Ψάχνονται για να ξεκινήσουν τον τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο,διαβάστε άγνωστες πτυχές που αποσιωπούν τα ΜΜΕ
Ψάχνονται για να ξεκινήσουν τον τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο,διαβάστε άγνωστες και μη πτυχές

Την περασμένη εβδομάδα το Λονδίνο προσπάθησε να προκαλέσει μια σύγκρουση στην οποία περιλαμβάνει την ΗΠΑ εναντίον της Ρωσίας, με τη βοήθεια του Secretary of State και του Rex Tillerson, του οποίου η απόλυση από τον Donald Trump σταμάτησε την κλιμάκωση που θα μπορούσε να οδηγήσει τον κόσμο σε μια σύγκρουση με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Και πάλι, μόνο τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν αυτη την συνωμοσία, που τα επίσημα μέσα ενημέρωσης είπαν μόνο μερικά μεμονωμένα περιστατικά όπως τη δολοφονία κατασκόπου ή ψευδή για πολλοστή φορά κατα της Συρίας και του Ασαντ.

Η Theresa May σχεδίαζε επίθεση κατά της Ρωσίας στην Συρία.
Το σχέδιο ήταν, αφενός να προσβληθεί ένας πρώην διπλός πράκτορας στο Σάλισμπερι της Συρίας, και αφετέρου, να οργανώσει μια χημική επίθεση εναντίον των «μετριοπαθών επαναστατών» στο Ghouta. Οι συνωμότες ήθελαν να επωφεληθούν από την προσπάθεια της Συρίας να απελευθερώσει εδάφη απο την αποδιοργάνωση που προκάλεσαν οι προεδρικές εκλογές στη Ρωσία. Ως αποτέλεσμα αυτών των χειρισμών, το Ηνωμένο Βασίλειο θα έλεγε στις Ηνωμένες Πολιτείες να βομβαρδίσουν τη Δαμασκό, συμπεριλαμβανομένου του προεδρικού παλατιού, και θα ζητούσαν από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να αποκλείσει τη Ρωσία από το Συμβούλιο Ασφαλείας.

Ωστόσο, οι υπηρεσίες πληροφοριών της Συρίας και της Ρωσίας έλαβαν πληροφορίες για το τι σχεδιάστηκε. Και απέκτησαν την βεβαιότητα ότι οι Αμερικανοί πράκτορες προετοιμάζονταν για μια χημική επίθεση που δεν εξαρτιόταν από το Πεντάγωνο αλλά από μια άλλη αμερικανική υπηρεσία.

13 Μαρτίου 2018
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε μια δήλωση καταδικάζοντας μια πιθανή στρατιωτική επέμβαση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το βιβλίο αυτό δημοσιεύθηκε ενάμιση μήνα πριν από τον βομβαρδισμό του Σάλισμπερι και η βρετανική μυστική υπηρεσία κατηγόρησε το καθεστώς του Πούτιν
Με την πράξη αυτή, η βρετανική κυβέρνηση υιοθετεί τις θεωρίες του καθηγητή Amy Knight. Στις 22 Ιανουαρίου, 2018 η αμερικανική Sovietologist είχε δημοσιεύσει ένα πολύ παράξενο βιβλίο που προσπαθεί να πει ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ένα είδος κατα συρροή δολοφόνος υπεύθυνος για δεκάδες πολιτικές δολοφονίες, επιθέσεις στη Μόσχα το 1999 για τη βομβιστική επίθεση του Μαραθώνιου της Βοστώνης το 2013 , την εκτέλεση του Αλεξάντερ Λιτβινένκο στο Λονδίνο το 2006, και του Μπαρίς Νεμτσόφ στη Μόσχα το 2015. Αλλά στην πραγματικότητα παραδέχεται ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη των ισχυρισμών.

14 Μαρτίου 2018
Το Βορειοατλαντικό Συμβούλιο - ανώτατη αρχή του ΝΑΤΟ - συνεδριάζει στις Βρυξέλλες κατόπιν αιτήματος του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα 29 κράτη μέλη του ΝΑΤΟ για την χρήση χημικών όπλων στη Συρία, με την επίθεση στο Σάλισμπερι και θεωρούν τη Ρωσία ως «πιθανή» υπεύθυνη και για τις δύο επιθέσεις.

15 Μαρτίου 2018
Το Washington Post δημοσιεύει ένα άρθρο του Βρετανού υπουργού Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον ενώ ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Στίβεν Μνούχιν υιοθετεί νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας.
Ο Γκάβιν Ουίλιαμσον, ο νέος υπουργός Άμυνας της Βρετανίας , δηλώνει ότι μετά την απέλαση των διπλωματών του, η Ρωσία θα πρέπει να «κλείσει την κορυφή» (sic). Είναι η πρώτη φορά από το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου που ένας ηγέτης κράτους μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας χρησιμοποιεί αυτό το είδος λεξιλογίου εναντίον ενός άλλου κράτους μέλους αυτού του Συμβουλίου.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ λέει: "Είναι ένας γοητευτικός νεαρός άνδρας. Σίγουρα θέλει να κερδίσει μια θέση στην ιστορία κάνοντας καταστροφικές δηλώσεις (...) Ίσως να μην έχει εκπαίδευση ».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications