Τριπλά εμβολιασμένος μόλυνε τον Γ.Τράγκα και μετά αρνήθηκαν να τον θεραπεύσουν με μονοκλωνικά

Τα τελευταία 24ωρα τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο έχουν κατακλυστεί από εξοργιστικούς χαρακτηρισμούς για τον Γ.Τράγκα, καθώς οι «εμβολιαστές» βρήκαν αφορμή να κάνουν προπαγάνδα για τα εμβόλια, παρόλα αυτά η πραγματικότητα τους εκθέτει.

Όπως τόνισε Τάσος Γκουριώτης, διευθυντής του pronews.gr και φίλος του Γιώργου Τράγκα, του στέρησαν το δικαίωμα να ζήσει γιατί αρνήθηκαν να του χορηγήσουν μονοκλωνικά αντισώματα όταν αυτός τα είχε ζητήσει.

Να σημειώσουμε τις τελευταίες δύο ημέρες έχουν γίνει θέμα στα ΜΜΕ τέσσερις θάνατοι με Covid-19, οι τρεις αφορούσαν σε εμβολιασμένους (πχ. ο 62χρονος Μιχάλης Κυδώνης) και μόνο του Γιώργου Τράγκα αφορούσε σε ανεμβολίαστο, οπότε όπως έχουμε ήδη τονίσει αυτά τα οποία λένε οι «ανθρωποφάγοι» της κυβέρνησης ότι εάν ο επικεφαλής του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι είχε εμβολιαστεί θα ζούσε σε καμία περίπτωση δεν είναι 100% αλήθεια.

Αυτό που είναι αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος Τράγκας είχε κολλήσει Covid-19 από τριπλά εμβολιασμένο συνεργάτη του!

Συγκεκριμένα όπως είπε ο Πάρις Κουρτζίδης ο Γ.Τράγκας κόλλησε από τριπλά εμβολιασμένο συνεργάτη του, ο οποίος είχε πάει στη δουλειά με συμπτώματα, κάτι το οποίο είχε πει και σε συνέντευξη του ο δημοσιογράφος, ενώ βρισκόταν σε καραντίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ηχολήπτη.Κάτι το οποίο επιβεβαιώνει ότι οι εμβολιασμένοι αποτελούν κίνδυνο για τους ανεμβολίαστους.

Λίγες ημέρες αργότερα μελέτη του βρετανικού Imperial College τον είχε επιβεβαιώσει. Οπότε γι' ακόμη μια φορά θα επαναλάβουμε προς την κυβέρνηση και στα φερέφωνα της: Προτού κάνουν κριτική σε έναν άνθρωπο που πέθανε ας δουν οι ίδιοι τι μέτρα έχουν πάρει για να προστατεύσουν τους πολίτες από τον Covid-19.

Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο επικεφαλής του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι είχε ζητήσει να του παρασχεθούν μονοκλωνικά αντισώματα, παρόλα αυτά του αρνήθηκαν με το δικαιολογητικό ότι ήταν «διαβητικός».Οπότε ποιοι πραγματικά ευθύνονται για το θάνατο του Γιώργου Τράγκα;

Η δήλωση του Τάσου Γκουριώτη
«Ο θάνατος του Γιώργου Τράγκα σίγουρα ικανοποιεί τις δυνάμεις εκείνες που τον πολέμησαν ανηλεώς και εν τέλει του στέρησαν την δυνατότητα να ζήσει και να ασκεί κριτική στο σύστημα.
Η άρνηση παροχής θεραπείας μονοκλωνικών αντισωμάτων με το δικαιολογητικό ότι ήταν «διαβητικός», όπως ο ίδιος κατήγγειλε λίγο πριν «σβήσει», ισοδυναμεί με στέρηση του δικαιώματος της ζωής σε έναν ασθενή.

Αυτό, όταν ακόμα και σε νεφροπαθείς με υποβοηθούμενη λειτουργία στις μονάδες αιμοκάθαρσης, τους υποχρεώνουν να εμβολιαστούν για να συνεχίσουν την θεραπεία. Ο Γιώργος Τράγκας θα ζει πάντα μέσα από το πνεύμα της αλύγιστης και ελεύθερης δημοσιογραφίας και θα στοιχειώνει τα όνειρα εκείνων που δεν τον άφησαν να ζήσει. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει».

Η επιθυμία της οικογένειάς του
Η κηδεία του Γιώργου Τράγκα είναι προγραμματισμένη να τελεστεί μετά το μεσημέρι της Πέμπτης, στις 13:00. Εις μνήμην του θα ψαλλεί η νεκρώσιμος ακολουθία στον ιερό ναό Παναγίας της Ελευθερώτριας, στην Κηφισιά.
Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί δωρεά στην Κιβωτό του Κόσμου και στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ. Θα εκδοθεί ενημερωτικό ΔΤ» ήταν η ανάρτηση του Πάρη Κουρτζίδη, εκπροσώπου τύπου του κόμματος του Γιώργου Τράγκα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications