O Μητσοτάκης  πήγε να δει τα ελικόπτερα  θα καθαρίσουν οι ελληνόφωνοι  για Τέμπη για τα μπόλια κτλ

Νεοέλληνες που εχουν την ψευδαίσθηση πως ο Μητσοτάκης κάνει κουμαντό και η ΝΔ στο Ελλαδισταν τι και αν ακομα και στο ιντερνετ ελληνοφωνοι με τα αναρχο-μιασματα τους ελεγχουν τι θα διαβαζουν οι μαζες : "Ο πρωθυπουργός αντί να βρίσκεται στη Βουλή όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση για το πόρισμα-ντροπή της ΝΔ, γύρισε την πλάτη στους συγγενείς των θυμάτων που ζητούν δικαίωση και έκανε σόου στην Αεροπορική Βάση Κοτρωνίου στον Μαραθώνα, όπου παρελήφθησαν τρία ελικόπτερα τύπου Romeo MH-60R Seahawk" (αυτα τα λενε οι νεοελληνες οχι εμεις).

Στο μεταξυ εκατομμυρια των εκατομμυριων βλεπουν και στο ιντερνετ πως οι αριστερο-συμμορητες τους κανουν block και λογοκρισια απο το 2015 και πως στα σχολεια τους λενε ιουδαιο-αριστερο-κομμουνιστικα, αλλα αυτοι νομιζουν πως η ΝΔ ειναι κυβερνηση στο Ελλαδισταν. Αυτος τωρα ειναι ανθρωπος, ενω εκατομμυρια νομιζουν πως αυτος κανει κουμαντο κοιμαται σαν μην τρεχει τιποτα ουτε τυψεις ουτε ενοχες τιποτα , μαλλον καποιοι τα εχουν μπερδεψει ως προς τι ειναι ανθρωπος αφου και οι αρχαιοι μυστες κατι τετοιους δεν τους ελεγαν ανθρωπους αλλα διποδα...Και εδώ τι τον εβαλαν να πει οι ελληνοφωνοι οι οποιοι ειναι οι ιδιοι πισώ απο τον ΣΥΡΙΖΑ που σερνει τους κοιμησμενους συγγενεις των Τέμπων σε συλλογους και πρασινα αλογα δια μεσω των αριστερο-συμμορητων για εκμετάλλευση (δηλαδη να τρεξουν ξανα στο ΣΥΡΙΖΑ και μετα ξανα στην ΝΔ οτι γινεται εδω και 40 ετή), οσο εχουν οι ιουδαιοι την εξουσια και στο Ελλαδισταν δεν θα γινει κανενας πολεμος και αφηστε τα παραμυθια περι πολεμου Ελλαδας τουρκιας 20 χρονια τωρα, να καταργησουν και τον στρατο δεν χρειαζεται ετσι οπως εκαναν ασχετα που το 40 τους εσφαζαν δια μεσου του κομμουνισμου , με τα λεφτα πουν δινουν για σαραβαλα ελικοπτερα θα ζουσαν ολοι ανετα στο Ελλαδισταν(τα οποια ελικοπτερα και αυτα ειναι "ναζιστικη" εφευρεση σας το ειπαν στο σχολειο αυτο? ουτε σε ντοκιμαντερ προπαγανδας για την ιστορια του ελικοπτερου του National Geographic δεν τολμουν να το πουν ) :

«Τα ελικόπτερα αυτά ενισχύουν την αξία τους σε μία εποχή που δυστυχώς εντείνεται η γεωπολιτική αστάθεια στην ευρύτερη περιοχή μας. Και παρά την ηρεμία που ευτυχώς επικρατεί τώρα στο Αιγαίο δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι οι εξ’ ανατολών γείτονες μας επιταχύνουν το δικό τους εξοπλιστικό πρόγραμμα» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Επιβάλλονται συνεπώς οι προσεγγίσεις, όμως σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπονται οι ψευδαισθήσεις. Όλοι οφείλουμε να είμαστε προσηνείς αλλά ποτέ αφελείς, μένοντας προσηλωμένοι στην πυξίδα που δείχνει πάντα την ειρήνη, το διεθνές δίκαιο και τη συνεργασία». Μπλα μπλά στο μεταξυ ολους τους πολεμους μετα το 1800 τους εχουν κανει οι ιουδαιο-κομμουνιστο-δημοκρατες που λενε αυτα τα παραμυθια.

Ελλάδα - κοινοβουλευτική ιουδαικη-δημοκρατία υποστηριζεις ένα δημοκρατικο βλημα απο αυτα που θα σου πουν αυτοι (οι αλλοι ειναι φασιστες), και μετα αυτος κανει οτι του λενε οι ελληνοφωνοι χωρις να σε ρωτησει... Πληθυσμός: 10,64 εκατομμύρια, το καλο με το ιντερνετ ειναι οτι ειδες πως τουλαχιστον τα 7 εκατομμύρια ζουν και σκεφτονται σαν ζώα σε όλη την ζωη τους, αυτο ειναι εμφανες δια μεσου του ιντερνετ οχι μονο επειδη διαβαζουν σελιδες ελληνοφωνων αλλα και με αυτα που λενε και πιστευουν , ενώ πριν δεν ειχες εικονα του πληθυσμού σε ευρεια κλιμακα , και καπου πηρε το ματι μας πως και οι αρχαιοι μυστες έλεγαν τα ίδια με έμας: ζουσαν σαν ζωα οι Αθηναιοι πριν την ελευση των θεων,

Το φαινομενο αυτο δεν ειναι μονο στο ελλαδισταν αλλα σε ολες τις χωρες που εχουν δημοκρατια οι συμμορητες . Και μονο το 10% με 30% του πληθυσμου δεν σκεφτεται σαν διποδο και καταπνίγεται απο το αλλο 70% ιουδαιο-κοιμησμενο, το σκηνικο θυμιζει τις ορδες εκατομμυριων που ελεγχαν τα ερπετα οι εξωγιηνοι Φαραω στην Αιγυπτο και ειχαν σαν θεους ενω δεν ηταν , μεχρι που τους πηραν χαμπαρι καποιοι "φασιστες" θα τους ελεγαν σημερα και τους κυνηγησαν στην εξορία και καπως ετσι γεννηθηκε η γνωστή "Έξοδος", και αν το παμε και σε πνευματικο επιπεδο απο ολες αυτες τις ορδες εκατομμυριων ποσοι λετε αξιζουν να μην ξανα γεννηθουν εδώ επειδη απο διποδα έγιναν ανθρωποι? 10? 20? δεν ειναι παρα πανώ δειτε απλα τι πιστευουν τα εκατομμυρια των εκατομμυριων χωρις ιχνος δικαιου και λογικης σε ενα θεμα που ειναι ψεματα απο ιουδαιους 100% εσεις που δεν ειστε διποδα :το δευτερο παγκοσμοσμιο πολεμο και τους "κακους Γερμανους" και δειτε πως αυτα τα ορδες εκατομμυρια λενε απλα οτι ειπαν οι ιουδαιοι οχι απλα ως "αποψη" τους αλλα θα επιτεθουν κιολας αν δεν λες τα ιδια με αυτους, και πειτε μας εδω που ειναι οι δικαιοι οι λογικοι και οι ανθρωποι ? γιατι να πανε στο λεγομενο παραδεισο αυτοι λοιπον? εδω θα γεννιουνται εις στους αιωνας των αιωνων ως δουλοι διοτι δουλοι ειναι και σε πνευματικο επιπεδο, εσεις μπορει να το ειδατε αυτο το 2020 με τα μπολια τους αλλα εμεις το βλεπουμε απο το 2016, θα εχουν απαγορευτεί και οι Nordic alien που εφεραν εδω απο αλλον πλανητη τις θνητες φυλες βλεποντας οχι μονο να εχουν γινει ενα με φυλες του κακου αλλα να βλεπουν ως ηγετη τον Μητσοτάκη και μια εισαγωμενη (απο ελληνοφωνους ) αδελφη σαν να προσκυνουν ενα τοτεμ φαινονται, εκτος οτι συκοφαντουν μερα νυχτα τους αληθινους ηγετες που πηγαν κοντρα στο κακο, ο ορισμος της ντροπης , μεχρι να παρουν αναποδες και να αφανησουν ξανα τους εκφυλους που δεν εγιναν ανθρωποι σε τοσες ζωες απο προσωπου Γης .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications