Έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του μασονικού  ΟΗΕ για την  προβοκάτσια επίθεσης με χημικά στη Ντούμα (έγκυρο ΗΟΑΧ)
Έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του μασονικού  ΟΗΕ για την  προβοκάτσια επίθεσης με χημικά στη Ντούμα (έγκυρο ΗΟΑΧ)

Ξανά η ίδια ιστορία περί επίθεσης με χημικά , το λένε όλες οι ιστοσελίδες ΜΜΕ που δουλεύουν για την μασονία άρα ειναι αλήθεια! τα ίδια έλεγαν για τον Σαντάμ Χουσεΐν! και οταν ισοπέδωσαν μια ολόκληρη χώρα μετά είπαν ουπς! δεν βρήκαμε χημικά! παρόμοια ιστορία και με τον Καντάφι που βασάνιζε αθώους και είχε δήθεν χαρέμια δούλες! ,(μάλιστα έβγαιναν οι αριστεροί συμμορίτες κήρυκες τους ψεύδους που παριστάνουν τους δημοσιογράφους, και έλεγαν οτι του άξιζε που τον έσφαξαν! ) τον Μάρτιο λέγαμε οτι :Ψάχνονται για να ξεκινήσουν τον τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο ,και:

Η Theresa May σχεδίαζε επίθεση κατά της Ρωσίας στην Συρία.
Το σχέδιο ήταν, αφενός να προσβληθεί ένας πρώην διπλός πράκτορας στο Σάλισμπερι της Συρίας, και αφετέρου, να οργανώσει μια χημική επίθεση εναντίον των «μετριοπαθών επαναστατών» στο Ghouta. Με αλλα λογία οι ίδιοι κάνουν επιθέσεις με χημικά και μετά λένε οτι την έκαναν "οι κακοί" της Συρίας και ο "δικτάτορας Ασαντ "! με τέτοια ψέμματα ξεκίνησαν και τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο κατα της Γερμανίας, οι "κακοί ναζι" βούλιαξαν δήθεν το εμπορικό πλοίο Αθήνια ενώ το βούλιαξαν Βρετανοί, και οτι έκαναν την σφαγή στο δάσος Κατύν οι "κακοί ναζι" ενώ την έκαναν οι μογγολοκομμουνιστες του Στάλιν,και μια σωρεία ψεμμάτων.

Οι καθεστωτικές ιστοσελίδες διαδίδουν μόνιμος μασονικά ψέμματα σε μια πληθώρα θεμάτων, και γράφουν για την δήθεν επίθεση που έκαναν οι κακοί για κάνουν εισβολή στην Συριά:

Έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του μασονικού  ΟΗΕ για την  προβοκάτσια επίθεσης με χημικά στη Ντούμα (έγκυρο ΗΟΑΧ)

Εννέα κράτη μέλη εκ των συνολικά 15 του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών ζήτησαν να συγκληθεί το σώμα εκτάκτως τη Δευτέρα μετά τις πληροφορίες περί μιας επίθεσης με χημικά, την οποία διέπραξαν στη Ντούμα οι κυβερνητικές δυνάμεις, έγινε γνωστό από διπλωματικές πηγές.

Το αίτημα για τη σύγκληση του σώματος υπογράφουν η Γαλλία, οι ΗΠΑ, η Βρετανία, το Κουβέιτ, η Σουηδία, η Πολωνία, το Περού, η Ολλανδία και η Ακτή Ελεφαντοστού.

Επαφίεται στην προεδρία του Συμβουλίου Ασφαλείας, την οποία ασκεί για τον μήνα Απρίλιο το Περού, να επιβεβαιώσει επισήμως τη διεξαγωγή της έκτακτης συνεδρίασης, στις 22.00 ώρα Ελλάδας, σύμφωνα με διπλωμάτες.

Το Παρίσι θα αναλάβει τις ευθύνες του Η Γαλλία διαβεβαίωσε σήμερα ότι θα αναλάβει «πλήρως τις ευθύνες της» μετά την επίθεση με χημικά που φέρονται να διέπραξαν οι κυβερνητικές δυνάμεις στη Συρία κι ενώ το Παρίσι έχει επανειλημμένως απειλήσει ότι θα πλήξει στρατιωτικούς στόχους στη Συρία, στην περίπτωση χρήσης χημικών όπλων από τη Δαμασκό.

Η Γαλλία θα αναλάβει «πλήρως τις ευθύνες της» μετά την επίθεση με χημικά που διαπράχθηκε το Σάββατο στη Συρία, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Ζαν Ιβ Λεντριάν.

Εκφράζοντας την «βαθύτατη ανησυχία του», ο Γάλλος υπουργός επισήμανε ότι Γαλλία «θα αναλάβει τις ευθύνες της στη μάχη εναντίον της διάδοσης των χημικών όπλων. Ζητά τη σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας το συντομότερο δυνατόν προκειμένου να εξετάσει την κατάσταση στην ανατολική Γούτα» σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εκδόθηκε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications