Διάσημος αιγυπτιολόγος λέει: Η Μεγάλη Πυραμίδα περιέχει κάτι που δεν είναι από αυτόν τον κόσμο!!

Αιγύπτιος αρχαιολόγος παραδέχθηκε ότι οι πυραμίδες περιέχουν εξωγήινη τεχνολογία!

Ο Αιγύπτιος αρχαιολόγος Ala Shaheen παραδέχεται οτι οι πυραμίδες περιέχουν εξωγήινη τεχνολογία σε δήλωσή του, ο επικεφαλής του Τμήματος Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Καΐρου,Ala Shaheen είπε σε ένα συνέδριο οτι μπορεί να είναι αλήθεια η θεωρία ότι οι εξωγήινοι βοήθησαν τους αρχαίους Αιγύπτιους να χτίσουν την παλαιότερη από τις 3 πυραμίδες ,την Πυραμίδα της Γκίζας.

Όταν ρωτήθηκε απο τον Marek Novak, ένας εκπρόσωπος από την Πολωνία ως προς το εάν η πυραμίδα μπορεί ακόμα να περιέχει εξωγήινη τεχνολογία ή ακόμα και ένα UFO, ο Δρ Shaheen, αόριστα απάντησε: Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ή να το διαψεύσω αυτό, αλλά υπάρχει κάτι στο εσωτερικό της πυραμίδας που Δεν είναι από αυτόν τον κόσμο.

Οι εκπρόσωποι στο συνέδριο για την αρχαία αιγυπτιακή αρχιτεκτονική έμειναν συγκλονισμένοι, ωστόσο ο Δρ Shaheen αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω για τους εξωγήινους.

Η αρχαία αιγυπτιακή γραφή είναι γεμάτη με όντα από τον ουρανό, το άνοιγμα του ουρανού και φωτεινά φώτα που έρχονται κάτω για να τους διδάξουν την τεχνολογία και να τους δώσουν την σοφία. Πολλές εικόνες και τα σύμβολα μοιάζουν με UFO και εξωγήινους.

ΠΙΘΑΝΩΣ εξωγήινοι έχτισαν την Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας. Αρχαίοι Αιγυπτιακοί θρύλοι μιλούν για Tep Zepi, ή "πρώτη φορά".επίσης περιγραφές οπως «θεοί του ουρανού» που ήρθαν σε επαφή με το έδαφος και σήκωσαν τη γη της λάσπης και του νερού,πετούσαν μέσω του αέρα σε "βάρκες" και έφεραν τους νόμους και τη σοφία στον άνθρωπο μέσα από μια βασιλική γραμμή Φαραώ. Και φυσικά, όλα αυτά αφαιρέθηκαν όταν εισέβαλε ο Χριστιανισμός.

Σημειώστε ότι οι θεοί δεν ήταν θρησκεία δεν υπήρχε η έννοια αυτή στον αρχαίο κόσμο .
Η σύγχρονη εκκλησία και οι θρησκείες θέλουν να πιστέψεις ότι αυτό είναι απλά ένας μύθος; Αλλά θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν ήταν ολα τα αλλα ένας μύθος τότε αυτά που γράφουν αυτοί στο κοράνι- βίβλο τι ειναι;
© AETOS NEWS

Post A Comment:

5 comments

Ανώνυμοςείπε...

Για να τα λέμε και ξεκάθαρα σε αυτά τα βιβλία δεν γραφουν ότι ήταν εξωγήινοι αλλα θεοί που πετούσαν (κατά κάποιο τρόπο αν ήταν όντως θεοί λογικό είναι να πετάς κανεις τα πάντα) και κατέβαιναν από τον ουρανό (κατά την άποψη σου όπως τα αντιλαμβάνεσαι ήταν εξωγήινοι ,γιατί όχι )αλλα δεν γραφει πουθενά ξεκάθαρα αυτό που λες και δεν είχαν και το λεξιλόγιο για να τα γράψουν όπως πρέπει,τέλος δεν θα μάθεις ποτε την αλήθεια και αν υπήρχαν στοιχεια είναι κριμένα και βγαίνουν στη φορα ότι θέλουν αυτοί γιατί αυτοί ελέγχουν τα πάντα

Ανώνυμοςείπε...

μαλιστα !

Ανώνυμοςείπε...

Σωστά

Ανώνυμοςείπε...

..και τα παντα χαθηκαν απο τον..χριστιανισμο..[;]ελα ομως που ο ιδιος ο χριστος ειπε οτι-ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ..!!

Διαβάστε Σίτσιν....

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications