δημοσιογράφος..............ξέρω εδώ δεν έχει λικε αν ήταν καμιά βλακεία χαμός σας βλέπω στο facebook !!!
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η μαλάκια πάει και ερχετε! στο ιντερνετ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications