Πρώην αξιωματικός της CIA λέει ότι είχε μια συνάντηση με ένα ερπετοειδες ον

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην αξιωματικός κάνει σοκαριστικές δηλώσεις. Στο παρελθόν θα θυμάστε ότι μίλησε για ρωσικές στρατηγικές για την προσέλκυση UFO , είπε ότι οι άνθρωποι είναι πιθανώς υβρίδια (ένα εξωγήινο πείραμα) και προέβλεψε ότι "κάτι μεγάλο" στο θέμα των UFO θα αποκαλυφθεί το 2027 .

Τώρα, σε μια συνέντευξη για το κανάλι Into the Wyrde with Holly Wood , ο Ramírez προχώρησε ακόμη περισσότερο. Αναφέρθηκε στο περίφημο γεγονός του Roswell και σημείωσε ότι δημιουργήθηκε τηλεπαθητική επικοινωνία με έναν από τους επιζώντες του ατυχήματος, κάτι που υποδηλώνει εξαρχής μια μεταφυσική πτυχή του φαινομένου.

Σε σχέση με αυτό, εξήγησε ότι η CIA είχε χωριστά τμήματα για να μελετήσει το θέμα. Το ένα που εστίαζε στα αεροδιαστημικά και αεροδυναμικά στοιχεία των UFO και το άλλο που κάλυπτε την ψυχολογία του φαινομένου. Το τελευταίο δείχνει το ενδιαφέρον του οργανισμού για την εξερεύνηση της συνείδησης, το οποίο αργότερα εκδηλώθηκε σε προγράμματα ελέγχου του νου όπως το MK -Ultra και το Stargate (απομακρυσμένη προβολή) .

θεοί του παρελθόντος
Όταν ρωτήθηκε για το ρόλο της μη ανθρώπινης νοημοσύνης στην τεχνολογική πρόοδο της ανθρωπότητας τα τελευταία 50 χρόνια, ο Ramírez πήγε πίσω στο χρόνο, σε αρχαίους μύθους και θρύλους που μιλούν για μια χαμένη ανθρώπινη ιστορία. Πιστεύει ότι οι αρχαίες μαρτυρίες τεκμηριώνουν περιπτώσεις επαφής με μη ανθρώπινες νοημοσύνη , τις οποίες εξισώνει με θεϊκά όντα ή «θεϊκή νοημοσύνη».

«Αν κοιτάξετε τα κείμενα των Σουμερίων, γνώριζαν πολύ περισσότερα για τον κόσμο από ό,τι τους αποδίδουμε, επειδή βλέπουμε την ιστορία με τόσο γραμμικό τρόπο. Ξέρετε, πιστεύουμε ότι είμαστε η κορυφή της γνώσης και ότι πριν από εμάς δεν είχαν τη γνώση που έχουμε εμείς τώρα. Αλλά αυτό που νομίζω ότι συνέβη ήταν ότι είχαν τη γνώση. Ωστόσο, αυτή η γνώση χάθηκε ή καταπιέστηκε από άλλους ανθρώπους με ατζέντα. Και τώρα, ανακαλύπτουμε ξανά αυτή τη γνώση μέσω της επιστήμης. Αλλά μέσω αυτής της επιστήμης, θα ξαναβρούμε τη σύνδεσή μας με το Θείο και αυτές τις μη ανθρώπινες νοημοσύνες που ήταν εδώ και θέλουν να μας βοηθήσουν, όχι να μας καταστρέψουν», είπε .

Αναφέρει ότι αυτά τα όντα ήρθαν εδώ για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα, αλλά οι συγκρούσεις μεταξύ τους μπορεί να οδήγησαν σε αντικρουόμενες ατζέντες. Αναφέρει παραδείγματα όπως ο Προμηθέας που έφερε φωτιά στους ανθρώπους ενάντια στις επιθυμίες άλλων θεών, και τιμωρήθηκε για την ανυπακοή του. ενώ όσοι υπήκοοι υπάκουαν στα «θεϊκά» σχέδια ανταμείβονταν με σκήπτρο για να κυβερνούν άλλους μέσω θρησκειών και μοναρχιών.

«Πρόσφατα στο Ηνωμένο Βασίλειο είχαμε τη στέψη του Carlos III. Κρατούσε μια σφαίρα στο ένα χέρι, που αντιπροσωπεύει τον κόσμο, τα εγκόσμια πράγματα. και στο άλλο ένα σκήπτρο που αντιπροσωπεύει το θείο, το θείο δικαίωμα των βασιλιάδων να κυβερνούν τον κόσμο», εξήγησε. «Γι’ αυτό βλέπουμε πάντα αυτούς τους μονάρχες να κρατούν μια σφαίρα και ένα σκήπτρο, γιατί από εκεί πηγάζει η εξουσία τους». Το βιβλίο Skinwalkers at the Pentagon , του οποίου η έκδοση εγκρίθηκε από την Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας, μιλά για αυτό», πρόσθεσε ο πρώην αξιωματικός.

Αρνητική εμπειρία με ερπετά
Κατά τη διάρκεια της θητείας του στη CIA, ο Ramírez θυμάται ότι είχε συχνή επαφή και επικοινωνία με όντα των οποίων τα πρόσωπα δεν μπορούσε να δει, αλλά που εμφανίζονταν τυλιγμένα σε έναν μανδύα. Ο Ramírez αναφέρει ότι είχε μια αρνητική εμπειρία όπου είδε ένα ον που περιγράφεται από πολλούς ως "ερπετό".

Για να κάνει τα πράγματα χειρότερα, αναφέρει ότι είχε αιμορραγίες στο δεξί του ρουθούνι, που τον οδήγησαν να εξεταστεί από γιατρούς της CIA. Ανακάλυψαν μια χειρουργική τομή, παρά το γεγονός ότι δεν είχε χειρουργηθεί ποτέ . Τα ιατρικά του αρχεία, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών για τις επεμβάσεις του και τους απαιτούμενους εμβολιασμούς για ξένες χώρες, αποτελούν πλέον ιδιοκτησία της CIA. Προσπάθησε να ζητήσει τα αρχεία του, αλλά του απαγορεύτηκε η πρόσβαση. Φυσικά, σχετικά με το θέμα των ερπετών και την υποτιθέμενη συμμετοχή τους στην κοινωνία και τις κυβερνητικές δομές, ο Ramírez διευκρινίζει ότι όταν αναφέρεται σε αυτή τη συνωμοτική πτυχή, δεν είναι πραγματικές σαύρες, αλλά άτομα με ερπετοειδείς καταβολές που μπορεί να φαίνονται άνθρωποι.

Παραπληροφόρηση και αντίστροφη μηχανική
ΚιάλιαΑναφέρει ότι υπήρχαν μυστικά προγράμματα για τη μελέτη των UFO από τη δεκαετία του 1940 και αφηγείται ένα σημαντικό γεγονός το 1952, όταν έγινε μαζική θέαση πάνω από την Ουάσιγκτον.

Όσον αφορά τα σκαφη που συνετρίβη στον πλανήτη μας, ο Ramírez επισημαίνει ότι παρόλο που έχουμε ανακτήσει μερικά από αυτά σε περιστατικά και αποκτήσαμε κάποια τεχνολογία, είναι αδύνατο να τα αντιγράψουμε με ακρίβεια, το πιο κοντινό είναι μια απλή επίγεια προσαρμογή. «Υπάρχει ένα στοιχείο της συνείδησης με την έννοια ότι αυτά τα οχήματα προωθούνται. Και είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό συστατικό.

Έτσι, μπορεί να είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε κάτι με αυτά τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά, αλλά τίποτα σαν αυτό που βλέπουμε στο πλαίσιο των πέντε παρατηρήσιμων στοιχείων . Τίποτα που μπορεί να φτάσει από την επιφάνεια της θάλασσας στα 80.000 πόδια μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα» ,εδώ εννοεί ότι χρειάζεται η δύναμη του νου που σαφώς δεν μπορουν να έχουν οι πνευματικά κατώτεροι της Γης άρα δεν μπορουν να τα οδηγήσουν ειδικά οι φυλές του κακού της Γης .

Αλλα μπορεί να εχουν μικρές δυνατότητες οχι σαν τις θεϊκές του θεϊκού γένους, αυτο εξηγεί και πως ήρθαν εδω τα ερπετά και δημιούργησαν φυλές που ειναι ανάμεσα μας αλλα όταν βγαίνει ο καθε άσχετος κολλημένος χριστιανός και βγάζει βιβλία με κλεμμένους τίτλους απο ταινίες του τύπου ζουν αναμεσα μας λέγοντας αρλούμπες ανάμεικτες με χριστιανικές ηλιθιότητες που να καταλάβουν αυτοι που καταλαβαινουν 5 πράγματα? οπως μαγαρίζουν το ίντερνετ ετσι εχουν μαγαρίζει και τον χώρο των βιβλίων όλοι αυτοι οι ουγκανοι , ειναι σαν να πηγαίνεις σε Ζουλου για να μάθεις τα μυστικά που μερικά εξ αυτών έλεγαν και οι αρχαίοι μύστες που παπαγαλίζουν ορδές ενώ οι ιδιοι ειναι σε πολύ χαμηλό πνευματικό επίπεδο, δεν μπορουν να ξεχωρίσουν ούτε τις μοχθηρές φυλές των ερπετών αναμεσα τους ! ειδικά στο Ελλαδισταν δεν εχουμε βρει ούτε εναν, μαλιστα ένας άλλος που εχει καταλάβει 5 πράγματα και αυτός λεει πολλά παραμυθία όπως ότι αυτα περί ερπετών δεν υπάρχουν, και πως ολα τα οντά στα UFO ειναι ανθρωπινής μορφής (της άριας φυλης εννοεί που έλεγε ο George Adamski ναι πήγαν σε εναν άσχετο στην Αμερική αλλα οχι στους συγγενείς τους στην Theo-discus / Γερμάνια του 30, γιατί σημερα εχει γίνει Τούρκο -Γερμανία με σφραγίδα των φύλων του κακού -ερπετων οπως εκαναν και τον ελλαδικο χωρο με την τουρκοκρατια και ψαχνεις με Κιάλια να βρεις κανεναν απογονο της Αριας Αθηνας γιαυτό δεν ήρθαν εδω οι θεοί ξανα, τι να ερθουν να κανουν? οι νεολληνες θα τους σφαξουν ως ναζι φασιστες ), και ενώ ο ίδιος παπαγαλίζει την ψεύτικη ιστορία των ερπετών οπως το 99% των νεολληνων .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications