ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΤΗΣ NASA ! Εντοπίστηκε UFO στον νάνο πλανήτη Δήμητρα! VIDEO
Εντοπίστηκε UFO στον νάνο πλανήτη Δήμητρα

Τα παράξενα φώτα της Δήμητρας προσελκύουν όχι μόνο τη γήινη αλλά και την εξωγήινη περιέργεια, καθώς ένα UFO συνελήφθη να τα παρακολουθεί.

Φωτογραφία που έστειλε το διαστημικό σκάφος Dawn με τα μυστηριώδη φώτα στην επιφάνεια της Δήμητρας και το σκοτεινό UFO. Πηγή: NASA/JPL-Caltech

ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ σκάφος Dawn (Αυγή) της NASA, που στις 6 Μαρτίου τέθηκε σε τροχιά γύρω από τον νάνο πλανήτη Δήμητρα, συνέλαβε στις 16 Μαΐου και από απόσταση 7.200 χλμ. ένα σκοτεινό αντικείμενο να περιφέρεται πάνω από τα μυστηριώδη φώτα που εδώ και καιρό έχουν εντοπιστεί στην επιφάνεια της Δήμητρας και κανείς δεν γνωρίζει την πηγή τους.

Η Δήμητρα (Ceres) είναι το μεγαλύτερο ουράνιο σώμα στη ζώνη των αστεροειδών μεταξύ Άρη και Δία.
Η ύπαρξη των μυστηριωδών λάμψεων στην επιφάνειά της συνδέθηκε από την αρχή με την ύπαρξη εξωγήινης δραστηριότητας, καθώς οι επιστήμονες αδυνατούν να εξηγήσουν την αιτία αυτών των φωτεινών κηλίδων. Έτσι, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μια τεράστια βάση των εξωγήινων.

Στην αμέσως επόμενη φωτογραφία που τράβηξε το διαστημικό σκάφος Dawn, το σκοτεινό αντικείμενο έχει μετακινηθεί στη άλλη πλευρά των φώτων.

mysterious-lights-and-ufo-on-ceres

Η NASA απέφυγε να σχολιάσει τις φωτογραφίες, έτσι ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις εικασίες που θέλει. Αν δεν είναι
εξωγήινο διαστημόπλοιο, τότε πιθανόν να είναι συντρίμμια ή υπολείμματα από έναν μετεωρίτη που απλά έτυχε να επιπλέουν στο διάστημα.

Θα μπορούσε επίσης να είναι μια σκιά –κάποιοι λένε ότι είναι το ίδιο το διαστημικό σκάφος Dawn– αλλά το Dawn δεν διαγράφει κύκλους γύρω από την περιοχή με τις μυστηριώδεις λάμψεις, αλλά γύρω από τη Δήμητρα.

Στις άλλες πάντως φωτογραφίες δεν έχει επισημανθεί η ύπαρξη άλλης σκιάς ή σκιών. Μήπως είναι ένα σκουπίδι ή δυσλειτουργία της κάμερας του διαστημοπλοίου; Κάτι τέτοιο πάντως φαίνεται μάλλον απίθανο…

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications