Πτήση MH370: Δύο χρόνια πέρασαν και ακόμη το ψάχνουν
Πτήση MH370: Δύο χρόνια πέρασαν και ακόμη το ψάχνουν

Οι Μαλαισιανές και οι Αυστραλιανές αρχές συνεχίζουν να εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι η πτήση MH370 θα βρεθεί, παρόλο που έχουν περάσει δυο χρόνια από τότε που το αεροπλάνο εξαφανίστηκε.

Το αεροσκάφος εξαφανίστηκε μεταξύ της Κουάλα Λουμπούρ και του Πεκίνο στις 8 Μαρτίου 2014 και είχε 239 επιβαίνοντες. Οι ομάδες αναζήτησης με επικεφαλής τους Αυστραλούς κάλυψαν μια έκταση 120.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων, στον νότιο Ινδικό Ωκεανό.

Μέχρι τώρα έχει βρεθεί μόνο ένα επιβεβαιωμένο κομμάτι από τα συντρίμμια στο Λα Ρεϋνιόν, ενώ αναμένεται να διευκρινιστεί και η ταυτότητα του κομματιού που ανακαλύφθηκε στην Μοζαμβίκη.

Η αναζήτηση, με τη συμμετοχή εμπειρογνωμόνων από την Αυστραλία, την Κίνα και την Μαλαισία εκτιμάται ότι έχει κοστίσει περισσότερο από 130 εκατομ. δολάρια.

Οι χώρες έχουν δηλώσει ότι θα τελειώσουν την έρευνά τους όταν η τρέχουσα περιοχή αναζήτησης καλυφθεί πλήρως και αυτό αναμένεται να γίνει μέχρι τον Ιούνιο.

Σε δήλωσή του την Τρίτη, ο Πρωθυπουργός της Μαλαισίας είπε ότι παραμένει «αισιόδοξος ότι η πτήση MH370 θα βρεθεί», αλλά μόλις ολοκληρωθεί η αναζήτηση στην ζώνη που έχει καθοριστεί, οι τρεις κυβερνήσεις θα συναντηθούν για να καθορίσουν την πορεία τους εκ νέου.

Τα λέγαμε τότε αλλα κάνεις δεν μας πίστεψε!τελικά υπάρχουν στοιχειά που δείχνουν ....απαγωγή απο ufo!!!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications