Ο ΠΡΏΤΟΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΦΕΓΓΆΡΙ ΠΕΘΑΊΝΕΙ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΆ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΊΔΕ
Ο ΠΡΏΤΟΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΦΕΓΓΆΡΙ ΠΕΘΑΊΝΕΙ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΆ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΊΔΕ

Ο Neil Armstrong, ο πρώτος άνθρωπος που περπάτησε στο φεγγάρι(?) πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια. Για πολλούς, ο Armstrong είναι ήρωας που πραγματοποιήσε το φαινομενικά αδύνατο. Εκπλήρωσε το όραμα του Προέδρου Κένεντι να στείλει ένα άνθρωπο στο φεγγάρι .

Για πολλούς ήταν μια εμπειρία και πυροδότησε τις ελπίδες για ένα λαμπρό μέλλον της ανθρωπότητας στα διαστημικά ταξίδια. Τι βίωσε οArmstrong εκείνη την ημέρα στο φεγγάρι; όταν για δύο λεπτά έγινε σιγή ασυρμάτου που εξέπληξε τους θεατές και τροφοδότησε πολλές θεωρίες για το τι πραγματικά συνέβη. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς που διέρρευσαν απο κυβερνητικά έγγραφα και φωτογραφίες, ο Armstrong δεν είδε μονο τo τηλεοπτικό τοπίο που μετέδωσαν, αλλά κάτι πολύ πιο σημαντικό.

Σύμφωνα με γνώστες της NASA, οτι είδε ο Armstrong εκείνη την ημέρα άλλαξε τη ζωή του αλλα και την αντίληψη της NASA, και οδήγησε τελικά στην εγκατάλειψη των επανδρωμένων σεληνιακών απόστολων. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς και έγγραφα που διέρρευσαν, δύο τεράστια εξωγήινα διαστημόπλοια παρακολούθησαν το Απόλλων 11, και παρατηρούσαν τον Armstrong και τον Buzz Aldrin στο φεγγάρι.

Κατά τη διάρκεια που έγινε σιγή για δύο λεπτά του ασυρμάτου. Σύμφωνα με τη NASA, ένα πρόβλημα προέκυψε στην μία από τις δύο τηλεοπτικές κάμερες, έγινε υπερθέρμανση, διακόπτοντας έτσι την ροή. Τι πραγματικά συνέβη; σύμφωνα με διάφορες πηγές, ήταν γιατι ο Armstrong και Aldrin είδαν κατι που δεν έπρεπε να προβάλουν! Σύμφωνα με τον Timothy Good, συγγραφέας του Top Secret (1988),που είχε πρόσβαση στα σήματα που μεταδίδονταν από το Apollo 11 στα VHF στα κεντρικά γραφεία της NASA στο Χιούστον,το ακόλουθο μήνυμα που δεν προβλήθηκε απο την NASA στο κοινό στα δύο λεπτά που λείπουν:

Κέντρο Ελέγχου:Τι είναι εκεί; καλώντας το Apollo 11.
Απόλλων 11:Αυτά τα μωρά είναι τεράστια, κύριε ... τεράστια ... .Ωω, ο Θεός, δεν θα το πιστέψετε! υπάρχουν διαστημόπλοια... στη μακρινή πλευρά στην άκρη του κρατήρα ... είναι στο φεγγάρι μας παρακολουθούν. (384.)

Ο Maurice Chatelain, είναι ένας συνταξιούχος μηχανικός επικοινωνιών της NASA που βοήθησε στην ανάπτυξη του συστήματος επικοινωνίας που χρησιμοποιούνται στις εν λόγω αποστολές Apollo στο φεγγάρι. Το 1975 στο βιβλίο του, οι κοσμικοί πρόγονοί μας, έγραψε:Την στιγμή πριν ο Armstrong κατεβεί τη σκάλα για να πατήσει το πόδι του στο φεγγάρι, δύο UFOs αιωρούνταν πάνω από πάνω τους. Ο Edwin Aldrin πήρε πολλές φωτογραφίες από αυτά. Μερικές από αυτές τις φωτογραφίες έχουν δημοσιευθεί τον Ιούνιο του 1975 στο τεύχος του περιοδικού σύγχρονος άνθρωπος.

Αργότερα, το 1979,ο Chatelain δήλωσε ότι η παρατήρηση του Άρμστρονγκ των δύο ΑΤΙΑ πάνω από ένα σεληνιακό κρατήρα είχε σκοπίμως αποσιωπηθεί στα ΜΜΕ και το κοινό από τη NASA: "Η συνάντηση ήταν γνωστή στην NASA αλλά κανείς δεν μίλησε γι 'αυτό μέχρι τώρα." Τα ακόμα πιο εντυπωσιακά, ισχυρίστηκε ότι:... Όλες οι πτήσεις Απόλλων παρακολουθουνταν, απο απόσταση αλλα μερικές φορές αρκετά κοντά, από διαστημικά οχήματα εξωγήινης προέλευσης - ιπτάμενοι δίσκοι ή UFO, αν θέλετε να αποκαλούμε με αυτό το όνομα. Κάθε φορά που αυτό συνέβη, οι αστροναύτες ενημέρωναν το κέντρο, που διέταξε την απόλυτη σιωπή για αυτά.

Έτσι ποια είναι η αλήθεια; Μήπως ο Neil Armstrong είχε δει πραγματικά εξωγήινα οχήματα στο φεγγάρι; που τελικά προειδοποίησαν την NASA να μην επιστρέψει πότε ξανά εκεί; Με το θάνατο του Άρμστρονγκ δεν θα γίνει γνωστό πότε για το τι πραγματικά συνέβη εκείνη την ημέρα του Ιουλίου το 1969. Ίσως η NASA πει μία μέρα μια επίσημη εκδοχή για το τι πραγματικά συνέβη.Και αν τελικά πήγαν!. Πάντως αυτά που έδειξαν τότε δεν ήταν η πραγματική αποστολή ,απόδοση: ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications