2 Ιουλ 2016

Υπερόπλο Vrill και διαπλανητικά ταξίδια!δεν ήταν ανώτερη φυλή !! γιαυτό τους άνοιξαν τα μάτια στην NASA!!

Υπερόπλο Vrill και διαπλανητικά ταξίδια! οχι δεν ήταν ανώτερη φυλή !! γιαυτό τους άνοιξαν τα μάτια στην NASA!!

Θα μας πούνε τώρα οτι οι αρχαίοι ελληνες ήταν ίσα και όμοια με τους πρωτόγονους μαύρους και άλλους! γιαυτό κατέστρεψαν μια ολόκληρη χωρα βιάζοντας και εκαναν εθνοκάθαρση κανονικά! τα εχουμε πει σε αλλα ποστ τι εκαναν στο τελευταίο οχυρό οι Θερμοπύλες της Ευρώπης!Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ!! η ημιμάθεια ειναι χειρότερη της αμάθειας!τα ψεμματα όμως απο τα ρυπογόνα έθνη, δεν πιάνουν στην άρια φυλή!ποιος έχει πει τέτοιες αλήθειες στην Ελλάδα? πόσοι ξερουν οτι όλη η τεχνολογία και κάθε εξέλιξη ειναι απο την την άρια φυλή σε αυτο τον κόσμο; αρκεί να μην ειναι μολυσμένη... που αντιγράφουν τα ρυπογόνα έθνη?

Αν υπάρχει κάποιου είδους κόλαση να καούν για πάντα εκεί οπως έκαψαν αυτοί, σκότωσαν την άρια φυλή με φωσφόρο,και όλοι οι όμοιοι τους σημερινοί υπερασπιστές της εθνοκάθαρσης, που το μόνο που λενε ειναι ψεμματα!για να καλύψουν την αληθινή φύση τους,όσο για εσάς που υπερασπίζεστε τα ρυπογόνα έθνη λόγο της βλακείας σας? για λύπηση ειστε! αν δεν ειστε όμοιοι τους η μολυσμένοι!για όλους τους καθαρούς εδώ:Το αληθινό ολοκαύτωμα κατά των Γερμανών.

Υπερόπλο Vrill και διαπλανητικά ταξίδια! οχι δεν ήταν ανώτερη φυλή !! γιαυτό τους άνοιξαν τα μάτια στην NASA!!

ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ VRILL. Ο καθηγητής J.J. Hurtak περιγράφει σε ένα βιβλίο του ότι οι Γερμανοί προσπάθησαν να κατασκευάσουν αυτό που οι σύμμαχοι αποκαλούσαν "το υπερόπλο".

Ο Hurtak είχε στην κατοχή του πρωτόκολλα τα οποία αναφέρονται σε δύο θέματα:
1. Την κατασκευή μίας πόλης στο διάστημα με το όνομα ¨peenemuende¨!
2. Τη μεταφορά όλων των Γερμανών μηχανικών εκτός Γερμανίας. Αναφέρεται επίσης στην αναζήτηση των επονομαζόμενων ¨πύρινων σφαιρών¨. Η κατασκευή και η λειτουργία τέτοιων ιπτάμενων οχημάτων ήταν ήδη γνωστή στις αμερικανικές και στις βρετανικές Μυστικές Υπηρεσίες ήδη από το 1942, αλλά δεν αξιοποιήθηκαν όπως έπρεπε. Στα Αγγλικά, αυτά τα ιπτάμενα οχήματα ονομάζονταν από τους πιλότους της RAF που τα αντιμετώπιζαν σε αερομαχίες ¨Foo fighters¨ και τα χώριζαν σε δύο διαφορετικά σχήματα, το πρώτο με το όνομα η «ιπτάμενη χελώνα» και το δεύτερο με το όνομα «σαπουνόφουσκα».

Ν.Χρουτσόφ :Tα ελληνικά τελωνεία του διαστήματος περιπολούν γύρω από την γη, μέχρι να έρθει η ώρα της αποκάλυψης

Η ¨ιπτάμενη χελώνα¨ κατασκευάστηκε από τους μηχανικούς της ομάδος SS-Ε-IV στην περιοχή του Neustadt και το σχήμα της θύμιζε χελώνα. Μπορούσαν να προκαλέσουν στον αντίπαλο διαταραχές στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Ήταν εφοδιασμένα με βελτιωμένες σωλήνες klyston (πιθανώς κανόνι), που αναπτύχθηκαν από τα SS και χαρακτηρίστηκαν ως ιδιαίτερα ικανοποιητικά.

Το όπλο με το οποίο ήταν εφοδιασμένα δεν μπορούσε να προκαλέσει απότομο σβήσιμο των λειτουργιών των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων του εχθρού, αλλά αργότερα ακολούθησε περαιτέρω ανάπτυξη από τους μηχανικούς των SS και τα οχήματα αυτά προκαλούσαν με κάθε επιδρομή τους στον εχθρικό εναέριο χώρο βλάβες στης ηλεκτρικές εγκαταστάσεις του αντιπάλου.

Ο Wendel C. Stevens, πρώην πιλότος των Ηνωμένων Πολιτειών, περιγράφει ότι κατά τη διάρκεια του Β' παγκοσμίου πολέμου παρατηρήθηκαν αυτά τα οχήματα να έχουν γκριζοπράσινο ή κοκκινο-πορτοκαλί χρώμα και να πλησιάζουν τα συμμαχικά αεροπλάνα μέχρι και σε απόσταση 5 μέτρων! Τα ανάγκαζαν πολλές φορές να εγκαταλείψουν κάθε αντίσταση και να προσγειώνονται ή να κάνουν στροφή και να εξαφανίζονται.

Το έτος 1943 σχεδιάστηκε ένα μητρικό σκάφος το οποίο θα είχε την ικανότητα να μεταφέρει αρκετά σκάφη με σχήμα ιπτάμενου δίσκου, και το οποίο θα κατασκευαζόταν στα ναυπηγεία Ζeppellin. Το σκάφος αυτό θα ονομαζόταν ¨Μηχανή Ανδρομέδα¨ και είχε μήκος 139 μέτρα με σχήμα πούρου!

ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ
Τα Χριστούγεννα του 1943 έγινε μία σημαντική συνάντηση των μελών της οργάνωσης θούλη, στο Noordseebad. Μαζί με αυτούς και το ισχυρότατο μέντιουμ, MARIA SIGRUM. Το βασικό θέμα ήταν η «επιχείρηση Αldebaran», μία επιχείρηση στην οποία σχεδιάστηκε ένα ταξίδι προς τους κατοικημένους πλανήτες του ήλιου του Αldebaran, μετά από τα στοιχεία τα οποία είχαν συλλέξει τα μέντιουμ. Στις 2 Ιανουαρίου 1944 έγινε μία συζήτηση μεταξύ του Χίτλερ και δύο μελών της οργάνωσης Vrill - των Κuenkel και Dr. Schumann - με θέμα το ¨πρόγραμμα Vrill¨. Σύμφωνα με το πρόγραμμα αυτό θα γινόταν ένα ταξίδι προς τον Αldebaran με το όχημα ¨vrill-7¨ μέσω μίας διάστασης ανεξάρτητης Από την ταχύτητα του φωτός!

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Ratthofer, η πρώτη δοκιμή έγινε τον χειμώνα του 1944. Η προσπάθεια αυτή οδήγησε σε καταστροφή του σκάφους και φωτογραφίες δείχνουν το όχημα αυτό (Vrill -7) να βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση σα... να ταξίδευε 100 χρόνια. Η εξωτερική κάλυψη ήταν σε πολλά σημεία κατεστραμμένη. Οι Αμερικανοί και οι Άγγλοι, μετά την κατάληψη της Γερμανίας στα μυστικά αρχεία των SS, ανακάλυψαν το 1945 φωτογραφίες των habermohl 2 και του Vrill 1. Όπως επίσης και φωτογραφίες της μηχανής ¨Andromeda¨. Τι απέγινε όλη αυτή η υπερτεχνολογία; Φυσικά πέρασε (εν μέρει) στα χέρια των λεγόμενων Συμμάχων που ισοπέδωσαν την Γερμανία δημοκρατικά!μαζί με την μαζεμένη άρια φυλή εκεί! που καλύπτουν την γενοκτονία με λυσσά τα σημερινά μιασματα...οπως και αλλες γενοκτονίες οπού είχε πολλούς της άριας φυλής! πόντιοι ξανθοί οι γνήσιοι!

Η απόφαση του προέδρου Τruman τον Μάρτιο του 1944, έδωσε το δικαίωμα στις ΗΠΑ, να χρησιμοποιήσουν στοιχεία από την τεχνολογία των Γερμανών για πειράματα. Με την επιχείρηση με το όνομα ¨paperclip¨ μεταφέρθηκαν Γερμανοί επιστήμονες στην ΗΠΑ όπου και εργάστηκαν, μεταξύ αυτών ο Victor Schauberger και ο WERNER VON BRAUS...©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (απο την άρια φυλή! που τα ψεμματα απο τα ρυπογόνα έθνη δεν πιάνουν,γιαυτό ποτίζουν με εμβόλια αλουμινίου, την άρια φυλή! για να ειναι εύκολος στόχος απο τα ρυπογόνα έθνη! βλέπε ξανθιά χαζή! για να την μαγαρίζουν και την εκφυλίζουν!!! )ολα αυτά σας τα είπαν άλλοι τόσα χρονιά? φυσικά και οχι! 1 δεν ειναι άρια φυλή=ελληνική 2 ειναι συνεργοί!3 δηθεν ερευνητές δεν μπορούν να καταλάβουν! όσα καρβέλια και να φάνε θα ειναι πάντα κατώτεροι αν δεν ειναι της άριας φυλής! 4 ενα μικρο μέρος απο αλήθειες ειναι μόνο αυτά.... DMCA.com Protection Status

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Υπερόπλο Vrill και διαπλανητικά ταξίδια!δεν ήταν ανώτερη φυλή !! γιαυτό τους άνοιξαν τα μάτια στην NASA!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications