Εβραϊκό σκοτάδι στα μυαλά η Σβάστικα! οι ναζι και ο Χριστιανισμός! πνεύμα και σκέψη  μηδέν!

Εβραϊκό σκοτάδι στα μυαλά η Σβάστικα! οι ναζι και ο Χριστιανισμός! πνεύμα και σκέψη  μηδέν!
Σε αυτό το ποστ θα ξινίσουν πολλοί τα μούτρα τους.οι αριστεροί άθεοι κράζουν τους χριστιανούς γιαυτό!,όταν και οι ίδιοι έχουν το ίδιο εβραϊκό σκοτάδι! Η σβάστικα, στα σανσκριτικά स्वस्तिक, (δεξιόστροφος αγκυλωτός σταυρός 卐) και η «σωβάστικα» (αριστερόστροφος卍) είναι ένα πανάρχαιο σταυροειδές σύμβολο. «σήμα κατατεθέν»/trade-mark, της αρχαίας ελληνικής θρησκείας

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΥΑΛΑ! ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ(ΛΟΥΓΚΡΕΣ) ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!.Ο αγκυλωτός σταυρός προέρχεται από το γεγονός ότι αποτελείται από δύο διπλά (ενωμένα) ελληνικά γάμμα (Γ) – γράμματα. Αρχαίες Ελληνίδες ιέρειες έκαναν τατουάζ το τετρασκέλιον (από τα τέσσερα σκέλη που απεικονίζει). Αρχαία ελληνικά αρχιτεκτονικά σχέδια είναι γεμάτα με το σύμβολο. Επίσης είχε χρησιμοποιηθεί και από διάφορους εγγενείς αμερικανικούς πολιτισμούς.

ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ! (ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΣΤΑ 10 ΤΑ 9 ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!)
ΕΡΕΥΝΑ=Η Μηχανή Vril των πρωτοπόρων Γερμανών

Υπάρχει και στην Αμφίπολη ! δεν αναρωτιέται κάνεις γιατι έχουν δείξει ελάχιστες εικόνες απο εκεί!

Έχουν βρεθεί πάρα πολλά δείγματα χρήσης της σβάστικας σε αντικείμενα αρχαίας ελληνο-ρωμαϊκής τέχνης, όπως σε ρούχα, αγκράφες, πανοπλίες, αγγεία, αλλά και σε ακολουθίες Μαιάνδρων. Στους αρχαίους Έλληνες το σύμβολο ήταν πιο γνωστό ως Γαμμάδιον.

Για την υιοθέτηση της Σβάστικα ως σύμβολο του Eθνικοσοσιαλιστικού Kινήματος,Η επιλογή της Σβάστικα ήταν πιθανώς μια σημαντικότατη απόφαση που ελήφθη, γιατί χωρίς την δύναμη αυτού του αρχαίου συμβόλου, το γερμανικό έθνος δεν θα μπορούσε πιθανώς ποτέ να έχει επιτύχει το εξαιρετικό επίπεδο συνεκτικότητας που το έκανε ικανό να τραντάξει τον 20ό αιώνα.Είναι μια ισχυρή κατάθεση στην έμφυτη δύναμη της Σβάστικα ότι στη Γερμανία σήμερα παραμένει παράνομο να επιδειχθεί ή να πωληθεί αυτή η εικόνα με οποιαδήποτε μορφή. Είναι σαν οι αρχές να αναγνωρίζουν πρώτες ότι έχει μια παράξενη δύναμη αυτό το σύμβολο [. .μήπως γιαυτό κυνηγούν με τόση λυσσά στην Χ.Α?.].

Σε όλες τις περιπτώσεις είναι καλός οιωνός, σύμβολο καλής θέλησης, καλής τύχης, ευλογίας, μακροζωίας, γονιμότητας, υγείας και ζωής. Η Swastika στην σανσκριτική γλώσσα, γλώσσα την οποία μιλούσε η ανώτερη κάστα τον αρχαίων Λευκών στις Ινδίες, αναλύεται ως : su-asti, στα ελληνικά σημαίνει «ευ εστί», δηλαδή «καλώς είναι», (: παβλ. «Ευοί-ευάν). Η κατάληξη ka είναι το πρόσφυμα της αιγυπτιακής λέξης karestπου συμβολίζει την ψυχή, την μούμια και την πνευματική μεταμόρφωση.

Ωστόσο, η περιστροφή της σβάστικας συμβολίζει το χρόνο. Οι Πυθαγόρειοι θεωρούσαν ότι ο χρόνος (Ορφ. ο χρόνος = Κρόνος) έχει μόνο μια φορά και μόνο μια κατεύθυνση. Αποτελεί δε, «Κανόνα» που διέπει όλο το Σύμπαν και φέρει το σπέρμα του «ενός» και του «πέρατος». Κάτι λοιπόν που οδηγεί τους πυθαγορείους στο συμπέρασμα ότι η περιστροφή του χρόνου (σ.σ. «ανελικτική περιδίνηση») δεν αλλάζει.

Πρώτη φωτογραφία με αφορμή σχόλια στο youtube.σε ένα βίντεο για την ιστορία της Σβάστικας πραγματικά για γέλια! αναρωτιέται κάνεις τελικά, αν αυτοί οι άνθρωποι έχουν κανένα ίχνος λογικής σκέψης!, αριστερά σχόλια! φασίστες ναζι γερμανοτσολιάδες!(νέο),.

ουδέτεροι ! το είχε ο Χίτλερ κακό! (χεστήκαμε, κατι ήξερε που το είχε!η τότε γερμάνια και όχι η τώρα που ειναι στα χεριά Εβραίων οπως και η Ελλάδα εξάλλου, ήταν οπως οι αρχαίοι Έλληνες! πνευματικά ανώτεροι, και είχαν δεσμούς με την χαμένη αρχαία φιλοσοφία, γιατι ειναι σύμβολο του ναζισμού και κακό γιατι το λένε οι Εβραίοι;; γιατι ο ναζισμός αιματοκύλησε την Ευρώπη! αν κάνει εισβολή η Ρωσία τώρα στην Εβραϊκή Ευρώπη τι θα λέτε; να φανταστώ τα ίδια;) σχόλια Χ.Α ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΣΩΣΤΑ!

Αν υποθέσουμε οτι σε όλη την Ευρωπαϊκή ένωση των Εβραίων λένε νέο Χίτλερ τον ΠΟΥΤΙΝ μάλλον ναι!,ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΡΑ ΣΙΓΗ ΓΙΑΥΤΟ, ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ! εξάλλου τα ίδια έκαναν και στον Χίτλερ, Ο Χίτλερ ξεκίνησε να οργώνει τη Γερμανία όταν δυνάμεις της Γαλλίας και του Βελγίου εισέβαλαν στη βιομηχανική περιοχή του Ρουρ το 1923 με την αιτιολογία ότι οι Γερμανοί δεν πλήρωναν τα διεθνή τους χρέη από τις πολεμικές αποζημιώσεις του Πρώτου Παγκοσμίου!!!Χίτλερ το πρώτο θύμα της νέας τάξης!.

Και μην ξεχάσουμε! ΡΩΣΙΚΑ СТАЛИН КАК БЛАГОДЕТЕЛЬ ЕВРЕЕВ..ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ =Στάλιν ως ευεργέτης ΕΒΡΑΙΩΝ. Ο Στάλιν όχι μόνο δεν ήταν αντισημίτης, αντιθέτως, ο ίδιος εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ενεργά απο τους Εβραίους κατά τη διάρκεια του Δευτέρου ΠαγκοσμίουЕсли же обратиться к реальным фактам, то получается довольно интересная картина. Так, в любой своей речи Гитлер и его ближайшие соратники что-нибудь да говорили по "еврейскому вопросу". είστε σίγουροι οτι ξέρετε ιστορία;"

Τώρα πως έχουν κάνει τον Κολοκοτρώνη οτι ήταν υπέρ του ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ!(είχαν αφορίσει και την ίδια την επανάσταση! και γιαυτό τον λόγο σκότωσαν τον Κολοκοτρώνη)
Ιερατεία-Μονοθειστικές Θρησκείες. 'Forces of Darkness'.
Είναι οι τρεις μονοθεϊστικές εβραιογενείς (Αβρααμικές) θρησκείες (Ιουδαϊσμός, Χριστιανισμός, Ισλαμισμός και οι αιρέσεις αυτών)με τον ίδιο θεό που δεν ξέρουν οτι ειναι ο ίδιος! ειδικά στην Ελλάδα και στο ισλάμ,ευθύνονται για τους πολέμους, τη διχόνοια και το σκοτάδι στον κόσμο εδώ και 1700 περίπου χρόνια.(Ο Αλέξανδρος δεν προσκύνησε ποτέ τον Ιουδαίο αρχιερέα, ούτε Εβραίους!)

ΠΩΣ Η ΜΑΥΡΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΩΣ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
Η προφορά του ονόματος του Θεού είναι δύσκολη, επειδή όταν οι Εβραίοι έγραψαν το όνομά του σε Εβραϊκές Γραφές, δεν χρησιμοποιούσαν σε ονομασίες φωνήεντα. Χρησιμοποίησαν μόνο σύμφωνα. Ως εκ τούτου «Το όνομα του Θεού είναι Γιαχβέ». Αυτό δεν ήταν πρόβλημα για τους Εβραίους επειδή ήξεραν τι ήταν οι λέξεις και πώς να τις προφέρουν. Πολλά εκατοντάδες χρόνια αργότερα, οι Εβραίοι άρχισαν να εισαγάγουν αυτό που ονομάστηκε «σημεία φωνήεν» στις αντιγραφές σε κείμενα της Εβραϊκής Παλαιάς Διαθήκης.

Ο δε Απόστολος Παύλος, στις πράξεις των Αποστόλων και στις επιστολές του, εκατοντάδες φορές εξηγεί πώς ο θεός των Εβραίων Γιαχβέ είναι ο πατέρας του Ιησού.

Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε ! πραγματικά οι Εβραίοι ο εκλεκτός λαός της γης έχουν κάνει καλή δουλειά!.Και σε κάθε περίπτωση έχουν πετύχει εκτός απο τον έλεγχο παγκόσμια ! και το πνευματικό θάνατο! ίχνος σκέψης σε πολλούς. Ξέρουν οτι θέλουν αυτοί και οπως το θέλουν αυτοί!και οι άνθρωποι έγιναν άβουλα οντά που υιοθετούν αυτά που θέλουν αυτοί! ΘΑΥΜΑ!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ,μου έχει μεινει να εξηγήσω πως τα ζώδια παίζουν ρόλο στο χαρακτήρα !(έχουμε καταρρίψει πολλά δεδομένα στην μάζα!) καθώς οπως βλέπετε λόγο Υδροχόου εδώ ημαστε 100 χρονιά μπροστά ! δεν ακολουθούμε την μάζα, και πνευματικά ανώτεροι!

Post A Comment:

4 comments

Ανώνυμοςείπε...

Φίλε καλησπέρα,

Η Σβάστικα δεν είναι ελληνικό σύμβολο. Το εάν κάποιες ιέρειες αρχαίων θρησκειών ή τελετουργιών έφεραν την σβάστικα, θα έπρεπε να προβληματίσει: μήπως και οι αρχαίες θρησκείες δημιουργήθηκαν από αυτούς που δημιούργησαν και τις σημερινές "θρησκείες";

Αλλά, παρόλα αυτά, θα σου κάνω μία ερώτηση: Πώς γίνεται η σβάστικα είναι ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ του Βουδισμού και του Κινέζικου Δράκου;

Ανώνυμοςείπε...

Προς ενημέρωση: Γιατι χρησιμοποιείτε όλοι την λέξη Σβαστικα η οποία δυστυχώς έχει ταυτιστεί με το Χιτλερ; η χρηση της Ελληνικότατης λέξης τετράγαμμα ή γαμμαδιο διαφοροποιεί το σύμβολο το οποιο φαίνεται να χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στη νεολιθική Ινδία αλλά και αλλού. Η αλήθεια παυει τις διαφορές

Ανώνυμοςείπε...

η σβαστικα ειναι η αρχαιοελληνικη τετραγαμμα, το συμπλεγμα 2 μαιανδρων.
κλασικο γεωμετρικο σχεδιο, που μονο στην ελλαδα ειχαμε κλασικη γεωμετρια.

εινα ιδυνατον να λετε οτι δεν ειναι ελληνικο συμβολο.
στην ινδια το φεραν ή ο διονυσος που 1ος εκστρατευσε εκει, ή ο αλεξανδρος.

το οτι στην ινδια κατεληξε ναναι συμβολο θρησκειας, δεν σημαινει οτι απ οκει ξεκινησε.

επαναλαμβανω, απλα δειτε το σχεδιο απ οπου προερχεται. εινα ικλασικη γεωμετρια.

Ανώνυμοςείπε...

η τετραγαμμα οπως ορθα λεγεις, εινα ικλασικο αρχιαοελληνικο γεωμετρικο σχεδιο, συμπλεγμα μαιανδρων.
μεταφερθηκε στις ινδιες απτον διονυσο ή τον μεγαλεξανδρο.

δεν γινεται να λεμε οτι ξεκινησε απτην ινδια.

ο χιτλερ παντως, επειδη στη νινδια τοχαν οικειοποιηθει ως θρησκεια, το πηρε απο κει, ως συμβολο δυναμης.
αλλα αριστεροστροφα, οχι δεξιοστροφα

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications