METANAΣΤΕΥΤΙΚΟ- η μάστιγα που θα μας αφανίσει! ☠ VIDEO
METANAΣΤΕΥΤΙΚΟ- η μάστιγα που θα μας αφανίσει! ☠

Δίχως τους λευκούς Ευρωπαίους δεν θα υπήρχαν: η φιλοσοφία, η ιστορία, ο αθλητισμός, το θέατρο, το δίκαιο, η κλασσική μουσική, η όπερα, το μπαλέτο, η αναγεννησιακή ζωγραφική, ο κινηματογράφος, τα μαθηματικά, η φυσική, η χημεία, η βιολογία, η ιατρική, ο ηλεκτρισμός, η πληροφορική, η αναπτυγμένη γεωργία, η πτήση στον αέρα, η πτήση στο διάστημα, η επίσκεψη στο φεγγάρι και τόσα άλλα, μεγαλύτερα ή μικρότερα επιτεύγματα, με βάση τα οποία η ανθρωπότης νοείται ως κάτι σημαντικότερο από τον κόσμο των ζώων…

Οι λαθροέποικοι-εισβολείς στην Ευρώπη, οι προερχόμενοι από την μέση Ανατολή, την κεντρική Ασία και την Αφρική, αντιλαμβάνονται την φυσική και πνευματική διαφορετικότητα τους σε σχέση με τους γηγενείς λευκούς ευρωπαϊκούς πληθυσμούς. Όταν λοιπόν αποκτούν τοπικώς επαρκή πληθυσμιακή πυκνότητα ώστε να νοιώσουν ισχυροί, προσπαθούν να επιβληθούν, προκειμένου να προασπίσουν την διαφορετικότητά τους, πράγμα που φυσικώς πηγάζει από μέσα τους.

Το Ισλάμ προσδίδει σε αυτούς μεγαλύτερη διαφοροποίηση, αφενός, αφού βρίσκονται μεταξύ αλλοθρήσκων αλλά και επιθετικότητα, αφετέρου, σύμφωνα με τις αυστηρές επιταγές του. Όλα αυτά (φυσική διαφορετικότητα, θρησκευτική επιθετικότητα) σε συνδυασμό με τις εγγενώς διεστραμμένες ορέξεις πολλών από αυτούς προς τις όμορφες ευρωπαίες γυναίκες, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα, το οποίο υπόσχεται βιασμούς, τρομοκρατικά χτυπήματα, μαζικές σφαγές και, υπό την παρούσα δημογραφική δυναμική πληθυσμών, την πληθυσμιακή κατάκτηση της Ευρώπης.

Βλέποντας αυτο το βίντεο ένας αριστερός κομμουνιστής(εκτός τους εβραιοκομμουνιστες το 60% των κομμουνιστών ειναι Εβραίοι στο γένος) τι νομίζεται οτι θα σκεφτεί? μήπως οτι τελικά τον δούλεψαν και αυτο που γίνεται ειναι και εις βάρος του? φυσικά και οχι! αυτα τα δογματικά δίποδα ζώα νιώθουν αδελφια τους τους λαθρο γιατί ειναι ίδια φυλή και αυτο φαίνεται.

Eκτός αυτού η ίδια η "ιδεολογία" τους που ειναι εβραϊκή επινόηση και προωθεί το συμφέρον των Οβριών, η "ιδεολογία" τους ειναι ένας είδος προγραμματισμός στα ηλίθια μυαλά τους, όπως ειναι και οι φανατικοί μουσουλμάνοι με το Ισλάμ, παρεμπιπτόντως το Ισλάμ ειναι αδελφάκι του κομμουνισμού! εβραϊκή επινόηση και τα 2! και η πιο βάρβαρη θρησκεία, αρχικά δημιουργήθηκε για να κάνει εισβολή στην Ευρώπη, για κάποιο λόγο απέτυχε τότε να κατακτήσει την Ευρώπη, τώρα οχι όμως!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications