Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης απαγορεύει τα χριστιανικά σύμβολα στο χώρο εργασίας

Η ευρωπαϊκή ψευδο-δικαιοσύνη έχει απαγορεύσει τα θρησκευτικά σύμβολα.

Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης έκρινε ότι ο εσωτερικός κανόνας μιας ιδιωτικής εταιρείας που απαγορεύει τη χρήση οποιουδήποτε ορατού σημείου θρησκευτικών, φιλοσοφικών ή πνευματικών πεποιθήσεων δεν συνιστά άμεση διάκριση, εφόσον εφαρμόζεται με γενικό και αδιαφοροποίητο τρόπο. σε όλους τους εργαζόμενους. Η απόφαση αυτή προϋποθέτει de facto την απαγόρευση των χριστιανικών συμβόλων.

Το δικαστήριο, με έδρα το Λουξεμβούργο, έκρινε στην απόφασή του ότι είναι σκόπιμο να θεωρηθεί ότι η θρησκεία και οι πεποιθήσεις συνιστούν το ίδιο και μοναδικό κριτήριο διάκρισης, με την ποινή της υπονόμευσης του γενικού πλαισίου ίσης μεταχείρισης στην απασχόληση και την εργασία που καθορίζεται στο δίκαιο της Ένωσης.

Έτσι, το δικαστήριο αποφάσισε επί προδικαστικής απόφασης από το Γαλλοφωνικό Εργατικό Δικαστήριο στις Βρυξέλλες σχετικά με μια αγωγή που χρονολογείται από το 2018 και μεταξύ μιας μουσουλμάνας εργάτριας , που φορά το ισλαμικό πέπλο, και της εταιρείας της, μιας εταιρείας που διαχειρίζεται κοινωνικά ενοίκια.

Το δικαστήριο των Βρυξελλών ήθελε να μάθει εάν η απαγόρευση χρήσης πινακίδας ή ενδύματος με συνειρμούς, που περιέχεται στους εσωτερικούς κανονισμούς εργασίας της εταιρείας, συνιστά άμεση διάκριση λόγω θρησκείας.

Έθεσε επίσης το ερώτημα ενώπιον του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων εάν οι όροι "θρησκεία ή πεποίθηση" στην οδηγία για την ισότητα στην απασχόληση πρέπει να ερμηνευθούν ως δύο πλευρές του ίδιου προστατευόμενου κριτηρίου ή, αντίθετα, ως δύο διαφορετικά κριτήρια.

Στη σημερινή απόφασή του, το Δικαστήριο επισημαίνει ότι η προαναφερθείσα Οδηγία πρέπει να ερμηνεύεται με την έννοια ότι οι όροι «θρησκεία ή πεποιθήσεις» συνιστούν τον ίδιο και μοναδικό λόγο διάκρισης που καλύπτει τόσο τις θρησκευτικές πεποιθήσεις όσο και τις φιλοσοφικές ή πνευματικές πεποιθήσεις.

Οι Μουσουλμάνοι η εγκληματική φυλη και σατανο-θρησκεία των άναρχο-κομμουνιστών, προφανώς μπορουν να δηλώνουν τι ειναι καθώς αυτές οι φυλές ανήκουν στον Γιαχβέ...οι χριστιανοί που υποστηρίζουν τους σατανο-δημοκράτες τι λένε για όλα αυτά που το δογμα τους περασε σε δευτερη μοιρα? στον κόσμο τους ως συνήθως , και όλοι οι άλλοι ειναι αιρετικοί και ανήκουν στην "λευκη αδελφότητα" αυτοί ευθύνονται για ολα τα κακά στην Γη (!) συμφωνα με κατι κολλημένους χριστιανούς που το παίζουν ερευνητές ενώ η μαύρη αδελφότητα ειναι η καλή, τα ακριβώς αντίθετα δηλαδή! εδώ κολλάει το κανουν το μαύρο άσπρο και άσπρο μαύρο!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications