«Δεν καταλαβαίνω, γιατί τόσος ντόρος;» – Τα πρώτα λόγια του Παναγιωτόπουλου μετά τη σύλληψη

Απορημένος εμφανίστηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στις αστυνομικές αρχές όταν πήγε να παραδοθεί το απόγευμα της Τετάρτης, στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο ντόρος. Δεν έχω αναρτήσει βίντεο, τα είχα στο παρελθόν αλλά δεν τα έχω στην κατοχή μου» φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια του πρώην παρουσιαστή, ο οποίος αναζητούνταν από τις αρχές στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά από μήνυση που υπέβαλλε σε βάρος του μια 23χρονη γυναίκα, η οποία διαπίστωσε διέρρευσε προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο Παναγιωτόπουλος εμφανίστηκε στους αστυνομικούς «παραξενεμένος», με τη στάση του να προκαλεί αίσθηση.

Από πλευράς του, ο δικηγόρος του ανέφερε σε γραπτή δήλωση: «Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με την σημερινή του αυτόβουλη εμφάνιση έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των διωκτικών Αρχών προκειμένου να συνδράμει στην έρευνα που διεξάγεται έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στις διωκτικές αρχές όσο και στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου οι υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται το όνομά του να αντιμετωπισθούν στις πραγματικές τους διαστάσεις. Οι ανακριβείς, ανυπόστατες και ενδεχομένως κατασκευασμένες φήμες περί δήθεν αναχώρησής του στο εξωτερικό, ώστε να αποφύγει τις αρχές, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σας μεταφέρω ότι είναι συντετριμμένος και ότι έχει μετανιώσει ειλικρινά για την κατακριτέα συμπεριφορά του».

Post A Comment:

1 comment

Κυρίες και κύριοι και ενήλικες μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα δωρητών μας, όπου οι δωρητές με το ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΟΤΗ τους μπορούν να δωρίσουν και να ανταμειφθούν για τη διάσωση μιας ζωής

Δίνουμε στους δότες μας $1187000 για νεφρό

Ο δότης που επιθυμεί να δωρίσει άλλα όργανα μπορεί επίσης να προσδιορίσει...

Επικοινωνήστε με τον γιατρό: drsimonponcemd@gmail.com
Για περισσότερες πληροφορίες..

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications