Ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους πολιτικούς που ευθύνονται για τους μαζικούς εμβολιασμούς για τον Covid-19 και τις παρενέργειες που προκάλεσαν τα εμβόλια έστειλε ο Αυστραλός γερουσιαστής Μάλκολμ Ρόμπερτς.

Ο Αυστραλός γερουσιαστής Μάλκολμ Ρόμπερτς προειδοποίησε τους ηγέτες της χώρας του που «έχουν βάλει ασπίδα προστασίας στην φαρμακευτική βιομηχανία» ότι «δεν θα τους αφήσει να ξεφύγουν».

Ο γερουσιαστής του One Nation απαιτεί μια Επιτροπή για τα θύματα του εμβολίου του Covid. «Σε όλους εσάς που διαπράξατε αυτό το έγκλημα – απευθύνω μια ερώτηση: πώς διάολο περιμένετε να ξεφύγετε;», είπε.

«Τα στοιχεία συνεχίζουν να αυξάνονται ότι αυτά τα εμβόλια δεν αξίζουν την συνεχιζόμενη προσωρινή έγκριση που τους δίνεται από το Υπουργείο Υγείας της κυβέρνησης», εξηγεί ο γερουσιαστής Robert. «Οι ανησυχίες για πιθανές ανεπιθύμητες παρενέργειες είναι πολύ μεγάλες για να αγνοηθούν πλέον».

«Ερχόμαστε για εσάς», κατέληξε.

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications