Ρώσοι στρατιωτικοί προειδοποιούν η χωρα ειναι σε κίνδυνο απο εξωγήινους!!!
 Ρώσοι στρατιωτικοί προειδοποιούν η χωρα ειναι σε κίνδυνο απο εξωγήινους!

Οι Ρώσοι είναι σε κίνδυνο. Η χώρα απειλείται όχι μόνο πολιτικά (Αμερικανοί Εβραίοι Ευρωπαίοι κτλ!), αλλά και από εξωγήινους και τα ΑΤΙΑ. Πλάκα κάνεις;. Σε κάθε περίπτωση αυτό λένε δύο ρώσοι στρατιωτικοί και όχι τυχαίοι!.

Την εθνική ασφάλεια της Ρωσίας - είναι σε κίνδυνο και προφανώς όχι μόνο από την πολιτική αναταραχή στη γειτονική Ουκρανία και τη δεσπόζουσα θέση της μεγάλης δύναμης των ΗΠΑ.

Οι δύο Ρώσοι στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες ο Podgornych Juri και Fasili Dolgov στην εβδομαδιαία ρωσική εφημερίδα "FPC" είπαν ότι η Ρωσία έχει να ασχοληθεί με όλα τα είδη απειλών, "και επίθεση εξωγήινων", μεταξύ άλλων ειναι μια απο αυτές. Οι εκθέσεις βγήκαν και στην κρατική ραδιοφωνία-"η Φωνή της Ρωσίας" .

Ο Podgornych και Dolgow γράφουν:Ενώ η απειλή μπορεί να φαίνεται παράξενη και απίστευτη ωστόσο, πολλές εκθέσεις απο άγνωστα αντικείμενα έχουν συσσωρευτεί. τα ΑΤΙΑ αναφέρονται όχι μόνο στον αέρα, αλλά επίσης ... στη θάλασσα και κάτω από τη γη.!!

Όσον αφορά τους ερευνητές από άλλες χώρες, οι συγγραφείς επισημαίνουν ότι η προέλευση των ΑΤΙΑ και οι στόχοι τους είναι άγνωστες. Ούτε έχει αποδειχθεί εάν είναι φιλικοί ή εχθρικοί. Οι Εκθέσεις επιβεβαίωσαν ότι οι συνέπειες των εξωγήινων θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά λυπηρή για την ανθρωπότητα.

Εγκαύματα, τύφλωση, παράλυση, απώλεια των αισθήσεων, βλάβη από ακτινοβολία, απώλεια μνήμης και ψυχοσωματικές διαταραχές, καθώς επίσης και οι απαγωγές για περαιτέρω πειράματα! μερικά μόνο που έχουν αναφερθεί!.

Οι δύο στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες λένε τα εντελώς ειλικρινή λογία :Θα ήταν άσκοπη η καταπολέμηση της τρομοκρατίας και του εγκλήματος για να λύσουμε τα προβλήματα,τα πνευματικά, ιδεολογικά και των κοινωνικών αξιών σε μια χώρα ή περιοχή, η του παγκόσμιου πληθυσμού εάν έχει καταδικαστεί ήδη από μια εξωγήινη ενδεχόμενος επίθεση

ΑΠΌΔΟΣΗ ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications