Βρετανός αλεξιπτωτιστής:Οι εξωγήινοι από το πεσμένο σκάφος έφυγαν τρέχοντας και ο στρατός τους αναζητούσε

Ο Frank Milburn , ο οποίος υπηρέτησε στο παρελθόν στο επίλεκτο Σύνταγμα Αλεξιπτωτιστών του Βρετανικού Στρατού, είπε ότι έμαθε για μια άκρως απόρρητη επιχείρηση αναζήτησης εξωγήινων που συνέβη τη δεκαετία του 1980. Του το είπε ένας ανώνυμος υπάλληλος της MI6, της οποίας η μονάδα πραγματοποίησε αυτή την επιχείρηση.

Ο Μίλμπερν σκόπιμα δεν αποκαλύπτει το όνομα αυτού του άνδρα, για να μην θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του. Παρουσιάζεται στην ιστορία ως «John» Σύμφωνα με τον Milburn, στα τέλη της δεκαετίας του 1980, ο "John" εργαζόταν για μια μυστική μονάδα που τώρα είναι γνωστή ως "E Squadron" (προηγουμένως ονομαζόταν "The Increment"), η οποία ειδικευόταν σε μυστικές στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Εκεί στρατολογήθηκαν το πιο έμπειρο και αξιόπιστο στρατιωτικό προσωπικό από μονάδες ειδικών δυνάμεων και συμμετείχαν επίσης στον πόλεμο των Φώκλαντ του 1982. Αλλά μια από τις αποστολές τους ήταν να τους στείλουν στον τόπο συντριβής ενός μυστηριώδους αεροσκάφους που «σίγουρα δεν ήταν ρωσικό, βρετανικό ή αμερικανικό» και συνετρίβη σε μια ανώνυμη περιοχή της Μεγάλης Βρετανίας.

Δεν αναφέρεται αν οι στρατιωτικοί το κατέρριψαν ή αν συνετρίβη από μόνος του, αλλά εστάλησαν αμέσως εκεί περίπου 20-30 ειδικές δυνάμεις, κάτι που έδειξε ότι οι στρατιωτικοί έμαθαν πολύ γρήγορα για τη συντριβή. Αυτό συνηγορεί υπέρ της εκδοχής ότι το σκαφος καταρρίφθηκε σκόπιμα, πιθανώς με μέσα αεράμυνας. «Είπε ότι τους ανατέθηκε η ασφάλιση και η μεταφορά του σκαφους στη βόρεια Αγγλία.

Το μετέφεραν εκεί με ελικόπτερο. Έστησαν έναν περιμετρικό κλοιό γύρω από την περιοχή και στη συνέχεια πλησίασαν το σκαφος. Ο "John" δεν περιέγραψε πώς έμοιαζε το αεροσκάφος, είπε απλώς ότι ήταν προφανές ότι ήταν ένα "μη ανθρώπινο αεροσκάφος" και ήταν προφανές ότι υπήρχαν επιβάτες που έφυγαν από το σημειο με τα πόδια - ή όπως αλλιώς μπορείτε να το αποκαλέσετε .

Είπε ότι τους ανατέθηκε στη συνέχεια να εντοπίσουν αυτά τα πλάσματα για να προσπαθήσουν να τα πάρουν υπό κράτηση», είπε ο Milburn. "Μέρος της μονάδας του αφέθηκε να υπερασπιστεί το σκαφος. Άφησαν έξι έως οκτώ άτομα εκεί για να αποκλείσουν το σκαφος, ενώ οι υπόλοιποι πήγαν με τα πόδια, και με τζιπ για να ψάξουν να βρουν τα πλασματα. Προσπάθησαν επίσης να εντοπίσουν αυτά τα πλάσματα που διέφυγαν με την υποστήριξη ελικοπτέρων".

Αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν κανέναν και στη συνέχεια έφτασαν στο μέρος ορισμένοι «επιστήμονες» και επίσης τεχνικοί ειδικοί, και έστειλαν τον στρατό μακριά. «Τους μετέφεραν με ελικόπτερο και μετά δεν ήξεραν τίποτα περισσότερο».

Ο Milburn λέει ότι ο "John" αρνήθηκε να του δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την επιχείρηση . Εμπιστεύεται όμως τα λόγια του. "Τον πιστεύω 100%. Δούλεψα μαζί του στον "πολιτικό δρόμο" [μεταπολεμική δουλειά]. Ήταν πραγματικός αλεξιπτωτιστής. Μίλησα επίσης με τους πρώην συντρόφους και αλεξιπτωτιστές του SAS (Special Air Service).

Μιλάμε για ένα άνθρωπο που πολέμησε γενναία στα Φώκλαντ σε μερικές από τις πιο σκληρές μάχες. Αυτός δεν είναι τύπος που λέει ανοησίες." "Ο John έγινε σαν αδερφός για μένα. Μου είπε την ιστορία ένα βράδυ γιατί είχε βαρεθεί να το κρατά μυστικό, αλλά ήξερε ότι δεν μπορούσε να το πει σε κανέναν εκτός από τους πρώην που ηταν στις Ειδικές Δυνάμεις, λέει ο Milburn. Ο Milburn είπε επίσης ότι αποφάσισε να εμφανιστεί τώρα για να υποστηρίξει άλλους πληροφοριοδότες στην υπόθεση των UFO και ότι ανησυχεί ότι η "υπερβολική μυστικότητα" γύρω από το θέμα εμποδίζει την επιστημονική πρόοδο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications