Πίθηκοι του ισλαμισμού  ισοπεδώνουν με μπουλντόζες την αρχαία πόλη Νίμρουντ!! ο μεσαίωνας ξανά γύρισε του ισλάμ αυτή την φορά!

Αρχαιολόγοι και πολιτιστικοί αξιωματούχοι εξέφρασαν την οδύνη και την οργή τους για την κατεδάφιση της αρχαίας ασσυριακής πόλης Νίμρουντ στο Ιράκ, από μπουλτνόζες του Ισλαμικού Κράτους, που άρχισαν...να κατεδαφίζουν τον αρχαιολογικκό χώρο την Πέμπτη.

Ο διευθυντής της πολιτιστικής αντιπροσωπείας του Ιράκ του ΟΗΕ, Άλεξ Πλαθ, μίλησε για "άλλη μια αποτρόπαια επίθεση κατά της πολιτιστικής κληρονομιάς του Ιράκ". "Είναι η διαγραφή της ιστορίας μας", δήλωσε η Ιρακινή αρχαιολόγος Δρ Λάμια αλ-Γκαϊλάνι στο BBC.

Οι τζιχαντιστές λένε ότι οι αρχαιολογικοί θησαυροί είναι "ψεύτικα είδωλα" που πρέπει να καταστραφούν!.Τι να που τα όρθια ζώα για τους Σουμέριους ;; αυτοί έχουν αληθινά είδωλά! μιλάμε ζώα κανονικά χωρίς ίχνος σκέψης!
Η Νίμρουντ, που ιδρύθηκε τον 13ο αιώνα π.Χ., βρίσκεται περίπου 30 χιλιόμετρα νότιοανατολικά της Μοσούλης.

Πολλά από τα αντικείμενα που βρέθηκαν εκεί, έχουν μεταφερθεί σε μουσεία στη Βαγδάτη και στο εξωτερικό, αλλά μεγαλύτερα αντικείμενα, όπως α γιγάντια γλυπτά "lamassu" – φτερωτοί ταύροι με ανθρώπινο κεφάλι – παρέμειναν στον χώρο.

Η πόλη καλύπτει μια μεγάλη περιοχή και δεν είναι ακόμη σαφής η έκταση της καταστροφής. Αλλά μια πηγή από τις τοπικές φυλές, δήλωσε στο πρακτορείο Reuters: "Τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους ήρθαν στην αρχαία πόλη Νίμρουντ και λεηλάτησαν τα τιμαλφή και στη συνέχεια προχώρησανστην ισοπέδωσή της".

 οι Σουμέριοι που απο αυτούς έκλεψαν ιστορίες και έφτιαξαν την χειρότερη όλων θρησκεία το Ισλάμ
τι να περιμένει κάνεις οι Μονοθεϊστικές θρησκείες ειναι η κατάρα του ανθρώπου ! εχθρός της λογικής του πνεύματος και το χειρότερο της σκέψης! οι Σουμέριοι που απο αυτούς έκλεψαν ιστορίες και έφτιαξαν την χειρότερη όλων θρησκεία το Ισλάμ!οπως ήθελαν αφου τις μαγείρεψαν προς όφελος τους

"Εκεί υπήρχαν αγάλματα και τοίχοι, καθώς και ένα κάστρ, που το ΙΚ κατέστρεψε ολοσχερώς".

Την περασμένη εβδομάδα, δημοσιοποιήθηκε ένα βίντεο που δείχνει μαχητές με βαριοπούλες να καταστρέφουν ιστορικά έργα τέχνης σε ένα μουσείο στη Μοσούλη.

Την επίθεση καταδίκασε ο ΟΗΕ ως έγκλημα πολέμου, άλλοι και αυτοί ! όταν πήγαν οι δικοί τους όμως λέξη!Εισβολή των Αμερικανών στη Βαγδάτη.με αποτέλεσμα να καταστραφούν ή κλαπούν περισσότεροι από 15.000 θησαυροί των Αρχαίων Σουμερίων!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications