Αποδείχθηκε η συκοφαντία κατά της Χρυσής Αυγής με την ταυτοποίηση των δραστών στον Ασπρόπυργο – Σιγή ιχθύος από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ
Αποδείχθηκε η συκοφαντία κατά της Χρυσής Αυγής με την ταυτοποίηση των δραστών στον Ασπρόπυργο – Σιγή ιχθύος από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ

Τι γράφει σε συντομία η "εγκυρότατη" protothema, και ορδές απο ιστοσελίδες αριστερών κομμουνιστών και οχι μονο κάντε μια αναζήτηση με αυτο το τίτλο να δείτε ποιες ειναι αριστερών άπλα πράγματα : Καταγγελία: Δολοφονική επίθεση χρυσαυγιτών κατά μεταναστών - Την καταγγελία κάνει η «Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή», η οποία αναφέρει ότι δύο εργάτες χτυπήθηκαν με σιδηρογροθιές. Δολοφονική επίθεση κατά μεταναστών εργατών γης από μέλη της Χρυσής Αυγής, η οποία έγινε σήμερα στις 5 το απόγευμα στην Γκορυτσά Ασπροπύργου, καταγγέλλει η «Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή» (ΚΕΕΡΦΑ). Επίσης, η ΚΕΕΡΦΑ δημοσιοποίησε «σκληρές» φωτογραφίες (για καλύτερη πλύση εγκεφάλου ) χτυπημένου εργάτη, ο οποίος είναι γεμάτος αίματα στο πρόσωπο, ενώ έχει χτυπηθεί και στα πόδια.

Τι γραφει η Χρύση αυγή :

Προσπάθησαν με θέρμη τα ΜΜΕ και οι παρακρατικές συμμορίες της άκρας αριστεράς να «φορτώσουν» στην Χρυσή Αυγή την επίθεση εναντίον πακιστανών που συνέβη στον Ασπρόπυργο.

Εν τέλει, όπως έγινε γνωστό για την συγκεκριμένη επίθεση ταυτοποιήθηκε «ανήλικος Ρώσος», του οποίου η σύλληψη επίκειται.

Όπως αναφέρουν πλέον τα ρεπορτάζ, τα κίνητρα της ομάδας «ομογενών από την Ρωσία» δεν είναι ρατσιστικά, αλλά καθαρά θέμα το ποιος θα πάρει τις δουλειές.

Αποδείχθηκε η συκοφαντία κατά της Χρυσής Αυγής με την ταυτοποίηση των δραστών στον Ασπρόπυργο – Σιγή ιχθύος από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ

Η είδηση της εύρεσης των δραστών και το γεγονός πως αυτοί δεν έχουν ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την Χρυσή Αυγή δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος στα ΜΜΕ, που έσπευσαν να αναπαράγουν την ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ.

Και με αυτόν τον τρόπο μένει να αιωρείται η λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής, παρά το γεγονός ότι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ και για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ουδεμία σχέση είχε το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών με τις δήθεν «ρατσιστικές επιθέσεις».

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι «αδιαφορεί ο κόσμος για τις βλακείες που λένε τα ΜΜΕ», όμως τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά, αφού αυτές τις ψευτιές χρησιμοποιούν ως πρόφαση δολοφονικές συμμορίες της άκρας αριστεράς και του παρακράτους για να τοποθετούν βόμβες, να σκοτώνουν και να απειλούν xryshaygh

Λοιπόν ποιος έχει δίκαιο? οι ιστοσελίδες αριστερών κομμουνιστών που ειναι άνω των 100 και πολλές απο αυτές πληρώνονται απο τον Soros οπως και η σπείρα που ονομάζουν ΚΕΕΡΦΑ τα ΜΜΕ που ελέγχονται ολα απο το σύστημα,η η Χρύση αυγή? απαντήστε μονοί σας στον εαυτό σας αν έχετε ίχνος λογικής και αν δουλεύει σωστά το μυαλό σας και όχι βαση ιδεολογίας/κόλλημα/δόγμα/ψύχωση που πάει περίπατο η λογική.. Αποδείχθηκε η συκοφαντία , πόσες δεν έχουν αποδειχθεί καν? ποιοι κάνουν διασπορά ψευδών ειδήσεων με δόλο αλλα κυνηγούν τις ανεξάρτητες φωνές?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications