Μυστηριώδες σφαίρες έπεσαν πάλι απο τον ουρανό, αυτή την φορά στο Βιετνάμ
Μυστηριώδες σφαίρα έπεσε πάλι απο τον ουρανό, αυτή την φορά στο Βιετνάμ

Το Νοεμβρίου 2015 τρία μυστηριώδες αντικείμενα είχαν πέσει από τον ουρανό στη νότια Ισπανία.Οι άνθρωποι της περιοχής έμειναν έκπληκτοι από την εμφάνιση αυτών των μυστηριωδών αντικείμενων στα χωράφια τους.

Η πρώτη μπάλα ανακαλύφθηκε στις 3 Νοεμβρίου από δύο βοσκούς. Ένα δεύτερο αντικείμενο βρέθηκε ημέρες αργότερα. Και αμέσως μετά, ένα άλλο στη Βαλένθια.

Το μυστηριώδες αντικείμενο ειναι περίπου ένα μέτρο σε διάμετρο και ζυγίζει περίπου 20 κιλά. Μετά την ανακάλυψη του πρώτου αντικείμενου, η Πολιτοφυλακή έκανε εκκένωση της περιοχής υπό τον φόβο χημικών, βιολογικών ή πυρηνικών κινδύνων. Με μια πρώτη εξέταση οι υπεύθυνοι ανέφεραν ότι η μυστηριώδες σφαίρες δεν ήταν βόμβες, και δεν ήταν επικίνδυνες απο ραδιενέργεια. Ωστόσο, είχαν ληφθεί όλα τα προληπτικά μέτρα.

Αν και αρχικά οι αρχές προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το περιστατικό, ο δήμαρχος της περιοχής είπε ότι ήταν ένα σοβαρό πρόβλημα από ό, τι φαινόταν. Κατήγγειλε επίσης δημοσίως ότι ούτε η διοίκηση ούτε οι πολίτες είχαν ενημερωθεί σωστά. Η μεγαλύτερη ανησυχία στους κατοίκους των μικρών πόλεων ήταν μην πέσει μια από αυτές τις μυστηριώδες σφαίρες σε πυκνοκατοικημένη περιοχή.

Αυτή τη φορά οι μυστηριώδες σφαίρες εμφανίστηκαν στο βόρειο Βιετνάμ. Τι πραγματικά συμβαίνει;

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης του Βιετνάμ , τρεις μυστηριώδες μεταλλικές σφαίρες έπεσαν από τον ουρανό στο βόρειο Βιετνάμ, το Σάββατο. Ο στρατός του Βιετνάμ μάζεψε τα παράξενα αντικείμενα για περαιτέρω έρευνα. Αρκετοί μάρτυρες είπαν ότι άκουσαν ένα περίεργο ήχο από τον ουρανό και, στη συνέχεια τα αντικείμενα προσέκρουσαν στο έδαφος. Είναι κατασκευασμένα από μέταλλο και προφανώς δεν περιέχουν ραδιενεργά υλικά ή εκρηκτικά υλικά.

Τα παράξενα μεταλλικά σφαιρίδια, ήταν απο 250 γραμμάρια έως έξι κιλά που έπεσαν στην επαρχία Yen Bai, το μικρότερο έπεσε στη στέγη ενός σπιτιού, ενώ το μεγαλύτερο σε κήπο. Το τρίτο και μεγαλύτερο, απο 35 έως 45 κιλά, έπεσε κοντά σε ένα χωράφι στη γειτονική επαρχία Quang Tuyen.

Τα τρία αντικείμενα έχουν περισυλλέγει από την Πολεμική Αεροπορία στο Βιετνάμ, και διερευνάται από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Και παρόλο που δεν υπάρχει καμία επίσημη εξήγηση, οι ερευνητές πιστεύουν ότι τα παράξενα αντικείμενα θα μπορούσε να ειναι δεξαμενές απο πύραυλο ρωσικής κατασκευής.

Ένας καθηγητής του Βιετνάμ, δήλωσε οτι τα αντικείμενα μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μιας αποτυχημένης εκτόξευσης δορυφόρου. Είπε ότι ήταν άθικτα, γεγονός που υποδηλώνει ότι έπεσαν από ύψος λιγότερο από 100 χιλιόμετρα.Ωστόσο, εκτός από αυτά που έπεσαν στην Ισπανία, που δεν είναι η πρώτη φορά που μυστηριώδες μπάλες πέφτουν από το διάστημα. Τον Δεκέμβριο του 2011, μια μικρή σφαίρα εμφανίστηκε στη Ναμίμπια στην Αφρική, και τον Φεβρουάριο του 2012 μια άλλη μυστηριώδης μεταλλική σφαίρα ανακαλύφθηκε μετά από μια τεράστια έκρηξη στην Βραζιλία.

Θεωρίες συνωμοσίας η συνωμοσίες!
Παρά το γεγονός ότι όλες οι επίσημες εκδοχές συμφωνούν στο ίδιο πράγμα, οι θεωρητικοί συνωμοσίας λένε ότι οι κυβερνήσεις προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια. Υπάρχουν πολλές θεωρίες συνωμοσίας που εξηγούν την εμφάνιση αυτών των μυστηριωδών σφαιρών. Μια λέει οτι ειναι εξωγήινης προέλευσης απο κάποιο εξωγήινο σκάφος.

Μερικοί UFOλόγοι είναι πεπεισμένοι ότι ειναι απο ΑΤΙΑ. Προφανώς η δυσλειτουργία ορισμένων από αυτά τα σκάφη εξωγήινης προέλευσης τα κάνει να απορρίπτουν αυτές της μπάλες που κάνεις δεν ξέρει σε τι χρησιμεύουν, και αν ειναι μέρος ένας μηχανισμού .

Άλλοι πιστεύουν ότι αυτές οι μυστηριώδες σφαίρες είναι απο δορυφορικές βλάβες. Για να εξηγήσουν αυτή την αμφιλεγόμενη θεωρία λένε οτι θα μπορούσε να προκληθούν από ηλιακές εκρήξεις και ειναι απο δορυφόρους που ειναι γύρο απο την Γη, Βεβαία αν ήταν ετσι θα έχαναν δορυφόρους οι διαστημικές υπηρεσίες,όταν καμιά δεν ανέφερε κατι τέτοιο, εκτός οτι κάνεις δορυφόρος δεν έχει μεταλλικές σφαίρες!

Ποια είναι η προέλευση αυτών των μυστηριωδών σφαιρών; θα μπορούσε να είναι εξωγήινης προέλευσης; ενα μυστήριο καλύπτει την υπόθεση αυτή! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ(απαγορεύεται η αντιγραφή! )

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications