Παντού ειναι αυτός? κύμα λαθρο αρχιζει και στην Αμερική! Ο George Soros έδωσε $ 2 εκατομμύρια για την ανατροπή (φασίστα) σερίφη στην Αριζόνα!
Παντού ειναι αυτός? κύμα λαθρο αρχιζει και στην Αμερική!  George Soros έδωσε $ 2 εκατομμύρια για την ανατροπή (φασίστα) σερίφη Joe Arpaio στην Αριζόνα!

Κατά 99 % αυτός ειναι άπλα μια βιτρίνα, δεν μπορεί να μιλήσει καλα καλα! άλλοι ειναι απο πίσω απο αυτόν! πανε να κανουν ολο τον πλανήτη φυλη Μαύρων με τα μπασταρδεματα και την δηθεν οικονομική κρίση!!

Ο αριστερός δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος έδωσε δύο εκατομμύρια δολάρια για να κανουν οτι μπορουν να διώξουν εναν εθνικιστή σερίφη τον Joe Arpaio "φασίστα" οπως λενε σε ολο τον κόσμο ολους όσους δεν ειναι η πράκτορες τους η προβατα τους χαμηλής νοημοσύνης.Ο Σόρος έχει δώσει περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια το 2016, προκειμένου να υποστηρίξει τους υποψηφίους που υποστηρίζουν την ελιτ, μείωση της ποινής, ιδιαίτερα για εμπόρους ναρκωτικών!, για φυλετικές ανισότητες σε ολόκληρη τη χώρα, με αλλα λογία πλήρης έλεγχος παντού, με χρήσιμους ηλίθιους! και έξω οι αδίσταχτοι οπως εδω που ολα τα ρεμάλια και προβληματικά εχουν μαζευτεί στο εβραϊκό ΚΚΕ!.

Είναι μέρος του σχεδίου να βαλουν δικούς τους παντού έως και τοπικούς εισαγγελείς που μπορουν να υποστηρίξουν την ποινική επιείκεια, και την ατζέντα υπέρ της μαζικής μετανάστευσης!! σας θυμίζει κατι; αν οχι ολο το ΣΥΡΙΖΑ ειναι πράκτορες τους, μαζί και το ΚΚΕ! μαζί και ολα τα troll του ίντερνετ! απο άπλα προφίλ έως ιστοσελίδες!

Έγγραφα που διέρρευσαν από το Ινστιτούτο Ανοικτής Κοινωνίας του Σόρος δείχνουν ότι ο δισεκατομμυριούχος πίεσε επιτυχώς για μια σημαντική αύξηση του αριθμού των προσφύγων που εισάγονται στις ΗΠΑ κάθε χρόνο.

Αρχίζοντας απο το 2017, οι ΗΠΑ θα εισάγει 100.000 πρόσφυγες από τον Τρίτο Κόσμο ετησίως. Όσον αφορά τη συνεχιζόμενη εισβολή στην Ευρώπη, ο Σόρος παραδέχτηκε τη συμμετοχή του και δήλωσε "τα εθνικά σύνορα είναι το εμπόδιο."

Απόδοση ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ.... Αδόλφος Χίτλερ: "Αν νικήσει ο Εβραίος με την βοήθεια του μαρξιστικού θρησκεύματος πάνω από όλους τους λαούς της Γης, τότε η Κορώνα του θα είναι ο Χορός του Θανάτου της Ανθρωπότητας, τότε αυτός ο Πλανήτης θα είναι άδειος σαν πριν από εκατομμύρια χρόνια από αυτόν τον αιθέρα." Έτσι για μην ξεχνιόμαστε! ο Χίτλερ δεν είπε σκοτώστε όλες τις αλλες φυλές! άπλα να μην γίνεται μπαστάρδεμα και ξέρω γιατι!! οι Εβραίοι όμως εχουν μίσους για ολους!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications