Μοιραζόμαστε τον πλανήτη μας με νέα είδη ανθρώπων; Γιατρός ερευνητής ισχυρίζεται ότι έχει βρεί στοιχεία!

Γιατρός ισχυρίζεται ότι έχει βρει στοιχεία για ένα νέο είδος ανθρώπων που ζουν μεταξύ μας και έχουν ανώτερες γνωστικές ικανότητες εξαιτίας του εξωγήινου DNA τους.

Η Δρ Mary Rodwell, μια υπνοθεραπευτής και εμπειρογνώμονας στα ufo, λέει ότι έχει περάσει χρόνια μελετώντας τα «Star chidren (παιδιά των αστεριών)» – δηλαδή υβριδικά όντα που φέρονται να κατάγονται από εξωγήινες φυλές.

Σύμφωνα με την Mary Rodwell, υπάρχει αύξηση του αριθμού των μικρών παιδιών που ισχυρίζονται ότι είναι εξωγήνινοι και αυτό δεν έχει καμιά σχέση με την επαφή τους με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Στην πραγματικότητα, αυτή η νέα ανθρώπινη φυλή προέρχεται από απαγωγές και εξωγήινα πειράματα, κάτι που η Rodwell μπόρεσε έμμεσα να δει μέσα από τις συνεδρίες θεραπείας παλινδρόμησης που είχε πραγματοποιήσει με πολλούς ασθενείς που είχαν απαχθεί από εξωγήινους.

Οι εμπειρίες που μοιράστηκαν μαζί της ήταν επαρκείς αποδείξεις για την ερευνήτρια για να πιστεύει ότι ένα νέο είδος ανθρώπων ζει μαζί μας.

Σύμφωνα με την Rodwell, ‘μπορούν να αναβαθμίζονται. Τα παιδιά είχαν πολύ συνειδητή συνείδηση ​​των πολυδιάστατων εμπειριών. Ενώ οι γονείς τους φοβόντουσαν τις εμπειρίες των παιδιών, τα παιδιά μίλησαν με πολύ φυσικό τρόπο για τις εμπειρίες τους » σύμφωνα με το yournewswire.

Ένα πράγμα που διακρίνει αυτούς τους ανθρώπους από τους υπόλοιπους είναι η διαφορετική αντίληψη που έχουν για τον κόσμο. Η Rodwell πιστεύει ότι μερικές από τις καταστάσεις που περιλαμβάνουν τα Asperger και το ADHD που διαγιγνώσκονται σε αυτά τα παιδιά είναι στην πραγματικότητα ένα σημάδι κρυμμένων ικανοτήτων που προκύπτουν άμεσα από γενετική χειραγώγηση από μια τεχνολογικά προηγμένη εξωγήινη φυλή.

Αν αυτό αποδειχθεί αληθινό, το αποκαλούμενο «λανθασμένο DNA» στο γονιδίωμα μας θα μπορούσε να μας προσφέρει μια σειρά γνωστικών λειτουργιών που δεν έχουν μελετηθεί ποτέ από την επιστήμη. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες δεκαετίες, σήμερα έχουμε πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα σύνδρομα. Ωστόσο, έχουμε πολλά να μάθουμε, καθώς δεν έχουμε ακόμα στοιχεία για το πώς ένα γονίδιο επηρεάζει το άλλο. Σε γενικές γραμμές, η σύγχρονη επιστήμη δεν έχει φθάσει ακόμα στο επίπεδο όπου μπορεί να κατανοήσει πλήρως και να εξηγήσει τον λεπτό μηχανισμό μέσω του οποίου η ζωή αναβαθμίζεται συνεχώς.

Ο καθηγητής Sam Chang του ανθρώπινου γονιδιώματος, ένας από τους πρώτους ειδικούς που προωθούν την ιδέα ότι το υποβαθμισμένο DNA είναι εξωγήινης προέλευσης, έχει την ίδια άποψη.

Αν και η εξέλιξη εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την προσαρμογή, αυτές οι διαδικασίες χρειάζονται χιλιάδες χρόνια για να γίνουν συμβούν. Λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάρχει ένα τόσο μεγάλο χάσμα μεταξύ δύο διαδοχικών γενεών, η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι πρέπει να υπάρχει ένας εξωτερικός παράγοντας υπεύθυνος για αυτή τη χειραγώγηση του ανθρώπινου γονιδιώματος.

Αυτό που εξακολουθούμε να αναρωτιόμαστε είναι αν όλη η ανθρωπότητα τελικά θα μεταβεί σε μια «υψηλότερη νοημοσύνη» όταν φτάσουν οι εξωγήινοι, Ή θα γίνουμε εκθέματα μουσείων παράλληλα με τους Νεάντερταλ…Δείτε το βίντεο με την Mary Rodwell

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications