Παράξενη έκρηξη σε αμερικανικό δορυφόρο και το  UFO  κοντά στον ήλιο !!!
Παράξενη έκρηξη σε αμερικανικό δορυφόρο και το  UFO  κοντά στον ήλιο !!!

UFO κοντά στον Ήλιο προκαλεί έκρηξη σε αμερικάνικο δορυφόρο!

Μια εικόνα που στάλθηκε από το SOHO έδειξε ένα τεράστιο άγνωστο αντικείμενο κοντά στον ήλιο μας. Το πιο περίεργο δεν είναι η ίδια η παρατήρηση, αλλά η μυστηριώδης έκρηξη σε στρατιωτικό δορυφόρο DMSP- 13 των ΗΠΑ κατά τη στιγμή της εμφάνισης του αντικειμένου.

Σύμφωνα με την εικόνα που δημοσιεύθηκε από τη NASA, δείχνει σαφώς ένα αντικείμενο που διαφέρει απο οποιοδήποτε φυσικό αντικείμενο. Αλλά το πιο εκπληκτικό ήταν ότι η νέα αυτή παρατήρηση, συμπίπτει με τη μυστηριώδη καταστροφή ενός στρατιωτικού δορυφόρου την ίδια στιγμή στις 3 Φεβρουαρίου 2015, απο μια ασυνήθιστη αύξηση θερμοκρασίας.

Η εικόνα ειναι από το στεμματογράφο Φασματομετρίας Wide Angle (LASCO C3) του SOHO, κοντά στο σημείο της βαρυτικής ισορροπίας του Ήλιου-Γης L1 από όπου στέλνει στην Γη συνεχώς τα δεδομένα, την ηλιακή δραστηριότητα σε πραγματικό χρόνο.

Όπως μπορεί να δει κανείς στην εικόνα, το γιγάντιο UFO ειναι στο μέγεθος του φεγγαριού, έχει ένα σύνθετο σχέδιο που δείχνει ότι μπορεί να είναι ένα περίπλοκο σκάφος από τεχνολογικά προηγμένο εξωγήινο πολιτισμό.
Δεν ειναι κομήτης, η μετεωρίτης ή φυσικό φαινόμενο. Το αντικείμενο φαίνεται να είναι το μέγεθος του φεγγαριού, ίσως λίγο μεγαλύτερο. Αυτό εξηγεί γιατί το διαστημόπλοιο SOHO ήταν απενεργοποιημένο ...δηθεν για συντήρηση .

Η εμφάνιση του γιγάντιου εξωγήινου διαστημόπλοιου κοντά τον Ήλιο μας, θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί η NASA άλλαξε γρήγορα την εικόνα που έστειλε το SOHO,έγινε θολή με το μυστηριώδες αντικείμενο, όταν όλες οι άλλες ήταν καθαρές! οι εικόνες των δορυφόρων της NASA έχουν υψηλή ευκρίνεια αλλα εδώ κατι δεν ήθελαν να φανεί καθαρά!.

Το UFO εμφανίζεται ξαφνικά στις 7:49:00 μέχρι στις 8:00:00. Στη συνέχεια εξαφανίζεται οπως εμφανίστηκε,Αλλά το πιο απίστευτο και εκπληκτικό, δεν είναι η ίδια η εμφάνιση, οι UFOλόγοι συνδέουν την εμφάνιση του UFO με την μυστηριώδη έκρηξη στον στρατιωτικό δορυφόρο DMSP (Αμυντικό Μετεωρολογικό Δορυφορικό Πρόγραμμα Πτήσεων 13) λόγω της ανεξήγητης αύξησης της θερμοκρασίας του.Σύμφωνα με την The Daily Telegraph, το Τμήμα Διαστήματος της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών επιβεβαίωσε ότι το "καταστροφικό γεγονός" συνέβη μετά από μια ξαφνική αύξηση της θερμοκρασίας, που ακολουθείται από μια ανεπανόρθωτη απώλεια ελέγχου .

Η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν στις 27 Φεβρουαρίου, τόνισε επίσης ότι το ενεργειακό σύστημα στο δορυφόρο θερμάνθηκε, προκαλώντας μια τεράστια έκρηξη, με αποτέλεσμα, πάνω από 40 κομμάτια συντρίμμια ειναι τώρα διασκορπισμένα στο διάστημα. Και ενώ κάποια μέσα ενημέρωσης προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το περιστατικό, η πραγματικότητα είναι ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα δορυφόρος εξερράγη λόγο θερμοκρασίας. Στην πραγματικότητα, η επίσημη έκθεση δεν παρέχει πολλές λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Η έλλειψη ενημέρωσης έχει δημιουργήσει πολλές σκέψεις, και την πιθανότητα ότι το UFO κοντά στον Ήλιο είναι η αιτία της μυστηριώδους έκρηξης!!! και όχι η δικαιολογία (ανεξήγητη αύξηση της θερμοκρασίας) ΑΠΌΔΟΣΗ ©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications