UFO από θερμική κάμερα ελικοπτέρου της αστυνομίας στην Βρετανία video
UFO συλλαμβάνει από θερμική κάμερα ελικοπτέρου της αστυνομίας στην Βρετανία video

Ένα βίντεο που καταγράφεται απο μια θερμική κάμερα, δείχνει ένα παράξενο αντικείμενο να πετάει πάνω από την διώρυγα του Μπρίστολ,της Βρετανίας στις 16 Σεπ, 2016.

Το βίντεο καταγράφηκε από έναν αστυνομικό ελικόπτερο που πετούσε πάνω από τη διώρυγα, το αντικείμενο φέρεται να ήταν αόρατο με γυμνό μάτι, φαινόταν μόνο με κάμερα υπέρυθρων. Το παρακάτω βίντεο δείχνει το UFO από το ελικόπτερο της αστυνομίας.

Με κυκλικό σχήμα, το αντικείμενο εμφανίστηκε να πετάει κόντρα στον άνεμο, που σημαίνει ότι είχε προώθηση, και ο τοπικός εναέριος έλεγχος κυκλοφορίας ανέφερε ότι δεν είχε πιάσει τίποτα στα ραντάρ.

Η αστυνομία στην πραγματικότητα ηταν μπερδεμένη από την παρατήρηση του,και η οποία δημοσίευσε το βίντεο στο Twitter στον λογαριασμό της SNAP St Athan, να ζητήσει από το ευρύ κοινό υποδείξεις ως προς το τι θα μπορούσε να ήταν αυτό.

Και έγραψαν: είναι δύσκολο να κρίνουμε το μέγεθος, αλλά το καταγράψαμε πάνω από επτά λεπτά - οποιεσδήποτε προτάσεις για το τι ηταν; .Η αστυνομίας είπε οτι το αντικείμενο δεν θα μπορούσε να είναι DRONE ή ένα μπαλόνι η κατι σχετικό, λόγω της πορείας του, καθώς πετούσε κόντρα στον άνεμο , και το UFO δεν το είχε πιάσει το ραντάρ της εναέριας κυκλοφορίας της περιοχής.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications